Tule meille laatikoita tyhjentämään!

lauantai 11. huhtikuuta 2015 Valeäiti 21 Kommenttia

Joo en ole vieläkään paljon telkkaria katsellut. Juuri nyt Moulin Rouge raikaa kyllä taustalla, mutta tässä olisi vähän muuta hommaa. Kun pitäisi kutsua teidät tänne meille!

Eilen ja tänään olen tehnyt sellaisen kotitöiden kuninkaan, että oksat pois. Kävin läpi, vaate kerrallaan, kymmenen (!) laatikkoa, yhden jätesäkin ja yhden Ikea kassillisen vanhoja lastenvaatteita. Siis kaikki viimeisen neljän ja puolen vuoden ajalta. Lajittelin pienet rätit koon mukaan omiin laatikoihin, mietin hintoja ja kutsuin porukan Facebookin kierrätysryhmästä kylään.Mulla oli onneksi myös apulaisia. Tuo Kissa (ymmärsithän sen?) lähinnä meni laatikoihin, niin kuin kissoilla on tapana, mutta Ykkönen sentään luetteli mulle vaatteiden kokoja "äiti tässä on kaksi ja kuusi" (62). Erittäin monessa oli kokona nolla ja kahdeksan.

Kyynelehdittyäni hetken vanhojen muistojen äärellä, ja pelastettuani alle laatikollisen tunteita turvaan seuraavalle vintille, roudasin vielä pöydät ulos ja pistin myyntihousut jalkaan. Kaksi tuntia myöhemmin tavaraa oli poistunut kolme muovipussilllista ja sitä oli ihan yhtä kamalan paljon jäljellä.
Tein toimintasuunnitelman auringon porottaessa selkään, jätskin maistuessa vielä huulilla. Pyydän teidät kylään. Loput annan ensikodeille lahjoituksena.

Jos pääsit tähän asti, onnea, sillä nyt tulee vihdoin tarinan pihvi:

Tervetuloa lukijatapaamiseen sunnuntaina 3.5. meidän kotona Helsingin Punavuoressa klo 12-16! Ideana on avoimet ovet: tulla ja mennä saa milloin haluaa, minä katan säästä riippuen ulos tai sisään vähän kakkua ja juotavaa ja ihan helvetisti myytävää pöytään. Mitään ostopakkoa ei ole, mutta lupaan että halvalla lähtee. Kunhan poistuvat meidän tontilta. Osa vaatteista lähtee kotiin ilmaiseksi. 

Myynnissä on laatukamaa, ja paljon merkkivaatteita, tai siis PoPia ja Benettonia ja sen sellaista. Kokoja löytyy kattavasti 50-98, kaikista eniten 80-86. Löytyy tyttöjen, poikien ja salattujen sukupuolien kamaa. Tyylinhän te jo tunnette, kuvien perusteella. Laatikoista löytyy myös leluja, äitiysvaatteita, tajuton läjä kenkiä ja iso säkki ulkoiluvaatteita + asusteita. Tämän tekstin kuvissa näkyy joitakin helmiä.
Tulethan? Jos tulet, laita meiliä osoitteeseen valeaidin@gmail.com. 

Pakko myöntää että nyt vähän jännittää. Tuleekohan kukaan? Tuleeko hirveästi? onkohan ne mukavia? Olenkohan minä?

Joo en ole vieläkään paljon telkkaria katsellut . Juuri nyt Moulin Rouge raikaa kyllä taustalla, mutta tässä olisi vähän muuta hommaa. Kun p...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

21 kommenttia :

 1. Ihana idea - ja jos oma lapseni olisi yhtään nuorempi kuin 11-vuotias, tulisin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hänelle meillä ei ole muuta kuin kakkua, mutta voittehan te toki silti tulla myös :)

   Poista
 2. Saako nyt huutaa epistä, eppaa, en ala, hööööh! Tää 400 km välimatka ja 10 päivän ikäinen avec eivät oikein mahdollista shoppailureissua sinne etelään ja toki noissa kuvissa vilahti asioita joita Haluan! En kestä, miten hienoi kenkiä!

  VastaaPoista
 3. Tulisin, jos asuttais lähempänä kuin Kuopiossa :D Huippu idea tuo! Luulis että hyvin pääsee eroon kamasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, miten teitä kaukolukijoita onkin noin paljon! :) Katotaan miten pääsee kamasta eroon...tunkemalla väkisin mukaan jos ei muuta!

   Poista
 4. Liian isot kersat, onneks.

  Mutta, in-the-meanwhile, käyttehän ainakin testaamassa nykyisen kotikatunne pikkusushimestan, sen uudehkon!? Ihan siinä lähellä. Siellä on huippuhyvää ruokaa ja aivan super-suloinen palvelu. t. Tiskari

  p.s. mä en melkein enää muista mistä tää mun nimimerkki tuli, kai se oli tiskikoneen tyhjentämiseen saadusta omasta ajasta... siitä on jo kauan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikämikämikä pikkusushimesta??? Kerro lisää!! Ja joo tiskari tuli siitä että tyhjennät tiskikonetta oman ajan toivossa ja sitten kerran sanoit että T. se sama tiskikoneen tyhjentäjä. Siitähän tuli tiskari.

   Poista
 5. What is this cake you speak of?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Well, this cake. It will either be a home made delish carrot sweetness, or then, more likely, a store-bought thing that I forget to get. It will be grrrreat! Tule ja syö, tule tule!!

   Poista
 6. Voi saakeli. Ollaan lisäännytty liian samassa aikataulussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella, todella pahoillani. Monesta syystä, mm kuuman kesän 2010 takia :D mut hei tuu silti!

   Poista
 7. Mulla on päivämäärä tallennettuna kalenteriin joten yritän (uskaltaa) tulla paikalle kahden pikkuavecin kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Laitoitko jo meiliä että saan sulle sitte osoitteet ja muut kerrottua? :)

   Poista
 8. Mulla on päivämäärä talletettuna kalenteriin joten yritän (uskaltaa) tulla paikalle kahden pikkuavecin kanssa ;)

  VastaaPoista
 9. Mahtava urakka, onneksi olkoon! Olisi hauskaa tulla tapaamiseen mutta noin pienet lastenvaatteet eivät enää ole ajankohtaisia meillä, enkä oikein kehtaa tulla vain stalkkaamaankaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! KUmma kyllä näitä vaatteita meinaa tulla jatkuvasti lisää myyntiin...tule ihmeessä vain stalkkailemaan jos ei muutakaan tekemistä ole :)

   Poista
 10. Liisa mä jouduin poistaa sun kommentin kun siinä oli Ykkösen nimi :) tässä vähän muutettuna!

  "Tullaan! Vaatteissa kun kenties lukee valmiiksi oikea nimi niin ei tarvi muistaa nimikoida. :) Ps paranemisia! kohteessa Tule meille laatikoita tyhjentämään!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi että olen näin dorka! Tajusin aamulla että mitä mä olin menny kirjoittamaan. Saako laittaa univajeen piikkiin? (Feeling embarrassed 😳)

   Poista
  2. Höpö höpö, ei mitään syytä huoleen! :) tsemppiä univajeeseen!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.