Monimutkaiset kolme tuntia

lauantai 5. huhtikuuta 2014 Valeäiti 9 Kommenttia

Perjantain farssista oppineena ollaan mietitty aika tarkkaan kotiinpaluuta. Siis toooosi tarkkaan. Pelkästään tänään on käytetty ehkä kaksi tuntia aktiiviseen pähkäilemiseen monelta, miten ja kuka lähtee huomenna täältä kotiin. 

Ei ole helppoa logistiikkaa kuulkaa: on kolme autoa, neljä lasta ja viisi aikuista; kolme päätepistettä, kaksi unirytmiä, ainakin kolme eri aikataulumäkemystä (janalla mäkeen / aikaisin kotiin) ja kaksi eri ongelmalasta. On potentiaalisesti huutava ja potentiaalisesti oksentava. Sitten pitää vielä miettiä kuka haluaa kenenkin seuraan, kaksi isointa serkusta nyt ainakin haluaa olla vierekkäin. Ja Mummi ei halua olla kenenkään kanssa. Ja missä välissä me kaikki syödään?

Tämän hetken kompromissina on kello 14 lähtö, todennäköisesti pitkällä pit stopilla ehkä puolivälissä. Ja isolla kasalla vaihtovaatteita.

Wish us luck. 

Perjantain farssista oppineena ollaan mietitty aika tarkkaan kotiinpaluuta. Siis toooosi tarkkaan. Pelkästään tänään on käytetty ehkä kaksi ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

9 kommenttia :

 1. "Mummi ei halua olla kenenkään kanssa", hahaha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummi joutui taipumaan ja jakamaan auton Ugin kanssa.

   Poista
 2. Voi mummia ku tod.näk. joutuu jonkun kanssa olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, mutta lasten seuralta se sentään välttyi!

   Poista
 3. Mummille voisi harkita sellaista kattoboksia? :D siellä saisi olla rauhassa.

  VastaaPoista
 4. Muistan joskus nelituntisen paluumatkan aikana uhanneeni, että otan Lahdesta junan ja jätän miehen ja lapset ajelemaan loppumatkan keskenään Hesaan. No jäin kuitenkin auton kyytiin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskaisin osuus huitsinnevadasta kotiin on juuri väli Lahti-Helsinki.

   Poista
  2. hahha, mä oon miettiny samaa joskus kun Kakkonen huusi jo toista 45minuuttista settiään :D Lahti-Hki on todellakin pahin väli!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.