Toddler stylist Ykkönen

lauantai 21. helmikuuta 2015 Valeäiti 8 Kommenttia

Näittehän te tämän? Tiivistetysti: Äiti antoi lapsen valita äidin vaatteet viikon ajan ja osa valinnoista oli ihan jees.

Menin tietysti lukemaan tätä juttua ääneen eräänä aamuna. Sen tuloksena meinasin joutua lähteä töihin hienoimmassa keltaisessa juhlamekossani. Sinä arkiaamuna ei ihan ollut pokkaa kuitenkaan, joten minä lähdin tavallisen tylsissä, harmaissa vaatteissa töihin, ja Ykkönen meni harmaalla naamalla tarhaan.

Sitten tuli lauantai. Ajattelin, että miksipäs ei. Ykkösen ilme oli aika priceless kun kerroin että nyt on se päivä, saat valita mun vaatteet. Se oli lähes yhtä onnellinen kun Kakkonen eilen kuullessaan että saa sushia. Melkein.

Mentiin makkariin, minä kameran kanssa. (Kohta näette siis miten järkkysotkuinen vaatekaappi mulla on).

Pidätin henkeä kun pieni käsi hapuili eri mekkoja ja katseli hetken myös sitä keltaista mekkoa. Ei ihan huvittanut ajatus villasekoitteisesta kotelomekosta lauantaitouhuissa. Mainitsinko jo että meidän ohjelmassa tänään oli mm. lavuaarin hajulukon siivoaminen?Se silitteli sekaisia vaatekasoja hetken onnellisena, hiljaa. Mietti sekunnin. Sitten lähti. Käsi nappasi tottuneen oloisesti yhden hameen ja..."Äiti, missä kaikki paidat on?". "No ne on tossa keskellä toi sotkuinen kasa."

Nopea opastus vielä alusvaatelaatikolle päin ja mun on pakko todeta...

Että tyttärelläni on tyylitajua.

12 points! (Pientä miinusta rikkinäisistä juhlasukkiksista keskellä helmikuuta, mutta eihän siellä edes ole pakkasta).

Näittehän te tämän ? Tiivistetysti: Äiti antoi lapsen valita äidin vaatteet viikon ajan ja osa valinnoista oli ihan jees. Menin tietysti l...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Hyvin stailattu! Mutta ehkä vaatteitakin parempi on toi sun hymy!

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tää oli kanssa ihan mahtava idea ja haluisin ehdottomasti kanssa toteuttaa jossain vaiheessa isomman kanssa. Vaikuttaa kovasti siltä, että aika ei ole vielä kypsä..

  Mutta siis joo, todella tyylikkäät vaatteet valitsi Ykkönen!

  VastaaPoista
 3. Onpas hauska hame, mistä se on peräisin? Hyvä maku sekä äidillä että tyttärellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule nyt menee vielä uudelle perheenjäsenelle kehut: tämä(kin) oli Insinöörin yllättävä ja huippu joululahja! Jolierin monihame tuo on, aivan ihana. Paitsi että hakaset rikkoo sukkikset, ainakin tälläiset juhlasukkikset. Voin kertoa että olin aika horona Espoon Ikeassa.

   Poista
 4. En kestä miten hieno idea! Tekisi mieli kokeilla täälläkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteuta ihmeessä, oon ihan varma että taiteilija O:lla olis superhienot valinnat!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.