Vaaleanpunainen aamu

tiistai 3. maaliskuuta 2015 Valeäiti 8 Kommenttia

On huonoja aamuja, sitten on näitä aamuja. Kun yöllä viereen kömpinyt pieni vaaleanpunainen tuhisee vierellä. Voi kääriä sen omaan kainaloon, tunnustella omassa kämmenessä sen hurjasti lyövää sydäntä. Siihen se kiertyy, unissaankin huomaa että tässä on hyvä. 

Miten minusta on voinut syntyä jotain näin hienoa? 

Siinä se venyttelee, heräilee pikku hiljaa. Minä saan rauhassa painaa posken silkkisen niskan kuoppaan, halailla sitä hereille ja ahmia sisääni täydellistä rauhaa. 

Radion puoliväliin jäänyt asemakin lopettaa kohinansa, kuin tietäen ettei nyt sovi häiritä. Keittiöstä kuuluu sopivasti vastakäynnistynyt Moccamaster. 

Joskus on niitä aamuja kun on kaikesta jo saamastaan niin onnellinen että meinaa tippa tulla linssiin. 

Hyvää tiistaita sullekin, toveri!

On huonoja aamuja, sitten on näitä aamuja. Kun yöllä viereen kömpinyt pieni vaaleanpunainen tuhisee vierellä. Voi kääriä sen omaan kainaloon...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Ihana kirjoitus! <3 Minustakin on ihan parasta, jos lapset tulee (viikonloppu)aamuisin viereen. Ja jos viikolla on oikein kiire, otan lapset parisänkyyn kanssani nukkumaan ja häädän miehen muualle, Jos ei päivällä paljoa näe, on ihanaa edes nukahtaa lasten tuhinaan ja herätä sikin sokin yhtenä unisena kasana =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin, se on ihanaa! :) Isompi sänky vaan olisi pop.

   Poista
 2. Löysin blogiisi toisen blogin kautta ja tälle tielle jäin! Olen lukenut kaikki vuoden 2012 kirjoituksesi viikon sisällä (kiitos lapsen päiväunien) ja jatkoa seuraa. Meille on kesällä syntymässä toinen lapsi 1,5 vuoden ikäerolla. Olenkin lukenut tekstejä välillä kauhun sekaisin tuntein ja välillä onnesta itkien. En voi muuta kuin lämpimästi kiittää, että olet jakanut perheenne elämää iloineen ja suruineen. Olen jo nyt saanut valtavasti vertaistukea, vaikka meillä tosikoitos on vasta edessä. Olen varma, että yön pimeinä tunteina vauva kainalossa ajattelen, että Valeäitikin on tästä selvinnyt. Kiitos!
  - tammenterho

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, kiitos Sinä! <3 tervetuloa mukaan, aina kiva kun joku jämähtää tänne :) Ja onnea tulevasta ja tulevaan, hyvin se menee!

   Poista
 3. Ihana. Toi on kyllä just niin parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsi on ihana kun se nukkuu tai sukeltaa..:)

   Poista
 4. Ajattelin ensin että tämä oli Kakkosen synttäripostaus, mutta pinkkisyys kallisti sittenkin sille kannalle, että Kömpijä oli Ykkönen :D ...olihan?

  Kaislakerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, oli Ykkönen vaikka Kakkonen on kyllä niin pinkki sydämeltään että olisi voinut olla skein :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.