Bailal eka, bailal vika

tiistai 17. toukokuuta 2016 Valeäiti 4 Kommenttia

(c) Katarina // Rosemary's
Tiedättekö sen tunteen, että ikä on päässyt aika pahasti painamaan? Että vaikka kuinka kuvittelee siinä pirskahtelevan aloittelun ja meikkien läästimisen lomassa että tänään kyllä lähtee, niin löytää itsensä viimeistään keskiyöllä taksia heiluttelemassa?

En ole varmaan vuosiin saanu itsestäni esiin sitä bailamonsteria, joka oikeasti ihmettelee kun tanssilattialla välähtelee outo pilkunmuotoinen valo ja joka siinä hetkessä yrittää vielä tilata pari fisua, ihan vaan varmuuden vuoksi kun tässä tuntuu jo pää selvinneen. No mut sit lähti, viime perjantaina. Ja heti nyt tiistaina olen riittävän voimissani siitä kertoakseni. 

Te olette varmaan jo loputtomasti kuulleet Siitä PING Helsingistä, jossa oli upeita keynoteja, mahtia verkostoitumista ja loistava tunnelma. Blaa blaa blaa. Ette ole vielä kuulleet kuitenkaan illan valovoimaisimmasta ilmiöstä, minusta. Tanssilattialla. Ekana ja vikana, ihan kirjaimellisesti. Bailal eka bailal vika. 

Siellä meikä veti allit hyllyen, itseäni puolta nuorempien (ei kai..sentään?) muotimaailman tähtien kanssa ihan rinta rinnan villisti hytkyen. Pylly pyllyn bailaten. Tyhjällä tanssilattialla, täydellä tanssilattialla, käytävällä josta tehtiin tanssilattia ja joka hetki siinä välissä. Aina välillä yritettiin Mamman et co kanssa mennä ulos viilentymään, mut ei sitten vaan kuitenkaan voinut kun tulikin just joku mahtava biisi (kuten Gasolina. Apuva) jota vaan oli ihan pakko tanssia. Opetin nuoremmille macarenat, nautin suuresta kunnioituksesta kun vedin Boom-Kahin räppikohdat sanasta sanaan ja tverkkasin, muunvolkkasin ja ties mitä muuta niin kuin huomista ja välilevyn pullistumia ei olisikaan. 

Seuraavana päivänä olikin sitten hyvä keksiä puujalkavitsejä ja saada niinkin hyviä ideoita kuin järjestää kalaöljygeelipalamaistelu. Kyllä kuulkaa se on läskiksi vetäminen ja aito kunnon krapula ihmisen parasta aikaa. 

Katarinalle iso kiitos kuvasta mutta erityisesti loistavasta tanssilattiaseurasta. Kyllä sä vielä sen Macarenankin opit kun vaan tiukasti harjoitellaan!

(c) Katarina // Rosemary's Tiedättekö sen tunteen, että ikä on päässyt aika pahasti painamaan? Että vaikka kuinka kuvittelee siinä p...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. toi kuva saa vaan miettimään, että missä me muut ollaan? Nukkumassa vai vasta tulossa baariin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekä että mutta tässä kuvassa veikkaisin että vasta tulossa :)

   Poista
 2. Siis loistava! Pidän myös tärkeenä, että perheellistymisen myötä ei jäis bailaaminen ihan tyystin. Harvoinhan sitä nykyään tulee lähdettyä, mutta sitten kun lähtee ja keikka onnistuu ja vääntäytyy pilkun maissa kebabin kautta kotiin, niin onhan se mahtavaa! Ja krapulapäiväkin joo, vaikka siinä tosiaan nykyään menee se sunnuntai ja maanantai. Maanantaina duunissa toivoo, että kukaan ei kysy mitään ennen lounasta. Ja auta armias, jos on asiakaspalaveri. Siksi tällaiselle keski-ikäistyvälle perheelliselle perjantai on se paras päivä lähteä radalle.
  Ja todellakin, baarissa pitää näyttää kaikki vanhat muuvit ja renkutukset 90-luvun lapsosille ja häikäistä biisien sanojen osaamisella. Hyvä sä!

  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, välillä pitää vähän nollata ihan sieltä pohjamutien kautta! OIkeasti se krapulakin tekee niin hyvää, mä ainakin olen silloin kaikista vähiten itselleni kriittinen, eli se on loitsava hetki mm. shoppailla :D :D tai kirjoittaa blogia...;)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.