Naamat

lauantai 8. kesäkuuta 2013 Valeäiti 18 Kommenttia

Nyt on pakko muuttaa omaa sääntöä, ja näyttää vähän Kakkosen naamaa täällä. Normaalisti saisitte olla onnellisia, koska kyseessä on nykyään aika komea kolli. Mutta valitettavasti tällä hetkellä tossa naamassa ei ole oikein mitään ihasteltavaa. Kävi katsokaas muutama pieni "tapahtuma" erään viikon aikana.

Alle kaksi viikkoa sitten se näytti tältä. Erikoista kuvassa on kukkapuskan lisäksi se, että silloin oli vielä talvivaatekeli, ja lapselle kauniin sileä naama.
Saman päivän iltana se näytti tältä.


Pelottaako? Niin muakin. 

Seuraavana päivänä oli koko tanssiesitysiltafarssi oksennuksineen kaikkineen. 


Sitä seuranneena aamuna ja sain Insinööriltä meilin otsikolla "pannut kerhon hiekkalaatikosta alas", ja mukana lähetetyssä kuvassa joku ennen niin söpö näytti tältä. 
Sitten se lepäsi yhden yön, siirtyi seuraavana aamuna sisäpihalle, veti nenälleen ja näytti tältä.
Saman päivän iltapäivän Insinööri rikkoi iPadin. 

Sitten lähdettiin mökille, ja kilometrin matkustuttuamme minä tein tämän. ..enkä muuten enää tykkää meidän autosta, en ainakaan sen takaluukusta. 

Mutta ei se mitään, sillä pidettyäni tunnin verran kohta tippuvan pikkurillikynteni päällä jääpussia, sain ihan uutta ajateltavaa.

No yrjöhän se tässä taas hei! Ja näin on lapsi numero kaksikin todettu matkapahoinvoivaksi.

Väliin yksi kuva melkein parantuneesta sinkkinaamasta. Viikon lopulla Kakkonen osoitti lisää kiipeilytaitojaan, ja tuli mun kanssa aamiaiselle. 


Sillä aikaa kun mutsi otti kuvia, kävi näin.


Tähän väliin taas yksi melkein parantunut naama. Paitsi ai niin, siihen lisättiin silloin viikonloppuna pari hassua hyttysenpuremaa. (Saa muuten kivoja katseita jos puhuu vesirokosta tälläisen lapsen lähellä, hihihihihih vaan kaikki te hysteeriset kanssamutsit!)


Mutta hei, ei se mitään, täysin suojeluvaistoton ja epävahdittu meno elämä jatkuu! Ketä kiinnostaa jotkut pienet naarmut, kun maailmassa on vielä niin paljon kiivettävää.

Nyt on pakko muuttaa omaa sääntöä, ja näyttää vähän Kakkosen naamaa täällä. Normaalisti saisitte olla onnellisia, koska kyseessä on nykyään ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

18 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Ihan varmasti auts, mutta ei se menoa ole kauheasti haitannut :D

   Poista
 2. Pojat on poikia! ;) Nimimer. 3vuotiaan pojan äiti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei toi tyttökään kyllä kovin mustelmaton ole :D melkein sanoisin että kakkoset on kakkosia, eli ei niin vahdittuja :D

   Poista
 3. Ai kauhee, muutamaan otteeseen oli lyötävä käsi suulle ja hoettava ensiksi mainittua. Ei ehkä kauhistuneen järkyttyneesti vaan jotenkin hymähdellen ja myötä tuskien kera.

  VastaaPoista
 4. Mä en jotenkin kauhistunut vaan pohdiskelin meidän kauhuduon edesottamuksia. Viimeksi eilen junnun suu kopsahti johonkin ja verta valui, isompi on jalat mustelmia täynnä... pojat 2v4kk ja 1v. Huh huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin teillä on siis lähes sama kauhukombo kuin meillä! Veren valumienn on aina jotenkin vähän hc, vaikka ei se mitään välttämättä tarkoita..

   Poista
 5. :D muillakin on tommosta.meijän "ykkönen"ei kiipeily harrastanu ihan pikkusena mut silti se oli aina naamamusta ku kaatu millon mihinki pöydännurkkaan sun muuhun ja aina tietysti just ennen neuvolaa et oli aina naamamustana.1vuotis kuvia edellisenäkin iltana se sai naarmut naamaan ja kuvauksissa pelkäs kuvaajaa niin että huus koko toimituksen ajan ja kuvat näytti tosi hyvältä.kivoja muistoja katella sit joskus meijän onnellinen 1vuotias:D

  meijän kakkonenki on sit taas kiipelevää ja menevää sorttia ja poika myös.mut sillä on joku ihan käsittämätön tuuri et sil ei ikinä tuu mistään jälkiä.osaa siis mätkähtää oikein:D ja se on tullu sohvalta pääedeltä ties miten monesti.rypeny puiston leikkimökissä,melkein tippu rattaista.se myös kiipes raksatikkaille mun perässä huomasin ku se oli 3 vai 4portaalla:D pahin kolhu tuli kun se paini siskonsa kanssa sängyssä.tuli joko jostain lelusta nuppiin tai jysäytti sit sängynreunaan sillo oli komee mustelma otassa ja löi myös pienempänä naamansa lego junarataan ja huuli+ien aukes.nyt ku sanon tän ni se on varmaan huomiseen mennes naamamustana:D ikää tällä kakkosella on 1v1kk et vielä se kerkee.se kyllä omistaa loistavan tasapainon ja ei sillee kävellessä kompuroi yhtään ellei sisko VÄHÄN auta:D mut vahdittava tapaus tosiaan meilläkin ja aina jostain kuuluu tumps ja huuto sit perään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo en tajua mikä siinä on että AINA ennen neuvolaa / kerhoa / vauvauintia tulee pahimmat! Sit vasta sossutapausolo tuleekin kun selittelee niitä...

   Poista
 6. Ompa ihanan normaalia :D

  Tai siis ihanaa, että on muillakin. Välillä tuntuu että meidän perheessä kukaan ei ole koskaan ilman mitään mustelmia. Se kyllä kuuluu vaan elämään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, ihanan normaali on erittäin hyvin lausuttu! :)

   Poista
 7. Vaikuttava kuvasarja! Meidän 3 vee sai komean leukamustelman Ikean hodarijonossa. Piti kiipeillä aidalla ja kuinkas sitten kävikään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja sit kun tekis niiiiiin paljon mieli sanoa että "I TOLD YOU SO, minähän kielsin menemästä sinne" mut ei aina viitti lyödä lyötyä. Tai kaatunutta.

   Poista
 8. Vinkkinä muuten, että kannattaa tilata sellaisia pro-tason oksupusseja, jos on matkapahoinvoivia lapsia. Siis sellaisia, joissa on pyöreä muovinen reunus pitkän ja kapean pussin reunassa. Meidän 3v osaa jo itse pitää pussia ja melkein kaikki saadaan yleensä kalastettua sinne (mikä helpottaa elämää aika huomattavasti). Niitä saa muistaakseni 50 kappaletta parilla kympillä terveydenhoitotarvikkeita myyvistä nettikaupoista (googlaa oksennuspussi). -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, ihan hyvä idea! Ainakin Ykkönen osaa yleensä varoittaa että on paha olo, joten voisi toimia.

   Poista
 9. :D

  Näyttää niiiin tutulta. Meillä kaksoset näytti nonstoppina tuolta suunnilleen kymmenkuisesta parivuotiaaksi asti. Nyt ovat 3-v ja kolhujen määrä on ehkä hiukan vähentynyt - vai onkohan sittenkään. Lähes viikottain menee joltain hampaat huulesta läpi ja kintuissa taitaa olla enemmän mustelmia ja naarmuja kuin tervettä ihoa... Menossa mukana on toki 1,5 vuotta vanhempi isoveli. No, hengissä ovat ja pysyvät arvet ovat vielä yhden käden sormilla laskettavissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin en mä tiedä, on toi Ykkönenkin aika hakatun näköinen koko ajan :D Ehkä tää on vähän pysyvä olotila, ainakin mä olen itsekin niin menevä (siis en kömpelö) että sääret on pitkin vuotta sinertävät.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.