Vanha nainen netissä

tiistai 25. elokuuta 2015 Valeäiti 4 Kommenttia

Nyt olis sellainen yksi juttu, jolle olen tässä muutaman tunnin verran jo nauranut. Vähän sillai itkuhuutonaurua. Ja niin on myös nauranut Rimpuileva Mamma, ja sen lapset ja sen mies. Joka naurusta sain kuvallisen todisteen. 

Katsokaas kun on helppo tapa selvittää, onko tullut vanhaksi. Aikuiseksi jopa. Se on selvää silloin, kun yrittää olla internetissä hauska, mutta päätyykin vahingossa laittamaan seuraavaksi 24tunniksi itselleen Snäppikseen seuraavan kuvan "tarinakseen":


Oi kyllä, reittäni ja varpaitani voi aina ihailla kymmenen sekuntia kerralla. 

Sit siitä tietää kanssa olevansa vanha, että ei tiedä miten vahingon korjaisi. Kun ei osaa näitä nuorten sovelluksia käyttää. 

Tietysti myös siitä, että raportoi tarinasta omaan blogiinsa. 

Lopulta tietää olevana aikuinen kun huomaa nauravansa tälle kaikille aivan hulluna, eikä mistään kohtaa kropasta löydy häpeän hiventäkään. 

Tietysti asia voisi olla eri jos kamera olisi sattunut osoittamaan vielä ylemmäs. Kokeilen sitä seuraavaksi. 

Nyt olis sellainen yksi juttu, jolle olen tässä muutaman tunnin verran jo nauranut. Vähän sillai itkuhuutonaurua. Ja niin on myös nauranut R...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. Hahahahaaa!! :D mullehan kävi tossa viime talvena niin, että kirjoitin poikkeuksellisen statuspäivitykseni, jossa hehkutin yksityiskohtaisesti sitä, miten olen edelleen raskaana yhtenä kappaleena, sain kehuja pidätystaidoistani neuvolantädiltä ja miten ajattelin olla poksahtamatta, siis ihan rehellisesti Pasila kierrättää -ryhmään. Kovasti sain tykkäyksiä ja vauvatavaratarjouksia. Juuh. Naurattaa vieläkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAHAHAhAhA EN kestä, en pysty pidättää! :) :)

   Poista
 2. Hyvähyvä vanhus! En malta odottaa seuraavaa vastaavaa pläjäystä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meinasi lähteä jo tänään uusi! :D Hyvin mä vedän :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.