Mielensäpahoittaja jr.

keskiviikko 2. lokakuuta 2013 Valeäiti 33 Kommenttia


Jos nyt lähdetään siitä, että se kehtasi tulla hakemaan eri paikasta kuin eilen. Olisi se teitäkin kyrsinyt. 

Ja kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun minut syöttötuoliin laitettiin. Tai kun minua ei sinne päästetty. Tai kun minut sieltä otettiin pois. Miksi minut laitetaan tänne, missä kohtaa prosessia viestikapula putosi? Ja miten kukaan ei ymmärrä, että minua on kohdannut Suuri Onnettomuus? Tässä makaan, turhaa, itken ja vaikerran sitä baabaata, joka ei pyynnöistä huolimatta pysynyt kädessä / lähtenyt luotani / jäänyt tuolin taakse piiloon / tullut luokseni. Kuka se on tuokin akka, joka vaatii minua milloin syliin ja milloin sieltä pois. Eikö se tajua, että eniten vituttaa kaikki? 

En minä millään haluaisi valittaa, mutta kun en kertakaikkiaan saa syödäkseni. Kun olen pöydästä liian kaukana (työnnettyäni itse omaa tuolia), kun omena on lattialla (sen sinne itse heitettyäni) ja kun lautanenkin on väärinpäin (vietyäni sen ensin omaan päähäni).Kyllä en ole saanut janoanikaan tyydytettyä, kun on tuo vesilasikin pois viety. 
Miten niin yritin heittää sitäkin? Kaiken tämän vielä kestäisin, mutta nämä kyyneleet, ja niiden tehottomuus. Miten minun voidaan antaa huutaa, rääkyä ja naamani kastella, vailla minkäälaista sympatiaa, pelkkiä tyhjiä lahjontayrityksiä osakseni saaden? Kyllä minä niin mieleni pahoitin. Uijui, kamera, anna! 

Mielensäpahoittaja jr on muuttanut taloon. 

Jos nyt lähdetään siitä, että se kehtasi tulla hakemaan eri paikasta kuin eilen. Olisi se teitäkin kyrsinyt.  Ja kyllä minä niin mi...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

33 kommenttia :

 1. Mahtava mielensäpahoittaja! Kiitos, oli pakko nauraa ääneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no pakkohan se on nauraa, ei tässä aina itkeäkään voi :D

   Poista
 2. Olipa hauskasti kuvailtu pienen mieli! Meillä vähän samaa meininkiä ollu muutama päivä, mutta syynä oli kulmahammas. Mikään ei ollut hyvä ja äidillä meinasi palaa pinna :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on just näitä "toivottavasti se on edes kipeä", kun en ehkä kestä jos sillä on vaan mielensäpahoittajavaihe :) reilu mutsi! Mutta hei onnea kulmahampaasta!

   Poista
 3. :D tätä on siis liikkeellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tätä, vesirokkoa, keuhkokuumetta ja vatsatautia. Kivoja vaihtoehtoja kaikki!

   Poista
  2. Meillä tuo mielensäpahoittajavaihe alkoi vauvarokosta ja jatkuu edelleen keuhkoputkentulehduksella ja kulmahampailla höystettynä;) Tosin vahvasti epäilen, että taustalla nyt vaan valitettavasti on se mielensäpahoittajavaihe, ts. uhma.... Jes...

   Poista
 4. :D hieman samanlaista ollut havaittavissa myös pikku E:n taholta. Rymy-Eetu ei tosin ole vielä ihan noin etevä Mielensäpahoittaja, mutta reenaa kyllä ajoittain.

  VastaaPoista
 5. Loistava postaus. Nää on just näitä "määrittelemättömiä" itkuja, jonka kestämisessä on joskus ainakin allekirjoittaneella hieman vaikeaa :D :D mut ku ärsyttää niin ärsyttää, minkä sille mahtaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman vaikeaa = syy karata kotoa. I agree.

   Poista
 6. Näin se juuri tuntuu olevan, kauheat vääryydet ja onnettomuudet seuraavat toistaan... Voi pieniä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä yksilö tuntee asiat suuresti myös sieltä ilon puolelta :)

   Poista
 7. Aivan mahtava!! Ja ikävän tuttu tyyppi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tylsä tyyppi, harmi että se on sinnekin löytänyt! :)

   Poista
 8. Ihana kuvasarja, ja osuvat tekstit! Meillä asuu kans joku tän Mielensäpahoittajan sukulainen, oisko serkku? Kauheen herkkänahkanen kaveri. Ehkä ne vois treffata joskus? Voisivat sitten yhdessä itkee maailman epäoikeudenmukaisuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän olis hyvä! Ja niiden äidit voisi vetää ranteet auki / kaljaa / lepoa?

   Poista
 9. Putosin tuossa "Eikö se tajua, että eniten vituttaa kaikki" kohdassa. Jos sulle nyt joskus jatkossa tulee semmonen fiilis ettei nappais kirjoittaa. Niin mulle laitat vaikka whatsappia joskus. Ni. Kun ei meistä voi tulla puistoäitikamujakaan (ihan niinkun joistain joskus tulis), kun en mä asu siellä etkä sä täällä.

  VastaaPoista
 10. Heh, meilläkin asuu mielensäpahoittaja:
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/09/06/paivakotiarkeen-sopeutumista-ja-eraan-raivarin-anatomiaa/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh no, ne valloittaa maailman!! hei mä tajusin vasta nyt että me vissiin törmättiin tänään siellä Reimalla?

   Poista
 11. KIITOS! Olen koko päivän kattellut ihan samaa näytöstä, ja alan olla kersan kanssa samalla eniten-vituttaa-kaikki -taajuudella. Helpotti! (Mutta mitä mä teen parin viikon päästä, kun tässä on vielä vastasyntynyt? Sängyn alle piiloon?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, toi on paha! Vastasyntyneen kanssa kannattaa sitten, ööh...ööh...odottaa vuosi ja toivoa parasta. Ei vaan onnea tulevaan, ihanaa vauvahuurua :)

   Poista
 12. tää oli kyllä hyvin osuva :D

  VastaaPoista
 13. Hemmetin hyvin kirjoitettu. En pysty enää samaistumaan, mutta pääsin tunnelmaan. Jeah sinä!

  VastaaPoista
 14. Apua miten ihana! :D muistan kun kaksosista toinen huusi naama punaisena kohtaamaansa vääryyttä ja toinen veti paikalle saavuttuaan sympatia-itkut. Ei voinut kun nauraa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksoskortti vedetty pöytään - häkellyn ja hiljenen. Go sinä!

   Poista
 15. Meillä ei oikeastaan pahoiteta mieltä. Vaan vaaditaan. Ja kovaäänisesti. Kaikkea sitä mitä muilla on ja mitä nuorempi juniori luonnollisesti just heti haluaisi kanssa. Makaroneja jos muut saa vaikka itselläkin olisi jo. Kännykkä, totta kai, heti kun äiti siihen koskee ja korvalleen nostaa. Vaaditaan lelua, syliä, ja ennenkaikkea sitä ruokaa. Heti kun sitä vähänkään on näköpiirissä. Ja äänenvoimakkuus on kaamea, suuri ja korvia särkevä. Lapselleni ominaisin luonteenpiirre lienee kateus. Ja se ilmenee suurena äänenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samma här, ensin vaaditaan sitten pahoitetaan :) Ääni on kyllä tajuttoman kova, voiko se olla inhimillistäkään??

   Poista
 16. Ahahaa! Ihanat, hönöt, raastavat enemmän tai vähemmän kaksivuotiaat :D

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.