Pilkkiretkellä

perjantai 28. kesäkuuta 2013 Valeäiti 21 Kommenttia

Insinööri näytti eilen maailman säälittävimmän videon.

Siinä onnellisen laskuhumalaisen näköinen tyttö meinaa sammua ruokapöytään kesken ruokailun. Ottaa lihapullan suuhun, hymyilee, jauhaa, hymyilee...laittaa silmät kiinni, hymyilee, avaa silmät, laittaa silmät kiinni ja pää nytkähtää. Välillä se muka tavoittelee maitotölkkiä pöydältä ja kuin sattumalta vähän laskee sitten päätä siihen käden päällä. Jos mä vähän vain ummistaisin?

Koko ajan se pysyy kauhean onnellisen näköisenä, mutta samalla sellaisena joka yrittää peitellä omaa pilkkimistään. Mitä selkeämpi mikronukahdus, sitä suurempi thaimaalainen anteeksipyyntöhymy jälkikäteen. Ei tässä mitään, hyvä meno!

Minä voivottelin koko videon läpi: voi raukkaa, kauheeta ja ihmettelin, miksei Insinööri tee jotain tilanteelle. Pelasta vaikka tuolilta tippumiselta.

Video loppuukin siihen kun Insinööri kysyy tytöltä: "väsyttääkö sua Ykkönen vähän?", saa vastaukseksi onnellisen hymyn "eiiii" ja sitten se jo melkein tipahtaakin syöttötuoliltaan kun pää retkahtikin taaksepäin.

Että miten olisi ne päiväunet sitten kuitenkin, iso tyttö?


Insinööri näytti eilen maailman säälittävimmän videon. Siinä onnellisen laskuhumalaisen näköinen tyttö meinaa sammua ruokapöytään kesken r...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

21 kommenttia :

 1. Mun lukihäiriöt vaan pahenee, luin että "piikkiretkellä" ja mietin että ootte joko käyneet ottaa rokotuksia tai käyneet tutustumassa Munkkisaaren neulanvaihtopisteeseen...

  (Ja joo, päiväunet... need to say no more).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kumpihan olisi ollu parempi :D Odotan innolla syksyn päiväkotiarkea ja silloin lähes varmasti palautuvaa päiväunikäytäntöä. Eihän se voi sielläkin pysyä hereillä, eihän?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oi kiitos, tälläinen kommentti kuvailun mestarilta itseltään lämmittää kovasti mieltä :)

   Poista
 3. Awwww, pöytään nukahtavat lapset on maailman söpöimpiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut jotenkin kauheen säälittävääkin, morkkis iski kun ei anneta raukan nukkua tarpeeksi :D

   Poista
 4. Sehän on Valeisi!!!!

  t. Tiskikoneentyhjentäjä

  VastaaPoista
 5. Mä meinasin jättää postauksen lukematta, koska en ole pilkki-ihmisiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Ei ajankohta kuitenkaan vinkannut johonkin muuhun kuin järveen tehtävään reikään? Ja et kai olettanut että minä olisi pilkki-ihmisiä? :D

   Poista
  2. No juu, pilkki-ihmisajatuksen jälkeen tosiaan tajusin, että on kesäkuu ja jos postaus tosiaan liittyy pilkkimiseen tähän aikaan vuodesta, niin sen on pakko olla aivan mahtava pilkkikokemus!

   Ei Valeäidistä aina tiedä, jos olet vaikka piilopilkkijä? :D

   Poista
  3. Haha, joo, ja salasienestäjä ;)

   Poista
 6. Ihana! Eiköhän se päiväkoti palauta ne päikkärit! Itse nukahdin kuulemma vielä eskarissakin lounaspöytään, kun olin hoidossa tottunut rauhoittumishetkeen päivällä, vaikka en mielestäni ollut enää nukkunut päikkäreitä pitkään aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih :) miten toi "eeeen mä nuku" voi olla jo lapsesta asti niin vahva? Ettei tunnusta olevansa heikkona ja puolustuskyvyttömänä? :) Ja siis btw, Ugi nukkuu edelleen 62v kyspässä iässä päikkärit joka päivä...;)

   Poista
 7. Miksei meidän lapset nukahtele itsestään? Epistä. Saisivat nukahtaa ruokapöytään, sohvalle, lattialle, ihan sama minne. Kunhan edes joskus nukahtaisivat ilman sitä järkkyä nukutusrumbaa. Joka on parhaillaan käynnissä yläkerrassa. Itse pakenin alakertaan, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I soooooo feel you, tämä menee historian kirjoihin ehkä 10. yllätysnukahtamisena ja 2. pöytään (melkein) nukahtamisena itse. Kakkonenkin on kerran (1) nukahtanut kesken leikin.

   Poista
 8. Pöytään melkein nukahtamista on kauhea katsella kun toisella näkyy silmissä vaan valkuaiset. Päikkärit tulivat takas kuvioihin, kun olin muutamat ruokapöytään uinahtamiset katsellut. Vitsi näitä skidejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä! Mutta ei tota saa oikein väkisin nukahtamaan päivälläkään...

   Poista
 9. Pöytään melkein nukahtamista on kauhea katsella kun toisella näkyy silmissä vaan valkuaiset. Päikkärit tulivat takas kuvioihin, kun olin muutamat ruokapöytään uinahtamiset katsellut. Vitsi näitä skidejä...

  VastaaPoista
 10. En tiedä muista mutta meillä lapset nukahtaa liiankin helposti päivällä _autoon_. eli joka päivä jotain asiointia kaupungille siihen aikaan ja lapset nukkuu autossa hyvät unet. Voiks tästä olla jotain haittavaikutuksia muuta kuin siis polttoaineen kulutus?

  -nuppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään muita haittavaikutuksia, enjoy your silence :)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.