Vanha nainen bussissa

torstai 27. marraskuuta 2014 Valeäiti 2 Kommenttia

Tänään vanha nainen tarjoilee teille harvinaisen herkun, bussimatkan, avulla syntyneen sosiaalisen huomion: esiteinit ehkä viettää kaiken ajan netissä, mediaansa vauhkosti kuluttaen, mutta. 

Ne pystyy tekemään samaan aikaan muutakin! Tossa nyt istuu joku 12v tyttö jolla pyörii mikälie vlogi kännykässä jatkuvasti, mutta se käy samalla täysin keskittynyttä keskustelua tätinsä kanssa. Vilkaisee välillä (ei silloin kuin toinen puhuu) kännykkää ja sitten taas kysyy siltä toiselta jotain. Katsoo silmiin, hymyilee, kuuntelee. Sillä ei harhaudu katse ollenkaan tohon vangitsevan välkkyvään ruutuun niin kuin mulla. 

Niin mitä olinkaan sanomassa.

Aivan. Että onkohan se sittenkin niin että tämä "pää kumarassa surkeaa seuraa" -syndrooma onkin vain meillä elareilla, jotka ei osata keskittyä asioihin vaan vähän? Ehkä se onkin vain me jotka mennään aivan omaan umpioomme jos edessä pyörii digiä? Ehkä nää sukupolvi Ö tyypit osaakin hallita median kulutustaan?

Oota hetki, mä tarkistan vaan yhden jutun. 

Joo elikkäs. 

Unböliböli, taisin juuri todistaa olevani aivan helvetin vanha. 

Puhun eri sukupolvista ja ihmettelen niiden käyttäytymistä kuin mitäkin orankeja tutkisin. 

...Ja ajan muuten kohta pysäkkini ohi kun naama on niin tiukasti kännykässä. Kerrankos sitä. 

Hei uusi Insta-kuva! 

Tänään vanha nainen tarjoilee teille harvinaisen herkun, bussimatkan, avulla syntyneen sosiaalisen huomion: esiteinit ehkä viettää kaiken aj...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

  1. Siis joo! Viimeksi eilen sain todistaa paikallisen esiteinin (aka esikoinen) osallistuvan veitsenterävillä huomioilla muun perheen käymään keskusteluun samalla kun se jutteli whatsappissa useassa eri ryhmässä JA pelasi Minecraftia samaisella älypuhelimella. Ilmiömäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sit tänään luin juuri jonkun jutun sitä miten noille nuorille netti on paljon vähäpätöisempi juttu kuin meille jotka ollaan edelleen ihmeissämme tästä uudesta teknologiasta. Tässä taitaa olla itua!

      Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.