Uudista koti pikkurahalla!

keskiviikko 21. syyskuuta 2016 Valeäiti 3 Kommenttia

Tiedättekö, mä luulen että monelle haave omakotitalosta lähtee kahdesta varsin tarkasta haavekuvasta: walk-in-closet ja työhuone.

Se unelmien vaatekaappi onkin todella tavoiteltavan arvoinen. Kaikki ne kengät ja mekot kauniisti esillä, yhdellä silmäyksellä nähtävissä! Voit vain kävellä ympäri huonetta ja napsia helposti itsellesi päivän vaatteet päälle! 

Mutta kuulkaa, minä olen kehittänyt tavan saada tuo kävele-sisään-kaappi ihan tosi halvalla jokaisen ulottuville. Eikä se vaadi mitään lähiöön muuttoa tai kamalaa rakennusprojektia. Valeäidin vallankumouksellinen vaatekaappi on niin kätevä ja täysin ilmainen! Sen kuin vain lajittelet vaatteet suoraan pyykistä lattialle omiin kasoihinsa ja jokainen perheenjäsen voi omansa siitä ihan noin vain bongata! 

Ja on minulla siihen työhuoneeseenkin ratkaisu. Se toive lähtee usein kirjoista: olisipa joku paikka johon kaikki kirjansa laittaa! 

No mutta kun tämäkin on niin helppo hoitaa. 


Siitä ne on sitten helppo jättää lukematta! 

Tässä vinkkihuumassani jaan teille vielä yhden aikaa säästävän vinkin. Kun pilkot porkkanoita, muista että vain ne oranssit osat piti mennä veitsen alle. 


Ps. Tämän yksikätisen vinkkipostauksen aikana Insinööri kävi pyykkikasojen kimppuun. Ja ne vielä väittää ettei passiiviagressiivinen nalkutus muka tehoaisi. 

Tiedättekö, mä luulen että monelle haave omakotitalosta lähtee kahdesta varsin tarkasta haavekuvasta: walk-in-closet ja työhuone. Se unelmie...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

3 kommenttia :

 1. Oh fak!! Mä leikkasin kesällä peukalon kun piti paprikaa... Kolme tikkiä, voi jee.

  Toivottavasti paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti paranee, ei enää edes vuoda! Joudun kohta luopumaan jo tästä sormidildostakin. Kolme tikkiä on jo aika mestarisuoritus :D

   Poista
 2. Meillä muuten on kaikissa makkareissa ne kivat sisään käveltävät vaatehuoneet, joissa periaatteessa kaikki järjestyksessä värin ja lajin mukaan. Käytännössä kodinhoitohuoneessa on kasa lajittelematonta puhdasta pyykkiä, josta voi käydä onkimassa mitä ikinä sitten kaipaakaan. Kun joku vielä keksis automaattisen pyykin viikkaus- ja lajittelulaitteen...

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.