Maailman paras näkymä

maanantai 25. heinäkuuta 2016 Valeäiti 8 Kommenttia


Tämä tässä on erityisen kaunis suomalainen maisema, jota ihailee kaksi erityisen iloista ihmistä. Ko. auto on juuri aloittanut neljä päivää kestävän roadtripin, jossa parasta on ehkä tyhjä takapenkki. Lapset leikkivät serkkujen kanssa Mukkilan täyshoidossa sillä aikaa kun me syödään karkkia keskellä päivää, kiroillaan (minä) ja jutellaan aikuisten juttuja. Virallisena suuntana meillä on Asuntomessut, Vaasa, Kristiinankaupunki, Rauma ja välissä vielä Yyteri. Epävirallisesti suuntana on Vapaus. 

Ajetaan pitkiä pätkiä, ilman kitinää. Kuunnellaan radiosta Nyytit-klassikkoa ja mitä tahansa muuta kuin Robinia tai Risto Räppääjää eikä leikitä yhtäkään autopeliä. Kenellekään ei tule paha olo. Mukana on kivoja mutta epäkäytännöllisiä vaatteita, bikinit, kirja, tietokone ja aviomies. 

Kyltin mukaan mentiin äsken Helvetinportin ohi, mutta sanoisin kyllä että tässä ollaan ihan taivaallisiin paikkoihin matkalla. 

Roadtriiiiip!Tämä tässä on erityisen kaunis suomalainen maisema, jota ihailee kaksi erityisen iloista ihmistä. Ko. auto on juuri aloittanut neljä päivää ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. En ole pitkään aikaan kommentoinut, vaikka luenkin joka postauksen. Tämä superhauska eka kuva ja sen otsikko saivat kommentoimaan. Tykkään tosi paljon tyylistäsi kirjoittaa. Nauttikaa roadtripistä!!! Terv mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta olipa kiva että kommentoit tällä kertaa, kiitos! :)

   Poista
 2. Kyllä vaan. Tuo on yksi maailman kauneimpia lomamaisemia :D
  Enjoy!

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.