Miten minusta tuli ällö äiti, osa 3

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014 Valeäiti 14 Kommenttia

Kolme vuotta ja viisi kuukautta siihen meni, ja nyt se on pakko tunnustaa. Söin lapseni ruoanjämät.

Puolustukseksi sanon että se (kiittämätön pikkunulikka) ei edes koskenut siihen osaan jonka söin, eikä kauheasti yskinyt sitä päin.

Ja sitäpaitsi se oli lasagnea. Viimeinen annos sitä. 

Olisit sinäkin sen syönyt. 

Kolme vuotta ja viisi kuukautta siihen meni, ja nyt se on pakko tunnustaa. Söin lapseni ruoanjämät. Puolustukseksi sanon että se (kiittämätö...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

14 kommenttia :

 1. Osa3, vasta nyt! All hope is not lost. T. Tiskari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut se olikin sit jo osa neljä, turns out :D

   Poista
 2. No jos ihan rehellisiä ollaan, en myistanut mikä numero nyt olisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://valeaiti.blogspot.fi/2013/06/kuinka-minusta-tuli-allo-aiti-osa-3.html

   Poista
  2. Nonni :D toi oli kyllä paljon ällömpi tarina ;)

   Poista
 3. Mä oon kyllä vedellyt lapseni ruoanjämiä jo pitkään. Mua niin pistää vituttamaan ruoan roskiin heittäminen*, että siistimmät jätetyt ruoka-annokset on usein mun illallinen.

  * Siis kun ajattelee, miten paljon vaivaa MINÄ olen sen eteen nähnyt. MINÄ. MINUN AIKAANI ON KÄYTETTY SIIHEN JA SITTEN SE LAITETAAN ROSKIIN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kyllähän tuo minuakin vituttaa, ihan suunnattomasti. Mutta olen vaan ihan liian monta kertaa todistanut kädenliikkeen nenään ja vastaavasti sormilla ruoan sörkkimisen. Niin paljon kuin noista tykkäänkin, räkä on mulle edelleen todella disgusting.

   Ja nyt myös ymmärrän, että näiden tietojen valossa olen potentiaalisesti vain tosi huono kasvattaja ja muiden lapset ei esim kaiva nenää pöydässä tai syö sormin.

   Poista
 4. Mähän pistelin jo niiden soseet lounaani alkupalaksi, vähän vaan suolaa päälle. Mutta ei noi tosiaan pöydässä usein kaiva nenää - se on varmaan ne ranskalaiset geenit taas. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Hhhhyyyiiiii!!! :D niitä en edes maistanu ennen lapselle tarjoamista, taas yksi natsa lisää mestarikasvattajan hattuun!

   Poista
 5. No tottakai ne lapselta jääneet sapuskat syödään. :D Se on silleen jännä juttu, että en mä kyllä miehen suussa kertaalleen käynyttä ruokaa pistäisi omaan suuhun, mutta ei töki yhtään lasten kohdalla.

  Ainoa mihin en ole kyennyt on oman pumpatun rintamaidon sopivan lämpötilan tarkistaminen itse maistamalla.

  VastaaPoista
 6. Joskus kun miehellä oli tapana syödä esikoisensa ruoanjämät, hoin sille tuimin katsein "waste or waist." (Se siis halusi hoikistua, mutta koki ruoanhaaskuun niin polttavaksi vääryydeksi, että veteli napaansa ylijäämät. Ja mä olin että valitse leirisi!)
  Nyt kun yhteinen vauva aloittelee sormiruokailua, kyllä tuntuu haaskuulta isot avokadonpalat lattialla.. vielä en kyllä oo sieltä mitään suuhuni poiminut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut avokado on kyllä aika paha: kallis ja verkullinen, mutta kerää sekunnissa kaikki hiukset ja karvat kylkeensä. Hmm. Jätän syömättä.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.