Hui, selfie!

lauantai 26. syyskuuta 2015 Valeäiti 5 Kommenttia

Noniin, saattaa olla kyseessä tämä parin päivän lepo tai sitten nämä pari lasia viiniä. Varuiksi kirjoitan tämän tekstin ensin luonnoksesi ja tarkistan huomenna vieläkö naurattaa.

Kaveri linkkasi Facebookissa aivan mahtavan tieteellisen uutisen: Selfiet ovat aiheuttaneet tänä vuonna enemmän kuolemia kuin haihyökkäykset.  Miettikää! Selfiet on tappavampia kuin hait! Siis hait! Kautta aikain on tiedetty hain olevan pelottava, kunnioitettava, suuri meren valtias! Nyt sen paikan vei selfie.

Vielä on epäselvää miten tästä uudesta turmiosta tehdään hyvä elokuva. "Point and Tap - the terrifying selfie"? Elokuvassa kuullaan dramaattista musiikkia samalla kun kännykkä kääntyy hitaasti, kohti etukameran näyttöä?

Ja miettikää, ei olisi enää Shark Tank, vaan Selfie Tank! Siellä ihmiset menisi huoneeseen, jossa odottaisi neljä selfie-tikkua ja kilpailijan pitäisi yrittää saada mahdollisimman edustava, hauska ja inspiroiva selfie/belfie/familfie itsestään. Eniten liketyksiä saanut voittaisi ja vähiten saanut bannattaisiin Instasta.

Pahin skenaario olisi tietysti pimeät illat ja tumma vesi. Siihen päälle vielä surffikilpailu. Siitä ei millään saisi hyvää selfietä.

Entäs ne Selfie-saappaat? Onko niissä oma kuva? Pörssiselfie on tietysti ihan itsestäänselvä hetki yhdessä kurssikäppyröiden kanssa, takana mieluiten kiireinen sali.

Ok, aika mennä nukkumaan. Arvioimme uudestaan huomenna.

EDIT: arvioin ja huonohan se on mutta tuossa se nyt jo makaa.

Noniin, saattaa olla kyseessä tämä parin päivän lepo tai sitten nämä pari lasia viiniä. Varuiksi kirjoitan tämän tekstin ensin luonnoksesi j...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

5 kommenttia :

 1. Bongasin kans uutisen selfieiden tappavuudesta. Mikäs siinä, liekö luonnon oma tapa varmistaa ihmislajin säilyminen, kun tyhmimpien yksilöiden kuolinsyyksi voidaan kirjata selfie.

  VastaaPoista
 2. No mutta itse asiassa haithan on tilastojen valossa aika vaarattomia, Australiassakin muistaakseni tappavin luonnonilmiö on ampiaisen pisto tjsp (ja tippuva kookospähkinäkin sai enemmän tuhoa aikaan kuin rustokalojen alajaoston vuosikokous), että tarviiko sitä nyt kovin kummoinenkaan uhka olla, että hait päihittää.

  Sosiaalisesti uhka voi toki olla ihan megaluokkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä kyllä mutta lets not get technical :D Hauskinta tässä on just tuo sosiaalinen uhka. Mitä jos selfieistä saisi yhtä kammottavan ilmiön? Tai ehkä se on jo?

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.