Harrastan juoksua, koripalloa...ja taaperoita?

maanantai 20. tammikuuta 2014 Valeäiti 14 Kommenttia

Ihanan kamalissa Satuhäissä pappi sanoi, että "mainitsitte harrastukseksenne [jotain] ja lapset". 

Vähänkö siistiä, en olekaan ikinä ajatellut sitä niin! Lapset onkin minun harrastukseni, eivät esimerkiksi palkaton, ympärivuorokautinen työ! Tämähän muuttui juuri paljon hauskemmaksi. Ajatelkaa, jos ne olisikin harrastuksia:

- Niitä voisi harrastaa muutaman kerran viikossa, tai vaikka vaan tiistaisin, kun näin harrastuspohjalta.
- Ei joutuisi koskaan lähtemään olympialaisiin lyhyen matkan mutapainissa.
- Niitä voisi vaihtaa aina syksyn tullen. Jos kyllästyttää.
- Alussa riittää pieni panostus: yksi onnen hetki ja puolikas sämpylä päivässä.
- Jatkossa menisi toki aika paljon rahaa varusteisiin, mutta onhan se osaaminenkin silloin kova.
- Parasta olisi aloittaa nuorena. Vanhana sitä on vaan tosi väsynyt ja hidas. 
- Saunaillat!
- Lisärivi CV:hen!
- Hetkinen, onko tämä joukkue- vai yksilölaji? 
- Urheilua vai aivojumppaa?

Ei tästä nyt saanut Erkkikään mitään selvää. Laitetaan kuumeen piikkiin.


Ihanan kamalissa Satuhäissä pappi sanoi, että "mainitsitte harrastukseksenne [jotain] ja lapset".  Vähänkö siistiä, en olekaan iki...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

14 kommenttia :

 1. Hahaaa! Oli muuten taas legendaarinen jakso satuhäitä! Varsinkin se bestman oli huikee. Onneksi hääpari vaikutti kuitenkin onnelliselta siitä mitä heillä oli ja se on kai tärkeintä tässä elämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei noissa auta ikinä muu kuin katsoa tyytyväisenä että onneksi ne rakastaa toisiaan sitten "enemmän kuin mitään muuta". Se on hyvä se :)

   Poista
 2. Ihanaa! Mullakin on joku harrastus. Sitä voi tehdä kotona samalla kun hoitaa lapsia! :D Ei siis tartte enää miehelle määkyä kun se hirvestää, klubeilee yms. että koska se päästää mut harrastaan, kun mä saan harrastaa kokoajan!!!!

  VastaaPoista
 3. Hiljattain joku vastavalmistunut, työuralleen singahtanut henkilö kertoi lehtihaastattelussa harrastuksekseen ruoanlaiton. "Laitan päivittäin ainakin yhden aterian alusta loppuun". ja ping! pääni päällä syttyi lamppu: mäkin harrastan ruoanlaittoa - viisi ateriaa päivässä. Yleensä ihan alusta loppuun. En vain ollut tajunnut CV:ssäni brändätä tätä hommaa nyt niin trendikkääksi ruokahifistelyksi. "Suosin perusraaka-aineita ja yksinkertaisia makuja, cross-kitchen on niin out. Perinteinen pohjoismaalainen keittiö on se mun juttu!" ;) Ja harrastan mä luonnollisesti myös pyykki- ja astianpesukoneen täyttöä ja tyhjennystä. Joten oishan näitä. Miksi kummassa haikailen joidenkin urheiluharrastusten perään siis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mähän olen kanssa varsinainen kotitöiden ammattialinen kohta! Oikein intohimoinen harrastus on toi pyykin viikkaaminen!

   Poista
 4. Haha :) Älä unohda kausimaksuja. Vai meneekö tyyliin kympin kerta, useammasta saa paljousalennusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä näkisin että tässä on pakko olla joku sisarusalennus. Ja sairaspoissaoloista olisi hyvä saada joku korvaus.

   Poista
 5. Tästä meilläkin irtosi eilen keskustelua kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan että tosta jaksosta irtosi taas ylipäätään aika paljon keskustelua ;)

   Poista
 6. Hei, tästä sai hyvin selvän! Kyllä tämä on meillä ihan koko perheen harrastus - vaihtelua saadaan kun tiimejä sekoitetaan. Yleensä kuitenkin pelataan alivoimalla kaksi kolmea vastaan. Tai jostain käsittämättömästä syystä mä sooloilen yksin kaikkia vastaan (koko maailmaa vastaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIrveen hyvä pointti toi tiimipelipuoli, onhan tää sillä tavalla toki joukkuejuttu! Vaihtopenkillä ei tosin ole ruuhkaa, missä kaikki varamiehet on??

   Poista
 7. Musta tää on tällainen tosi kokonaisvaltaisesti hyvinvointia tukeva harrastus, mieli ja keho molemmat pysyy virkeinä. Ja kun taidot kehittyy, niin välineitä voi hankkia lisää ja erilaisia - mutta mä ehkä vähän yliarvioin itseni kun nappasin kaksi uutta vauvaa kerralla, se menee kuitenkin jo vähän jonglöörauksen puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sä olit kyllä vähän hikari tässä. Ei mene enää harrastamisen puolelle.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.