Lobinin ättät

lauantai 12. joulukuuta 2015 Valeäiti 11 Kommenttia


Kamala kun ahistaa. Minun rakas pieni vauvani, vasta kolme ja puolivee pieni Kakkonen, on kasvamassa isoksi.

Sitä oli niin ihanan pitkään helppo pitää vauvana, kun siltä puuttui niitä kirjaimia. Ekat kaksi vuotta siltä taisi puuttua suunnilleen kaikki konsonantit, ja senkin jälkeen saatiin pitkää vauva-aikaa ilman älliä ja ättiä. Jotenkin siihen tottui aika lailla niin ettei itse edes huomannut. Muita nauratti kyllä ainainen "kohta tulee pitta houtuun" mutta me totuttiin jo mainiosti pieneen staraan joka oli aina "niinku Lobin, lotti auki". Siis rotsi auki, jos jäi ihmetyttämään. (Sivumennen sanoen, herra Robin, voisitteko tehdä jonkin musiikkivideon, jossa teillä olisi välillä se rotsi kiinni, pipo päässä, heijastin taskussa ja saman parin järkevät kengät jalassa? Voisitte vaikka myös käydä vettatta ja pestä kätenne sen videon alussa?)

No mutta, siihen pienempään Lobiniin. Yhtäkkiä se sanoi yhtenä päivänä pinnipusshi. Sitten se suhina jäi päälle ja se menee jo ihan oikeasti ässästä, suhinakin vähenee päivä päivältä. Onneksi on vielä se R-kirjain, ajattelin, kun se yksi päivä oli jotenkin muutenkin pelottavan ison oloinen. Taisi totella jotain käskyäni.

Sitten yhtäkkiä, noin vaan, se sanoi eilen kynänteroitin. Ja tänään aivan selkeän piparkakkutalon. Voi eiiiii! Nyt se on mennyttä. Mun vauva. Lapsi. Pitääkö tehdä kolmas että saa taas vauvan taloon? Onneksi tämä vauva lapsi on edelleen aivan hullu sylivauvahenkilö, ja lausuu sen toiveen varmaan lopun elämäänsä tylkkyyn eikä sylkkyyn.

Olihan se toki hauskaa kun kikkarapäinen, jääkarhupyjamainen tyyppi vastasi siskolleen (tunnetaan nyt myös nimellä Paskamaanila) ihan muina Robineina, ässä hienosti suhahtaen että "joo ja mä oon PASKAKAALI".

Selittää muuten myös sen, miksei se sitäkään vihreää kasvista suostu syömään.

Hienot syksyn värit tallensi kameralle Insinööri

Kamala kun ahistaa. Minun rakas pieni vauvani, vasta kolme ja puolivee pieni Kakkonen, on kasvamassa isoksi. Sitä oli niin ihanan pitkä...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

11 kommenttia :

 1. Mun pitäisi varata aika r-terapiaan näille meidän vauvoille, en vaan ole saanut aikaiseksi, ja yksi syy on varmaan se, että onhan se aika sääli, jos ne yhtäkkiä rupeaakin puhumaan kuin isot ihmiset. Vaikka ehkä se on väistämättä edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ymmärrän! Mut näin kahden päivän kokemuksella voin kertoa että tämäkin on itseasiassa aika siistiä! Ihana iso poika ❤️

   Poista
 2. Meillä sanotaan "Kiikkiin!" kun halutaan syliin :D (eli syykkyyn).


  ___anna___

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana! :) siskon perheessä se on "pyliin". Tapoja on monenlaisia :)

   Poista
 3. Joo kolmonen kehiin! Uudessa talossa vielä uusinta vauva-ajasta. Meidän Jr. sanoo "tytii", siis syliin, vaikka "Isi" suhahtaakin jo hienosti. Kolme lasta on mun mielestä hyvä setti, niin kuin teilläkin oli, sä siis kolmonen ;).
  Onnea vielä tonttijutuista ja koko projektista, kivaa. Ehdottomasti kannattaa ryhtyä, on se vaan sen arvoista. Eipähän seinät kaadu niskaan, vaikka ollaan podettu just vesirokko x3 ja oltu pitkään kotievakossa. Luxusta kun on tilaa olla. Ei se tila toki onnellisemmaksi tee, vaikkakin helpottaa arkea.
  Ihanaa joulun odotusta teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, insinöörinkin perhe on kolmilapsinen, sinänsä luku siis kuulostaa hyvältä ;) en kyllä ihan heti olisi valmis kaikkeen siihen uusiksi ja kohta noi kaksi on kuin vanhoja että menis ihan iltatähdeksi!

   Poista
  2. Ja ihanaa joulua myös teille ❤️

   Poista
 4. Hyniin. Esikoinen sanoi, että "hanuan hyniin", mutta siitä on jo kauan. Keskimmäisen ätsä on vähän vaiheessa ja hän haluaa vielä "tsyliin". Pienin sanoo vasta "wääää", joten Keskimmäisen ässän ja ärrän tulo ei pelota ihan hirveästi. Kun on toi vauva. Ymmärrän tuskasi (tässäkin asiassa). ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ätsä :D hyvä että ymmärrät, tosin pelottava kun lääke olisi toi vauva ;) ehkä mä mieluummin vaan tuskailen näiden kasvamista liian isoksi!

   Poista
 5. "hittun kittun vaapula vittun..." Mä ehkä vähän jo odottelen sitä ässää saapuvaksi meiän kolmeveelle =) =) =) Ärrän se on surauttanu 1v9kk lähtien mutta S pysyy poissa. Muutaman hassun kerran on suhauttanut vahingossa ässän sanaan mut ei oo vielä löytänyt puheeseen. Ja meillä halutaan tyliin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAHAH Harmi ettette saa samaan syssyyn "mulkkuja"!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.