Pakokauhua ja intoa Etu-Töölössä

perjantai 17. helmikuuta 2017 Valeäiti 9 Kommenttia

Päätettiin vastikään, että podcastin eka (ja ehkä toka!) jakso julkaistaan 28.2. Päässä tällä hetkellä kaksi ajatusta:

1. "Wohoo!" 2. "Voi perkele".

Hirveä huijarisyndrooma iski. Että onkohan niistä mihinkään. Kuulostan ihan dorkalta ja kommentoin tyhmiä. Vieraat on ihania, mutta ovat raukat huonon juontajan kynsissä joka ei ole valmistellut tarpeeksi. Mitähän sitä tuli tehtyä ja miksi siitä piti niin kovin julkisesti paasata, ihan kamalaa paskaahan tästä on tulossa!

Sitten toisaalta, tänäänkin oli useita sellaisia hetkiä, joissa istun studiossa luurit korvilla ja kikatan niin paljon että meinaan tikahtua. Hetkiä, joissa tuottaja-Henkan pää nousee kuin varautuneella Mangustilla konsanaan (#mikäseoli?), koska löin vahingossa mikkiä kädelläni innostuneessa selityksessäni.

Fiilis on JUST tämä. Kuva ihanan Tiinan Muita Ihania blogista.
Puolet musta ajattelee, että jaksot ei etene tarpeeksi loogisesti ja mä kuulostan varmaan ihan hirveältä mulkulta niissä, puolet musta ajattelee miten siistiä on kun kaikki saa kohta kuulla meidän hulvattomat jutut.

Onneksi tekin pääsette kohta niitä kuulemaan ja voitte sitten olla tuomarina. Enää yksi pieni juttu puuttuu: viimeisen, 12. jakson vieras. Haluaisin siihen jonkun miehen, kiintiömiehen. Haluaisin sen olevan joku niin karismaattinen tyyppi, että mun rooli pienenee ja mä vaan vieressä hajoilen sen jutuille. Haluaisin että meillä on joku aihe, joka naurattaa ja saa ajattelemaan.

Kenet te haluaisitte? Nyt saa toivoa! Mulla on laskujeni mukaan ainakin 10 viikkoa aikaa löytää tämä ihmemies, suostutella se lähetykseen ja valmistella maailman päräyttävin päätösjakso. Bring it on siis!

Ja laita nyt sit kuitenkin kalenteriin toi 28.2. Kannattaahan sitä aina kokeilla, eikö?

Päätettiin vastikään, että podcastin eka (ja ehkä toka!) jakso julkaistaan 28.2. Päässä tällä hetkellä kaksi ajatusta: 1. "Wohoo!&quo...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

9 kommenttia :

 1. Kasper Strömman :)

  VastaaPoista
 2. Hyviä ehdotuksia kaikki ja osa olikin jo omalla listalla! :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin olisin ehdottanut Alf Rehniä. Se on jotenkin niin hot setämies ja älykäs.
  Tai Antti Holma! Tosin lapseton, mutta musta ois ihanaa kuulla jonkun lapsettoman tyypin mietteitä perhe-elämästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Antti Holma JOO! Tai molemmat A+A yhtäaikaa. Siinä on kaks miestä, joilla on sana hallussa ja sivistystä enemmän kuin pienellä kylällä. Rakastan sitä vilpitöntä rehellisyyttä. Ja Alfin olkaa vasten tekisi välillä mieli pillittää. Voi kun maailmassa olisi enemmän mies feministejä. Ihanan turvallista.

   Poista
 4. Kaksospoikien isä Joonas Laurila tai Ilkka Alanko

  VastaaPoista
 5. Nää on niin hemmetin kovia kaikki että oksat pois!! Puhelin soimaan ensi viikolla 👍🏻👍🏻👍🏻

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.