AV YV KVG

keskiviikko 30. joulukuuta 2015 Valeäiti 6 Kommenttia"MMM"
"Kai-kai?"
"AV mittoihin!" 
"Jono jos ap ei yv" 
"KV!" 
"Löytyykö dustbag?"
"Tarjoan 35€, voin hakea tänään" 
"Kulkeutuu keskustaan!"
"Onks YP paikalla?" 
"Kuvat kansioihin! T: YP"
"Mikä oli sallittujen merkkien lista? MBMJ on ennen käynyt :( "

Jos et ymmärrä tästä mitään, olet normaali ihminen. Lisäksi olet missannut yhden digitaalisen ajan mielenkiintoisimmista ilmiöistä. Ja lisäksi sulta on ehkä jäänyt ostamatta sikahalvat toppakamat ("pientä kulumaa, kuvissa lisää!") tai joku aivan tarpeeton hutiostos, johon sun oli vaan pakko laittaa "epätoivoinen jono :)" koska viisi muuta kaveriasi jonotti sitä samaa.

TJEU:
- Punavuori kierrättää (turha toivo, jos et ole rööperiläinen. Edes feikisti (shh))
- COS & Filippa K kirpputori 
- Design Corner
- Lauttasaari kierrättää (sama turha toivo, jos et ole larulainen)

Ja sit ei muuta kun sormet näppikselle valmiiksi A:n ja V:n kohdalle, metsästysonnea!

"MMM" "Kai-kai?" "AV mittoihin!"  "Jono jos ap ei yv"  "KV!"  "Löyty...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Eehhehee. Mulla meni pari kuukautta ennen kuin MMM aukesi. Eniten rasittaa ryhmien erilaiset säännöt - yhdessä pitää ilmoittaa postit hinnassa ja jossain ei saa myydä kahta asiaa samassa myynti-ilmoissa jne. Mut voi pojat, oon tänä vuonna myynyt n. 2000 (!!) eurolla kamaa. Onneksi kirjasin kaiken ylös, en muuten uskoisi itsekään. Jotenkaan en edes käsitä mihin se kaikki kama edes enää mahtuisi meille... Tietyille jutuille tori.fi on vaan silti parempi foorumi.

  VastaaPoista
 2. Oho hyvä sinä!! Mua pelottaa noissa eniten se tuotteen kunnon kertominen kun en tiedä mikä nyt on ok ja mikä ei. Sit tulee nillitystä kun ei ollutkaan priima. Käytetty on käytetty. Ehkä pitää sut alkaa sanoa että ihan paskaahan tämä on mutta osta nyt pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tunnistan saman. Sit kun ostaja on jo matkalla kotiovelle mä etsin vielä vainoharhaisena vaatteista jotain tahraa tai reikää jos onkin jäänyt itseltä huomaamatta. Mun mielestä lähikuvat "puutteista" on aika toimiva tapa: kulumista polvissa tai rispaantuneesta jalkalenksusta. Kengissä jotkut muuten ottaa pohjalliset ulos ja kuvaa nekin, se on mun mielestä aika hyvä keino.
   On mullekin pari hutia tullut ostaessa. Paidassa olikin reikä (no en tosiaan ovelta noutaessani sitä alkanut suurennuslasilla syynäämään). Vähän jäi huono maku, olen sitä mieltä että myyjän pitäisi kaikki reikäasiat kyllä tsekata tosi tarkkaan itse.

   Poista
  2. No joo, oli meilläkin kerran haalareiden haara kokonaan auki, eikä myyjä ollut sitä huomannut. Mutta antoi hyvän alen tietysit (olisi antanut kaiken takaisin mutta vein naapurille ommetlavaksi ;D ) eli kaikki hyvin. En vaan jaksais noita niin tarkkaan itsekään katsoa, kai se on opeteltava :)

   Poista
 3. Mä en ole vaan päässyt noihin kiinni, ne erilaiset säännöt hämää liikaa. Tää voisi tietysti olla uuden vuoden päätös - ei se voi olla vaikeampaa kuin huutonet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sitä se ei kyllä ole. Mä en ole koskaan ostanut tai myynyt mitään Huudossa kun on mukamas niin vaikea, mutta tää menee siinä samalla kuin muukin FB roikkuminen. kokeile! :)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.