10: VMP

maanantai 10. helmikuuta 2014 Valeäiti 4 Kommenttia

Tämän päivän kuvaa kuvastaa kyllä otsikko aika hyvin. Koska kuva on kyllä karseinta p***aa, mitä minun kamerastani on hetkeen tullut. Suurin osa päivän VMP tapahtumista on kuitenkin ollut mahdottomia kuvata, joten tässä se tulee se yksi huono kuva.

Valekuva 10: VMP


Aamulla oli maito loppu. Korjaan: kahvimaito oli loppu. Tuossa ne talouden viimeiset maidot majailee, pois huuhdeltuina ja kuivuneina. Se jos jokin on sellainen VMP. Kahden maitoallergisen imettänyt äiti on ansainnut loppuelämäkseen maidot kahvin päälle.

Ja sitten niitä päivän muita VMP -hetkiä epävisuaalisine kuvauksineen:
 • Kakkonen käveli tarhan käytävällä seinää päin. On se lahjakas.
 • Samaan aikaan Ykkönen alkoi valittaa (ja itkeä) kurkkukipua, ja halusi tietysti (myös) syliin
 • Siinä vaiheessa oli vielä neljä kerrosta käveltävänä
 • Kolmannen jälkeen aloin pohtia, muistinko laittaa aamulla dödöä
 • Minulla oli päällä uravaatteet, lapsilla kuravaatteet. Meistä kukaan ei selvinnyt puhtaana.
 • Yksi myyntipalaveri peruuntui, eli likasin ne uravaatteet turhaan. 
 • Ykkönen kertoi tarhan pihalla sitä hakiessani, että se oli jätetty yksin yläkertaan kun muut lähti välipalalle. Se ei valehdellut. 
Viimeinen kohta on aika hurja, ja aika kurja. Mutta en aio soittaa iltapäivälehdistöön ("lapsia unohdellaan yksin - ovatko ryhmäkoot karanneet käsistä?"), enkä edes päiväkodin johtajalle. Sen sijaan toivon, että poikkeuksellisesti ylös kannetulla välipalalla ja muutamalla halilla lepytetty lapsi ei näe asiasta painajaisia ja että se mokan tehnyt sijaishoitajaparka ei lopeta koko hyvin alkanutta hoitajauraansa tämän yhden tapauksen takia. 

Okei, ehkä minä ihan vähän myös toivon että Ykkönen olisi välillä vähän suulaampi. Ettei sitä unohdettaisi yksinään hiljaa kotileikkejä leikkimään. Tämän päivän kuvaa kuvastaa kyllä otsikko aika hyvin. Koska kuva on kyllä karseinta p***aa, mitä minun kamerastani on hetkeen tullut. Suurin...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. Mä oon jo pudonnut tästä haasteesta, mutta tänään ois kyllä ollut ihan osuva kun lapsilla on mahatauti, toinen oksentaa kaaressa kaiken ja toinen ripuloi. Aika paljon ois kuvamateriaalia, jos jossain pyykkäämisen ja oksennustähtäyksen välissä ehtis kuvata.

  VastaaPoista
 2. http://hento0te.blogspot.fi/2014/02/en-aio-ees-maistaa.html?m=0

  Tämmöistä täällä päin.. :)

  VastaaPoista
 3. Minä jo hetken ajattelin, että aihe käsittelee vuokratyövoimaa... Siinä on kyl jollakin välähtänyt, kun firman nimeä on päivitetty :D

  VastaaPoista
 4. vmp eiliseltä, 2v11kk houdini karkasin päiväkodin pihalta KAHDEN PORTIN TAKAA kun odotin että isosisko pukee takin ja rukkaset ja pipon. eipä oo hetkeen taas ottanut sydämestä niin, siinä vieressä on iso urkkahallin parkkis ja kohtuuiso tie 40m päässä..
  noo, lapsi oli menny alikulkutunnelin alle (kotimatkareitti) ja joku nainen päätteli päiväkodin karkulaiseksi ja käveli lapsen kanssa meitä vastaan.

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.