Ammattilaiset asialla

tiistai 23. joulukuuta 2014 Valeäiti 8 Kommenttia

Nyt on tietysti hieman aikaista paukutella henkseleitä, kun ei olla vielä edes koneessa. Edessä on kuitenkin vielä 9 + 6 tuntia lentoja ja aivan painajaismainen 1,5h vaihto maahanmuuttotarkastuksineen Nykissä. 

Mutta silti. 


Tähän saakka tämä on sujunut kuin tanssi: sopivan kokoiset matkalaukut on ruumassa, kaikilla on mahat täynnä ja mieli virkeä, emmekä malta odottaa sinne koneeseen pääsyä. 

Istun saman leikkipaikan reunalla kuin kaksi ja puoli vuotta sitten. Silloin istuin viisikuinen burrito sylissä ja katsoin lasittunein silmin 1v10kk Ykkösen iltapäiväväsymystä. Pelotti ihan helvetisti. 

Nyt olo on suorastaan lungi. Ostin jopa itselleni lehtiä. Ajankuluksi. Ja tässä mä vaan bloggaan. 

Yksi ero viimekertaiseen ainakin se, että tällä kertaa tiedän seuraavien 18 tunnin olevan sen arvoinen: perillä odottaa ihanat serkut, uusi joulu ja itselle ostettu lahja, uusi kamera. Blogikamera suorastaan. Lämpimät kadut, San Francisco, Victoria's Secret ja täydelliset avokadot. 

Ne mielessä, nyt koneeseen. Hellurei ja hyvää joulua!

Nyt on tietysti hieman aikaista paukutella henkseleitä, kun ei olla vielä edes koneessa. Edessä on kuitenkin vielä 9 + 6 tuntia lentoja ja a...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Kohteista parhain <3 Tsemppiä lennonvaihtoon, toivottavasti aina niin ihanilla immigrationvirkailijoilla olisi joulumieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä sillä hepulla joulumieltä, muilla sitten ei enää! mutta maahanmuuttovirkailija oli tosi mukava, sekin jo jotain :)

   Poista
 2. Hyvää Joulua, toivottavasti lennot meni hyvin eikä Jet Lag iske liian pahasti... niin ja tervetuloa meidän naapuriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiiii mitenkään pahasti iskenyt, miten niin? Kolmeltahan on ihan hyvä herätä?

   Poista
 3. oijoijoi :) voisin olla jopa kade. Oikein mahtavaa reissua ja onnellista joulunaikaa!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa mahtavalta. Sutjakasta vaihtoa ja hyvää joulua!

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.