Uskomattomia asioita

lauantai 31. tammikuuta 2015 Valeäiti 6 Kommenttia

Tammikuu loppuu tänään. Tämä 70 päivää pitkä kuukauden irvikuva on vihdoin ohi.

Lapset ovat olleet koko tammikuun terveinä. Aivan käsittämätöntä. Edes normaalilapsille tämä ei olisi kovin helposti saavutettava tilanne, näillä bakteerimagneeteille aivan utopistista. Tiedän, tiedän, povaan tässä itselleni vatsatautia noin huomiseksi.

Blogi täytti kuin huomaamatta kolme vuotta. Kolme vuotta rakasta harrastusta ja mukana pysyneitä lukijoitakin. Kiitos, kiitos, kiitos.

Tukholma on aina ihana ja siellä paistaa aina aurinko. Edes hetken, vaikka vähän pilvien välistä niin kuin torstaina. Siellä asuu sitäpaitsi vain kauniita ihmisiä.

Huulipuna pelastaa kaiken. Se myös muuttuu välittömästi tarpeelliseksi aamiaisvarusteeksi, jos sattuu syö aamiaistaan Tukholmassa.

En ostanut Tukholmasta itselleni mitään.


Urheilin tammikuun aikana 15 kertaa.

Olin häkellyttävän onnellinen vuoden kauheimman kuukauden aikana. Uskon tämän johtuvan edellisestä kohdasta.

Olen viime viikon aikana ratkaissut kaikki ammatilliset pulmat ja keksinyt, miten meidän firmasta tulee Suomen paras. Suorittamista vaille valmis.

Tammikuu, oletko sinä muuttumassa hyväksi?Tammikuu loppuu tänään. Tämä 70 päivää pitkä kuukauden irvikuva on vihdoin ohi. Lapset ovat olleet koko tammikuun terveinä. Aivan käsittäm...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Tammikuu muka kamalin? Mä ottaisin ilomielin pari tammikuuta lisää korvaamaan loka- ja (erityisesti) marraskuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hei marraskuun jälkeen tulee joulu ja lokakuu voi olla vielä etäistä muistoa syksystä ilman loskaa. Tammikuun jälkeen tulee vaan paaaaaaljon kylmää. Ja se on niin hiton pimeä jotenkin, lumeton melkein aina. Ja tammikuuhun myös pakkautuu paljon duunijuttuja ja jotain hiton tipattomia.

   Mutta on se pakko myöntää, marraskuu on kans aivan kamala.

   Poista
  2. Meillä onkin melkein aina lunta tammikuussa, lisäksi mulla on silloin synttärit ja yksi vuodesta toiseen toistuva reissu. Päivät muuttuu pidemmiksi ja työtkin alkaa opettajilla vasta siinä loppiaisen paikkeilla. Talveen ei ole vielä ehtinyt kyllästyä, päinvastoin, tammikuussa jaksaa laskea mäkeä lasten kanssa ja tehdä lumitöitä (toisin kuin joskus maaliskuun alussa). Se on myönnettävä että joskus muiden tipattomat on haitannut tammikuun viettoa, mutta ei silläkään niin väliä tässä elämäntilanteessa pienten lasten kanssa ole. Tammikuu <3

   Tytti

   Poista
  3. Oho oikein sydän! :D sit ollaan kyllä tässä rajusti eri mieltä :) hyvä sinä!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.