HAASTE: #syyliikkua

keskiviikko 7. tammikuuta 2015 Valeäiti 10 Kommenttia

Stop the press: kuuntelin omia ohjeitani ja kävin tappavasta aikaeroväsymyksestä huolimatta - ei vaan siitä johtuen - kävelemässä! Ei taaskaan kaduttanut kuulkaa vaikka ulkona tuuli niin kovaa että talvitamineissa homma laittoi oikeasti hengästyttämään. 

Laitoin aikeistani tietysti Instaan kuvan, koska täytyyhän sitä omalla reippaudellaan leuhkia. Sehän on yksi syy liikkua. 


Lenkin aikana tuli tietysti taas paljon ajatuksia päähän. Yksi oli se ettei mun kannattaisi puhua urheilusta, koska se johtaa taas liian suureen suorituspaineeseen. On parempi ajatella liikkuvansa, koska se tässä on oleellista. Kropan liikuttaminen, ei urheiluhullu kehittäminen. 

Toinen Suuri Ajatus oli haaste. Käytin kuvassa häsää #syyurheilla ja tajusin että tässähän olisi oiva hashtagi laajempaankin käyttöön. Että jokainen joka saa itsensä vähän liikkeelle, laittaisi päivän menostaan kuvan ja kertoo miksi lähti. Paitsi että se hashtagi voisi olla mieluummin se #syyliikkua. 

Siis tule mukaan, liikutaan yhdessä hyvistä syistä! Tässä ei ole mitään rajoitteita, vaatimuksia tai aikataulua. Kunhan saat itsesi liikuttamaan kroppaa edes vähän yli konttorirotan liikeradan. Ja ehkä toisetkin sitä kautta. Mieluiten joka päivä. Se voi olla pidempi matka kauppaan, hissin unohtaminen tai peräti urheilusuoritus. 

Jos olet Instassa, lisää kuva meininkiisi liittyen, kerro mikä oli päivän hyvä syy ja merkkaa koko homma hashtagilla #syyliikkua. Tai käytä sitä samaa hashtagia ihan missä haluat. 

Mitäs sanot, aloitettaisiinko kansan...liike, jotta jaksetaan yhdessä tämän pimeän viiman läpi?

Mulla on jo huomisen syy valmiina. Torstai, koripallo, ihanat Sukkikset. Tähän sydän. 

Stop the press: kuuntelin omia ohjeitani ja kävin tappavasta aikaeroväsymyksestä huolimatta - ei vaan siitä johtuen - kävelemässä! Ei taaska...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

10 kommenttia :

 1. Mainio haaste - ehdottomasti mukana! Mä kyllä urheilen aika kurinalaisesti mutta arkiliikunta jää liian vähiin. Otanpa siis sen tämän haasteen kohteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIeno tavoite! Tota pitäisi kaikkien lisätä. Ei kun siis halutaan kaikki lisätä sitä.

   Poista
 2. Kiva idis toi häsäri! Sillä saattaisin saada itseäni irti sohvasta. Oikeasti harmittaa tällä hetkellä asua maalla. Kun olin Hesassa Naisten joulumessuilla, tykkäsin siitä, kuinka tulee huomaamatta käveltyä metrolta ratikalle pidempiäkin matkoja ja nautittua siitä. Täällä se on ovelta autoon, 20-50 minuuttia kohteeseen ja autosta ovelle. Ei paljon inspiroi lähteä laahustamaan kylänraittia sinne ja takaisin pimeässä. Eikä vieressä asu ketään, jota pyytää seuraksi. Miehellä omat kuntoilut ja lapset ei innostu kävelystä. Enkä mä halua kotiin päästyä lähteä enää kylille kuntoilemaan... Kokeilen häsää, jos se innostaisi. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon että on vaikeaa, itse en saisi tossa tilanteessa kyllä yhtään mitään tehtyä ;( hyvä sinä jos jaksat innostua!

   Poista
 3. Mainio ajatus! Mulle urheiluun on ihan liian korkea kynnys, mutta edes sitä arkiliikuntaa pitäisi saada vähän lisää. Ja kunhan liukkaat ja pakkaset hellittää, mä uskon kyllä taas rupeavani hölkyttelemäänkin. Eli mukana.

  VastaaPoista
 4. Haaste vastaanotettu. Ja tän päivän syy löytynyt. Blogista löytyy kuvan kera samoin instassa :)

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.