Onkos täällä kilttejä äitejä?

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013 Valeäiti 8 Kommenttia

Tänään illalla oli meno taas kuin parhaimmastakin ilmaisfestarista. Vuoroin itkettiin, vuoroin naurettiin ja jokainen hortoili ihan omia menojaan.Välillä piti torua isompaa liian kovasta menosta ja pikkuveljen tönimisestä, välillä pikkuveljeä hampaiden testailusta mutsin sinänsä mehukkaan lihaisaan reiteen. Jossain vaiheessa totesin, että "te ootte vuorotellen tuhmia, pitäisikö munkin sit kohta olla tuhma?" Ykkönen teilasi tämän ajatuksen naurettavana ja totesi että "eeeeeei, äiti sä oot kiltti".

Hetki, jolloin kaikki oli kilttejä.


Pikakelataan puoli tuntia eteenpäin ja siirrytään siihen kohtaan, jossa sanon Ykköselle, ettei sohvan taakse saa mennä kun Kakkonenkin on siellä, koska Kakkonen kaatuu ja sitä sattuu. Ei tarvitse edes pikakelata kun päästään siihen kohtaan, jossa Ykkönen menee uudestaan sinne helvetin sohvan taakse, ja Kakkosen naama näyttää taas tapahtumarikkaalta.

Lopuksi siirrytään vielä siihen hetkeen, jossa huudan, ääntäni korottamatta (kai tekin osaatte sen?), jäähylle toimitetulle ja pissähätää itkevälle Ykköselle, että "toi huutaminen loppuu just nyt ja sit käyt pissalla jos on kerran hätä, tässä on potta". Siirtyessäni omalle jäähylleni olkkariin rauhoittumaan, noukin matkalla edelleen huutavan Kakkosen syliin ja näen samalla silmäkulmasta rajua morkkista nostattavan säälittävän näyn: yksi nyyhkyttävä jäähyläinen laskee housut alas, käy pissalla, nostaa housut ylös ja palaa takaisin jäähylleen. Ja istuu sen hiljaa loppuun asti.

Kuka tässä se kiltti onkaan, kysyn vaan.


Tänään illalla oli meno taas kuin parhaimmastakin ilmaisfestarista. Vuoroin itkettiin, vuoroin naurettiin ja jokainen hortoili ihan omia men...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Se on Vesta-Linnean äiti joka sanoo aivan rauhallisesti, mutta "kuulostaa yhtä mukavalta kuin vihainen jääkarhu" ;) (yhdessä meidän lempikirjoista, Vesta-Linnea ja hirviöäiti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, juuri yöllä tavalla! :D kuin jääkarhu, that's me!

   Poista
 2. Oih,tuttua.Meillä se nyyhkyttävä jäähyläinen myös sanoo 'hyvä on sitte',sillee lannistuneesti,antautuneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AI kauhee :D mua nauratti ja itketti tämä samaan aikaan :D

   Poista
 3. Moi! Mulla olis sulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Yritänpäs muistaa tällä kertaa vastailla :)

   Poista
 4. Ihan normaalilta tuo mummonon näkökulmasta vaikuttaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalia juu varmasti, mutta säälittävää :)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.