Etäistä hurmaa

torstai 12. joulukuuta 2013 Valeäiti 1 Kommenttia

Kiireetön lähtö tarhaan, äiti tulee sitten joulujuhlaan. Ei meikkiä, ei rintsikoita. Jotkut housut sentään jalassa ja silmälasit naamalla. Tukan harjaus hetken huumassa.

Vähän tiukkaa naputusta, paljon seinään tuijottelua. Yhdet salaa napatut päikkärit, kupillinen sitä maailman parasta kahvia, omaa. Lounasta ei edes tee mieli, mikäs tässä paikallaan röhnöttäessä. No jos vähän rahkaa. No jos nyt vähän myös jälkkäriksi niitä muffinsseja, sen kahvin kaveriksi.

Pyykkikone laulaa, astianpesukone murisee. Keittiössä pauhaa Lady Gaga, kirvoittaen yllättäviä, harkitsemattomia ja täydellisen sulavia rokkiliikkeitä tahraisen peilin edessä.
Lattialta löytyvät rasvaiset tassunjäljet rikkovat sosiaalisen hiljaisuuden, herättävät hempeään yksinnauruun - mitähän hittoa tossakin.

Mikä parasta, tämä päivä päättyy pitkästi aikaa suoritettuihin rasteihin ja hyviin tuloksiin.

Etätyö, minä rakastan sinua.

Kiireetön lähtö tarhaan, äiti tulee sitten joulujuhlaan. Ei meikkiä, ei rintsikoita. Jotkut housut sentään jalassa ja silmälasit naamalla. T...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

1 kommentti :

  1. Ihana, elämänmakuinen kuvaus. Tein 2 päivää etätöitä kotona, Juuri samat fiilikset kuin tässä kirjoituksessa. Tuntui tänään kummalta laittaa vaatteet ja kammata tukka työpaikalle lähtiessä.
    Hauskat nuo tassun jäljet. Itse eilen hykertelin, kun Pikkusisko puki yöpuvun päälle isosiskon hörselöhameen. Ja aamulla nauratti, kun Isosisko oli pukenut Ite, ja tuli surkeana ilmoittamaan, että tämä taitaa olla jäänyt hänelle pieneksi tämä paita. Päällä 110 cm vaatteita käyttävällä neidillä oli 74 cm pusero. Vähän se oli pieni , joo...

    VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.