Kolme on uusi kaksi

lauantai 15. kesäkuuta 2013 Valeäiti 19 Kommenttia

Tänään olen siivonnut, tehnyt ruokaa, käynyt suihkussa ja puistossa kahdesti, lukenut lehteä ja nyt näköjään bloggaan kahvia juoden. Tämä kaikki ei siitä huolimatta, vaan sen takia, että olen hoitanut kolmea lasta yksin.

Seuraa yhteiskunnan, avioliittoni ja työnantajani kannalta huolestuttava havainto: kolme lasta menee siinä missä kaksi, paikoin jopa helpommin.Onneksi noi sentään välillä myös tappelee, joutuu vaaratilanteisiin ja herättää toisiaan unilta. Muuten saattaisi olla taas edessä no sex no baby varmistusmetodi.Tänään olen siivonnut, tehnyt ruokaa, käynyt suihkussa ja puistossa kahdesti, lukenut lehteä ja nyt näköjään bloggaan kahvia juoden. Tämä ka...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

19 kommenttia :

 1. Tää menee jo telepaattiseksi - tosin yhteys selvästi pätkii, koska mä juuri tuolla kirjoitin,
  että ei mene kaksi samassa kuin yksi (tai kolme kahden hinnalla). Tai mun teesi on, että välillä menee helpommin, välillä taas tosiaan ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei tässä oli kuitenkin eri ikäisiä sopassa, ihan eri juttu kaksosten kanssa! Ja Tää oli myös vain kahdeksan tuntia... ;)

   Poista
  2. Paitsi että oikeastihan jotkut jutut on myös helpompia kaksosten kanssa, mutta hys, sitä ei saa sanoa, ainakaan kaksosten äideille. ;) Mutta joo, yleensä se toinenkin pidetään pidempään kuin kahdeksan tuntia. :D

   Poista
  3. Haha, erityisesti toi "yleensä" :D

   Poista
 2. Onpa tuttu otsikko! ;) Ja ei tälläsiä juttuja kroonisesti kolmosta kuumeilevalle, please...

  VastaaPoista
 3. No mistäs luulet että otsikon "keksin"? ;) mä alan kans kohta kuumeilla, ei hyvä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tänä kesänä jo kaks kertaa kysynyt, että eiks ens kesän vois viettää Käyttis isyyslomalla. Ei kuulemma oo hyvä idea.

   Poista
  2. Aivan kirjoitusvammaisen vastaus. Pitäis lukea nää omat kommentit ennen ku julkasee, mutta nyt pelästyin kun Käytännön Mies kurkki selän takana että se näkee kuinka mä julkisesti uhoan lisääntyväni.

   Poista
 4. Hei kuumeilijat. Muistattehan et sitä kolmosta ei toimiteta näppärässä parin vuoden iässä vaan ensin on taas vuosi sitä vauvailua...!

  VastaaPoista
 5. no niinhän ne menee, mua vaivaa vieläkin neloskuume ;) eilen just törmäsin pariin poikaan jotka oli lukiossa samaan aikaan, molemmat valmistuu ihanjust tänävuonna lääkäreiksi.
  eikai siinä, oon sillävälin ehtinyt tehtailla kolme lasta ja ne on LÄÄKÄREITÄ. en sitten kertonut että on lapsia ;)

  VastaaPoista
 6. Ihan aiheen vierestä..mikäs seisomalauta teillä on p&t:ssä? Vaunuaitasta joskus valaisivat, että vain yksi malli(en tosin muista mikä) sopii noihin kieseihin. Ei oo meillä vielä ajankohtaista seisoskelu mut joskus sitten.

  Aiheesta..mun vauvakuume on onneksi laskusuunnassa. Pojat siis 2v3kk ja 4kk. Mies ei ylläri oo ollut kovin innoissaan, kun oon huuruissani täällä ehdotellut mahd kolmatta. Onneks oma fiilis on laskeutunut mut itseni tuntien..kyl se siit taas lähtee uuteen nousuun:/

  -vakkari ano

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mmmmmikähän sen nimi oli, se oli joku kaikkiin sopiva. Tämä se vissiin oli: https://www.lastentarvike.fi/verkkokauppa/catalog/updateItems/(isQuery=yes&layout=11_60_57_5_1&uiarea=1&ctype=areaDetails&carea=%24ROOT)/.do?next=seeItem&itemkey=00000000020000005574

   Käy hyvin P&T:hen ja myös Baby Joggereihin, ei valittamista!

   Poista
 7. Jos niitä kolmansia lapsia sais valmiiks isoveli- tai isosiskoikäsenä niin voisin joo kyllä ottaa. Mutta kun ne pitää kasvattaa itte! Ja ne on ensin vauvoja ja sit ne on tällasia vuosikkaita hirrrveen työläitä viipottajia kun tää meidän toinen lapsi nyt. (Unohdin jo tänkin vaiheen: Pitää juosta joka paikkaan vaikka just 3 viikkoa sitten lähti kävelemään, mennä koko ajan rappusiin, kiipeillä kaikkiin paikkoihin ja sukeltaa liukumäkiin pää edellä.) Mutta kun meillä oli hoidossa 5 ja 6 vuotiaat niin ei ois voinut olla helpompaa, ne leikki 10-19 koko päivän ja leikitti meidän kohta nelivuotiasta. Välillä ruokin ne ja kysyin pissattaaks teitä ja että haluatteko ruokaa. Muuten ne vaa oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oiliski aika hyvä! Mutta hirveen hankalaa olisi kyllä valita se sopiva luovutusikä...

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.