Seitsemän minuuttia kauniita sanoja

sunnuntai 2. elokuuta 2015 Valeäiti 12 Kommenttia

Kesälomaa ja blogihaastetta jäljellä 46 minuuttia. 

Olisi yksi Tallinna-rapsa kirjoittamatta, muutama hauska anekdootti kertomatta ja monta ihanaa kommenttia vastaamatta (kiitos niistä kaikista!). Mutta tiedättekö, lähetin juuri kaverille tämän WhatsApp viestin: 

"No sitä henkistä tukea saatana: vika lomapäivä ja oon tehny 4h töitä eikä loppua näy. Mulla on darra, koti aivan kaaoksessa, blogi kirjoittamatta ja seksit harrastamatta. Huomenna pitäisi saada lapset ajoissa tarhaan (hah!) ja itsensä myös töihin (hah hah!). Ja mä oon läski. Ja univelkainen. Ja sopivaa asuntoa vailla. Joudun kohta muuttaa johonkin Torpparinmäkeen. Ja rakentaa. Hyi saatana". 

Kyllä sitä voi kuulkaa ihminen olla sellainen kaunis, herkkä sielu näin töihin paluun kynnyksellä. 
Pitäkää tunkkinne. 

Kesälomaa ja blogihaastetta jäljellä 39 minuuttia. 

Keskiraskaasta vitutuksesta huolimatta keskiraskaasta Lomahaasteesta päivä 30/30 suoritettu, kauniilla lopetuksella. Haasteessa kirjoitin loman aikana (3.8. saakka) vähintään yhden kirjoituksen per päivä. Enkä enää toiste tee samaa virhettä. 


Kesälomaa ja blogihaastetta jäljellä 46 minuuttia.  Olisi yksi Tallinna-rapsa kirjoittamatta, muutama hauska anekdootti kertomatta ja m...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

12 kommenttia :

 1. Äkkiä lukiessa keskiraskas muuttui keskiraskaudeksi. Oho!

  Mutta pian on joulu ja uusi loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG ei :D :D Tosiaan joulu on kohta, positiivista ajattelua! :D

   Poista
 2. Mutta näitä oli niin hauska lukea! Vaikken kertaakaan edes kommentoinut. Mutta mahtavia loma-arjen huomioita ja oma kirjoittajan äänesi tuli ihanasti ilmi näistä välittömistä lomakirjoituksista. Että nautittu on, vaikket ite oiskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Riimi, tosi mukava kuulla :) kai mäkin sitten salaa vähän nautin kun näemmä nyt tahti jatkuu kuin vahingossa..

   Poista
 3. Tän parempaa lopetusta ei voi olla! Kuule sulla on asenne kohdallaan. Tykkään ja luen jatkossakin sun turinat. Anna palaa vaan! T: Tunnollisesti sun lomahaasteen läpikäynyt mutsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, totta, ehkä tää oli sit mulle sopiva lopetus :D Kiitos paljon ja kiva kun jaksoit olla mukana!

   Poista
 4. Tykkään varsinkin tosta Torpparinmäki-kohdasta :D Jos tänne päädytte, niin ehkä törmätään puistossa. Sen verran pieni ja yhteisöllinen kaupunginosa tämä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kaikki kunnia Torpparinmäelle, mullehan nämä on kaikki yhtä ja samaa, ihan yhtä kivan näköistä ja samaan aikaan tuntematonta :)

   Poista
 5. Kiitos raskaasta lomahaasteestasi, lueskeltu on sillä eräät (eräs) on ollut töissä ja vähän vain lomalla, mutta aurinko paistaa ja perjantaina loma jatkuu. Mukavaa paluuta arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jee kiitos! Toivottavasti teidän paluu meni hyvin :)

   Poista
 6. Luettu ja nautittu on, kiitos kiitos!

  Mervi

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.