Uutta: lastenvaatepostaus!

maanantai 1. syyskuuta 2014 Valeäiti 18 Kommenttia

No ei, ei ihan.

Mutta kyllä tämä siihen laariin tavallaan menee, Valeäidin tyyliin. Muut ehkä esittelee syksyn uutuuksia, alelöytöjä VK-kamojen ihmeellisestä maailmasta tai herranjumala jopa itse ompelemiaan juttuja. En minä, tuskin koskaan. Mutta tässä minä olen varmaankin keskivertoa parempi (lasteni suopealla avustuksella):


Se on valkoinen t-paita, joka on juuri tullut pesusta. Edellisten tahrojen lisäksi (muistaakseni ylin sininen ja kuvassa näkymätön keltainen) siihen on nyt ilmestynyt jotain vihreää, jotain mustaa ja jotain josta en halua tietää. Värikynistä kaikki, olettaisin. 

Sen sijaan että tässä menisi joko hermot tai paita roskiin (tai rätiksi? Tai värjättäväksi?), tämä kaunis yksilö saa mennä kaappiin ihan sellaisenaan. Sehän on edelleen lämmin, sopivankokoinen ja hyvää, paksua puuvillaa. 

Saavat sitten tarhassa maiskutella paheksuvasti kun pieni mies näyttää jo aamusta maalarilta. 

Minä aion sillä aikaa naureskella muistolle mökkikesästä, kun Ykkönen oli eräänä aamuna tosi pitkään hiljaa (ks. Alla) ja päätellä että Kakkonen tulee siskonsa jalanjälkiä varsin nopeasti. Se ainakin on varmaa, että vieläkään en aio silittää. En koskaan. 

Enkä taida aloittaa lastenvaateblogia.


No ei, ei ihan. Mutta kyllä tämä siihen laariin tavallaan menee, Valeäidin tyyliin. Muut ehkä esittelee syksyn uutuuksia, alelöytöjä VK-kamo...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

18 kommenttia :

 1. Mä jo näin mielessäni uuden genren: lasten tuunaamat lastenvaatteet. Ois kerrankin ollut kiintoisaa asiaa lastenvaatteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Sopii! Lasketaanko spagettitahrat tuunaukseksi?

   Poista
  2. Lasketaan! Ja ruoho&voikukkatahrat kans. Ja sakset, ihan ehdottomasti ;) Ihana paita, eritoten koska tahrat <3

   Poista
  3. Sakset :D siitä onkin ihan erilaista kokemusta...

   Poista
  4. Ei meilläkään sentään tahroja niillä... http://sekalaistasakkia-sankari.blogspot.fi/2013/02/the-sky-is-limit.html

   Mutta aika upeet reiät ;)

   Poista
  5. Perimätieto kertoo, että ompelijamummini mulle tekemän kansallispuvun esiliina sai eri hienon palkeenkielituunauksen sovitusvaiheessa. Vanhempani saavat kyllä syyttää tästä ihan vaan itseään, mitäs eivät vahtineet paremmin kaksivuotiasta saksien kanssa samassa huoneessa.

   Venni

   Poista
  6. Kieltämättä, saavat ehkä olla onnellisia että vain puku sai palkeenkielen :)

   Poista
 2. No hei! Just viime viikolla nappulat maalas itelleen paitoja kangasvärien jämillä: punaruskeaa, hopeaa, mustaa. NE paidat odottaa silitystä.
  ;)
  Ja ei, en ohjannut maalausta.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että meitä on muitakin!:D Tahroja tulee miljoona kuukaudessa ja yhden tahran vuodessa jaksaa hinkkailla sappisaippualla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä just kun on itse niin hiton laiska. Varmaan 80% näistä lähtisi pesussa jos joku tekisi niiden eteen jotain,,,

   Poista
 4. Mä just eilen laitoin kolmen jalkapalloilijan (valkoisia!!!!) jalkkissukkia pesukoneeseen ja lausahin ääneen, jotta mikään mualiman vanish ei niitä puhdista. No ei niin kyllä tapahtunutkaan, joten kyllä mää oon vaan hyvä ennustamaan!

  Meillä on noita samannäköisiä paitoja kans kotona muutama :)

  VastaaPoista
 5. Vaatteiden silittäminen on kyllä turhin kotityö ikinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senpä takia sitä ei kannata tehdä ollenkaan - ryppyihin tottuu kyllä! :)

   Poista
 6. Minä olen ihan suosiolla päätynyt siihen, etten juuri koskaan osta valkoisia paitoja. Mua tahrat nyppii, mutta en todellakaan jaksa joka paitaa hinkkailla. Tummat ja kirjavat on pop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä meilläkin on valkoisten ostaminen lähes loppunut :)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.