Oppimisen ilo (ja sotku)

sunnuntai 15. helmikuuta 2015 Valeäiti 5 Kommenttia

Kävi klassiset. Heti kun jostain kirjoittaa, se muuttuu. Edellisen pissakirjoituksen jälkeen on tapahtunut mullistavia käänteitä ja nyt toi jäbä on melkein kuiva. Viimeisen vuorokauden aikana on tapahtunut se ihmeellinen muutos, että se ilmottaa itse menevänsä pissalle ja sitten se oikeasti myös toteuttaa sen. Number two onkin sitten asia ihan erikseen, mutta ei mennä siihen. Voiton puolella kuitenkin! Se oppii!

No, tänään oli mullekin oppimisen päivä. 

Käytiin katoamassa Disney On Ice tänään (ihan kiva kasipuol, sanoisin). Ajettiin sinne suoraan Turusta, Kakkosella vaipat tietysti. Perillä Areenalla kokeilin kepillä jäätä ja tokaisin kevyesti Kakkoselle: "tule, mennään pissalle". 

Pudistelin päätä ihmeissäni kun se totteli ja käveli itse vessalle. Vedettiin housut pois ja istuttiin pöntölle, potan puutteessa. Siihen se istui, noin vain! Kysyin vielä että "onhan hyvä asento?" ja hän nyökytteli ylpeydestä soikeana. 

Pönttö lorisi ja me hurattiin, ootpa jo iso! Osaat käydä jo pöntöllä! Hyvä Kakkoneeeeen! 

Minuuttia myöhemmin olin oppinut kolme asiaa:
- ne todella oppii kuivaksi itse sitten kun sen aika on.
- älä ikinä usko kaksivuotiaan sanaan.
- pojilla on pippeli.

Tämä oli tarina siitä miten Kakkonen oppii kuivaksi, ja siitä miten se katseli ekan vartin jääshowta munasillaan ja siitä miten Insinööri kipitti takaisin autolle uusia housuja hakemaan.  


Kävi klassiset. Heti kun jostain kirjoittaa, se muuttuu. Edellisen pissakirjoituksen jälkeen on tapahtunut mullistavia käänteitä ja nyt toi ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

5 kommenttia :

 1. Pienet pojat ja wcpöntöt... Mä olen havahtunut Helsinki-Vantaan tuloaulan vessassa kun pissa ei lorise pönttöön vaan kaaressa reisien välistä vessan oveen ja käytävälle! Repussa oli tietysti vaihtohousuina etelän reissun jäljiltä shortsit. Ei sentään ollut helmikuu, mutta kolea kesäkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :O :O onneksi ette sentään ollut lähdössä matkalle, niitäkin tapauksia on nähty kun vaihtovaatteet on loppu jo ennen ekaa lentoa...;)

   Poista
 2. Jep. Meillä ollaan askeleen edellä, jäbä 2v käy kotona itse pissalla, mutta opetellaan toteuttamaan komentoa: "Ota housut kokonaan pois jalasta". Tässä eräänäkin päivänä meni kolmet housut pyykkiin, kun sörötin sohotti pissit istuinrenkaan raosta nilkoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sörötin!! :D :D sohottaa! :D :D oi, pippelit.

   Poista
 3. :D Voi ei! Toi on kyllä paha. Se tunne kun huomaa jotain lämmintä suihkuavan sieltä omille jaloille ja ensimmäinen raktio on laittaa käsi sinne eteen, kunnes muistaa mitä se neste onkaan...
  Mun poika on 4,5v, ja nyt voisin sanoa että ollaan päästy tuon vaiheen yli, kun poika muistaa itse laittaa värkkinsä osoittamaan sinne minne kuuluu.

  Sulla on hauska blogi, jään seuraamaan. :)

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.