Pikkujoulut ja Sydän-Heidi

perjantai 8. tammikuuta 2016 Valeäiti 0 Kommenttia

Meinasi tammihaaste unohtua! Täällä mä ryskytän lääkäpäissäni piipahtamaan vuoden viimeisiin (vai ensimmäisiin?) pikkujouluihin, mahtavaa korisjengiä tapaamaan. Sukkisten Pikkarit siis. 

Perillä odottaa päivän Tammihaastekohde: Heidi. 

Ollaan pelattu Heidin kanssa junnuna samassa jengissä korista. Jo silloin, kun jengin tarkoituksena tuntui olevan klikkiytyminen ja väärien kuppikuntien jäsenten haukkuminen, Heidi oli Sveitsi. Kaikki tykkäsi Heidistä, Heidi tykkäsi kaikista. Nyt meidän oman amatöörijengi kulkee Heidin, eli Räyhiksen, tiukan lempeässä johdossa ja ollaan kaikki niiiiin tyytyväisiä meidän jojon otteeseen! 

Heidi olet ihanan puhdas "kakkonen": olet aina meidän muidenkin puolesta meidän hyvinvoinnistamme huolissasi, ja pysähdyt aina kuulemaan asiamme omienkin ajatustesi keskellä. Toisten auttaminen ja toisista välittäminen on tosi arvokasta, ja harvinaista, tässä maailmassa. Kiitos siitä. Olen tosi onnellinen että olet taas elämässäni. 

Semmoinen pieni sydämellisen vihainen orava tänään! Ja nyt teen sulle reippaan GT:n. 


Meinasi tammihaaste unohtua! Täällä mä ryskytän lääkäpäissäni piipahtamaan vuoden viimeisiin (vai ensimmäisiin?) pikkujouluihin, mahtavaa ko...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

0 kommenttia :

Kerro vaan, ihan rohkeasti.