Mammat kreisibailaa

maanantai 29. heinäkuuta 2013 Valeäiti 4 Kommenttia

Tämän blogin kirjoittamisen yksi ehdottomia isoja bonuksia on muut kollegat, superhyvät äitibloggaajat, joita luen välillä ahkerammin kuin itse kirjoitan. Heistä yksi hauskimmista (ja tapaturma-alttiimmista, I´d like to add) stalkkasi minut esiin Facebookista ja kolme minuuttia myöhemmin olimme sopineet kaljatreffeistä. Kymmenen muunkin kanssa.

Monen säädön, huonojen öiden ja pitkien välimatkojen jälkeen meitä kokoontui "vain" kuusi ujoa ja hiljaista pienelle terassimiitille. Niin, ne muut sanoi olevansa livenä ujoja ja hiljaisia. Yritin huomattaa asiasta kun pääsin ensi kertaa ääneen siinä kolmannen tuopin kohdalla.

Alahuulen purija ja yllättäen tyhjä viinilasi.

PeNa ja mielikuvituskaverin hauskat jutut.
Vaihtoehtoisesti vähän huono kuvaaja. 

Taaperotalon Jenni ja sivistynyt Nilkkavamma. 

Never mind. 

Jaa, syötiinhän me myös. Hyvää oli.

Vaan niin oli tämä Terassin Mojitokin.
Kuten arvata saattaa, täyspäiväisten äitien ja osa-aikaisten bloggaajien illanviettoa häiritsee miehet, lapset, hävinneet kännykät ja surkea turnauskestävyys. Nuokuimme siis jo yhdeksän aikaan Jennin kanssa Kampin linja-autoasemalla nousu- ja laskuhumaltuneena, onnellisesti irtokarkkipussit kainalossamme. Mutta hei, ne kuusi (!) tuntia olivat triplahauskoja normaali ajanottoon verrattuna, joten tämä meni ihan voiton puolelle.

Ensi kerralla enemmän jengiä, isompi terassi ja pidemmät bileet, eikö? Kiitos kaikille ihanille, vitsi että ootte hauskoja. Mutta en aio edelleenkään kutsua teitä oikeilla nimillänne, olette jatkossakin PeNa, Puree alahuulta, Taaperotalon Jenni, Nilkkavamma, Hullu uimari ja Muka kaksikielinen.

Kiitos myös Vauva- ja Meidän Perhe -lehdille hyvistä jutuista, ja erityiskiitos Reimalle niinkin isosta asiasta kuin superpallosta. Mitään niin siistiä eivät olleet meidän lapset ikinä ennen nähneet. Tämän blogin kirjoittamisen yksi ehdottomia isoja bonuksia on muut kollegat, superhyvät äitibloggaajat, joita luen välillä ahkerammin kuin i...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. Ooh, mä pelkäsin tätä jo edellisen postauksen yhteydessä.

  Mulla oli kyllä ihan superhauskaa ja sit ysiltä kun ERÄS oli palannut pieneltä pyöräretkeltään niin oisin ollut ihan valmis uudelle kierrokselle ja te olitte jo kotona. (No, tää menee vähän sille parvekeseksi-linjalle, mutta eiks niin että muiden blogeissa voi avautua, joten oli lopulta ihan kannattavaa jäädä kotiin ns. hieromaan sovintoa).

  Ens kerralla voidaan lisätä paheksuntaa ja ottaa lapset mukaan. Nyt ainakin yks terassillinen päivätissuttelijoita sai nauttia ne perinteiset "kellä pahin noro"- ja "siis kuka on raskaana?"-keskustelut. Huudot.
  Me ujot ja hiljaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, (muiden) kommenttiboksit on ihan parhaita!

   Poista
 2. Ite oot(te) <3

  Vähän kyllä harmitti että lähdin niin ajoissa, mutta olosuhteet on olosuhteet. Ens kerralla varaan koko viikonlopun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olosuhteet täysin ymmärretty! Ensi kerralla Kanarialle!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.