Satu voittaa aina

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015 Valeäiti 4 Kommenttia"Näen heti, että nämä suomalaiset ovat nälkäisiä. Vatsa täynnä ihminen liikkuu hitaasti ja aavistuksen takakenossa. Tämä perhe kävelee lyhyin askelin ja pälyilee ympärilleen. He ovat etsimässä ruokaa ja minä asiakkaita." 

Perhana, kyllä se vaan kirjoittaa hyvin.

Pari päivää myöhemmin luen tylsistyneenä jotain Mandatum Lifen asiakaslehteä (miksi sellainen tulee meille?) Tylsää, tylsää, rahastoa, asiakaslehteä...tämähän on kiinnostava. Hyvin kirjoitettu. Kirjoittaja: Satu Rämö. Niinpä tietysti. Hitto kun se on niin lahjakas.

Jos nyt unohdetaan se, miten jäätävän kateellinen olen, voidaan keskittyä siihen, miten paljon ihailen Satua. Rohkea, reipas, naurettavan kylmässä maassa viihtyvä nainen, joka perustaa design-kaupan kun sellaiselle tuntuu olevan tarve. Onkohan se saanut niiltä Islantilaisilta jotain vaikutteita?

Ei, kyllä se taitaa olla ihan luonnostaan lahjakas, utelias ja valmis kokeilemaan uusia juttuja. Niin kuin vaikka kirjan kirjoittamista, tai kolmen. Tai sen kolmannen kirjan julkaisemista Islannin suurlähetystössä.

Ei tässä millekään kateellisuudelle ole sijaa. Olen vain ylpeä, hienosta suomalaistoverista, blogikollegasta, joka osaa kirjoittaa ja varmaan tehdä karjalanpiirakoitakin jos sitä päättäisi kokeilla.

Kiitos siis vielä kerran kutsusta Satu (ja Salamatkustaja vol2!), kyllä sen torstai-illan näinkin viettää. Oli superkiva tilaisuus ja oli mukava nähdä, vaikka fanityttö ei ikinä kehtaakaan niin paljon jutella kuin mieli tekisi :)


Ja nyt kun tämä hämmentävä kämppähässäkkä on saatu alta pois, ehdin syventyä myös erittäin lupaavasti alkaneeseen kirjaasi. Te muut pääsette nojatuolireissuun mukaan tilaamalla juuri nyt myyntitilastoissa kolmantena keikkuvan kirjan, mieluiten Satulle tulevan affilinkin kautta, eli tästä, hintaan 18,90€.

Njóta!

"Näen heti, että nämä suomalaiset ovat nälkäisiä. Vatsa täynnä ihminen liikkuu hitaasti ja aavistuksen takakenossa. Tämä perhe k...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. Ooh, mä niin tulisin pussaan sua just nyt jos oisin yhtään lähempänä :D
  SÄ olit niin tyrmäävä ilmestys viime torstaina, että huhhuh. Sitpaitsi tiiän että oot kova myymään ja viemään asioita maaliin, ja ne on musta hienoimpia ammatillisia ominaisuuksia ihmisissä.

  Superia, kun voidaan tälla lailla kehua toisiamme. :) Niin ihanan suomalaista jotenkin. Tirsk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta! :D tää on hirveen hyvä tapa tälleen selän takana kehua niin ei tarvi niitä kiusallisia hetkiä livenä kokea ;) pus pus!

   Poista
 2. Minulla oli käyttämätön bonuslahjakortti Suomalaiseen ja jostain syystä muistin jonkun kehuneen tätä kirjaa! Olen päässyt hyvään alkuun ja ihastunut Satuun.
  Olen muuten kerran vieraillut Islannin lähetystössö Pohjola-Nordenin kanssa ja sen jälkeen oli PAKKO päästä matkalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, onpa mahtavaa kuulla :D KIITOS!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.