ARVONTA: Kesän hittipaita!

torstai 20. kesäkuuta 2013 Valeäiti 48 Kommenttia

Olen 22 ihmistä myöhässä, ilman taitoja välineitä ja hyvin laiskasti kaupoilla käynyt. Mutta lupaukseni minulla on sentään ollut tapana pitää. Tässä se tulee.

Kiitoksena siitä, että blogissa on jo hurjat 222 Google-tilaajaa, tasan 350 Facebook fania ja hurjasti hienoja kommentteja, on aika pistää pystyyn arvonta! Tällä kertaa ei arvota yhtään sen enempää eikä vähempää, kuin uniikki, uskomaton, ainutlaatuinen, maailman hienoin ja taatusti kadehdittu Valeäiti-paita:
Pahoittelen, kuva ei todella ole teidän arvoanne vastaava, mutta palkinto on!

Kaikkien tähän viestiin kommentoineiden kesken arvotaan t-paita "Valeäiti" painatuksella. 

Koska olen ollut laiska, enkä siis ole vielä käynyt kaupoilla, voittaja saa itse valita mallin, värin ja koon (suosittelen mustaa, koska sellainen on välillä valeäidin mieli ja kohta taas kelikin). Miehiä / isiä ei ole unohdettu: jos voittajaksi osuu sellainen napaa alempana roikkuvilla jutuilla (enkä tarkoita tissejä) varustettu mukakasvattaja, muuttuu paidan tekstiksi tietenkin Valeisä. Paketin mukana tulee kangastussi, jolla saat t-paidastasi vielä uniikimman. Voimme myös painattaa vuoden ihan suoraan paitaankin jos et arvosta omaa käsialaasi. Suklaata on myös tietenkin tultava, kun kyseessä on univelkainen ja lohtuunsa syövä vittuuntunut kansa.

Lisäksi pidän kiinni myös toisesta lupauksestsani, ja palkitsen sen, joka silloin taannoin tämän hienon t-paita-ajatuksen keksi. Keksijän palkinto jakautuu kahteen: Virpi K ehdotti FB:n puolella Valeäiti t-paitaa ja vanha kunnon Tiskari, eli nimimerkki Tiskikoneen tyhjentäjä keksi siihen sloganin. Laittakaahan siis minulle meiliä valeaidin @ gmail . com ja kertokaa osoitteenne + kokonne niin saatte sitten voittajan selviydyttä omat kappaleenne.

Arvonta alkaa änt yyt NYT ja on voimassa viikon, eli 27.6. asti. Onnea matkaan! Ps. muistathan jättää jonkin selkeästi tunnistettavan nimimerkin kommentiisi. 


Olen 22 ihmistä myöhässä, ilman taitoja välineitä ja hyvin laiskasti kaupoilla käynyt. Mutta lupaukseni minulla on sentään ollut tapana pit...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

48 kommenttia :

 1. Valeäiti jo vuodesta -85 ilmoittautuu! Suklaata meni jo ennen sitä...

  VastaaPoista
 2. pakko saada tommonen ni selittyy ton pienemmän mustelma naama ja omat supermustat silmänaluset:Dmukana siis!!!

  VastaaPoista
 3. Ja mä haluan siihen sun nimmarin sillä tussilla kans! :)

  VastaaPoista
 4. Valeäiti vuodesta 2010 ilmottautuu mukaan. Väri musta on ihan kiva ja omaa käsialaani en arvosta... Jatkuva suklaanhimo vaivaa tai no kaikki makea käy, tosin tässä on suuri ristiriita sen kanssa että olen yrittänyt vähentää sokerin käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko M tai L riippuu mallista ja joo mäkin haluun sun nimmarin.

   PS: sä joudut todennäköisesti alkaa myymään näitä

   Poista
 5. Aika makee! Mukana! -elämäni äitinä*

  VastaaPoista
 6. Jes! Mukana!

  Päivi P

  VastaaPoista
 7. Mukana! Loisto idea, myyntiin näitä :D

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti mukaan arvontaan, tuo olisi hieno!

  VastaaPoista
 9. Mukana tietenkin! :)
  -Emma-

  VastaaPoista
 10. Tää valeäiti lähti reissuun ja unohti pienten unikaverit kotiin..

  VastaaPoista
 11. Ai saakeli! Paitahan on ihan -must have-! Terv. Valeäiti vuodesta 2009 ( ja kyllä, varmistin äsken esikoisen syntymävuoden meidän Insinööriltä... Mitennii mulla on väsy? )

  -JiiKoo-

  VastaaPoista
 12. Joo, tollasen mä tartten. Mukana tietenkin.

  VastaaPoista
 13. Mä oon niin valeäiti, kun valeäiti voi vaan olla :D äitiyttä 9kk takana ja välillä mietin, olenko se minä todella, ÄITI?!? Haluun tuon paidan :))))) -tipi-

  VastaaPoista
 14. (Vale)äiti vuodesta 2012, eli noviisi vielä, (uhma)ikää meidän neidillä liki 1,5 vuotta ja silmänaluset on mustanpuhuvat päivittäisten itkupotkuraivareiden (kyllä, nykyään myös jo julkisilla paikoilla..Siis lapsen raivareiden, ei mun, (vielä ainakaan)) aiheuttaman väsymyksen myötä. Eli musta paita passaisi teemaan oikein hyvin :D

  VastaaPoista
 15. Valeäiti vuodesta 2010 mukana arvonnasta, hep!

  VastaaPoista
 16. Ei siis _MÄÄ_ _KUOL-LEN_!!!!! Ajattelin, että no tuo oli just hyvä yhdistelmä sloganeita ja värejä, tähän on osallistuttava. Mutta sekö siis oli just mun ehdottama, aijaa, mageeta, siis TÄH, mä saan sellasen!? JEi!

  t. tiskari (postia tulee)

  VastaaPoista
 17. Mukaan arvontaan!
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 18. Mukana valeäiti, jonka harjoituskappale vm 2012. Meikäläisellä ei arpaonni yleensä suosi mutta toivottavasti näitä tulis myös myyntiin. Ja jos ihme tapahtuu että onni osuu, musta paita koko L vois olla hyvä. :)
  Heli R

  VastaaPoista
 19. Suklaata!! Paitakin on ihan kiva;) Mukavaa jussia!
  Marle123

  VastaaPoista
 20. Vuodesta 2009 yritän seurata oikeiden äitien jälkiä vaihtelevalla menestyksellä. Rakastan sinun kirjoitustyyliä, saan aina päivän naurut

  VastaaPoista
 21. Tahdon tuollaasen!
  Täällä valeäiti, tai joku vastaava, vuodesta 2010 :)

  VastaaPoista
 22. Wannabe-valeäiti osallistuu myös arvontaan. Ja kangastussi on tarpeen, kun vuosilukua ei vielä voi laittaa. Mutta mahdollisesti vuoden 2014 voi siihen laittaa. Pillerit kun loppuu syyskuussa, niin reseptiä ei ole tarkoitus uusia... :)

  VastaaPoista
 23. Hieno, mielelläni olen mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 24. Osallistun, kiva palkinto!
  -minttu47-

  VastaaPoista
 25. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  Brenna ja pötkylä 28+1

  VastaaPoista
 26. Mukana mahtavassa arvonnassa, vihdoinkin t-paita, joka kuvastaa mun arvomaailmaa :)
  -MinnaO-

  VastaaPoista
 27. Mäkin tarvitsisin oman valeäiti-paidan, sillä olen kasvattanut seitsemää lastani valeäitimetodilla jo vuodesta 1994 lähtien. Onneksi kaksi on jo itse vastuussa itsestään!
  Kokoa en kehtaa kertoa, se kun lähentelee lainapeitettä liiasta suklaan syönnistä johtuen.
  T. Se aiemmin -K- -nimimerkillä kommentoinut valeäidin kopio.

  VastaaPoista
 28. Valeäiti vuodesta 2012 mukana arvonnassa! Hieno palkinto, ai että!

  VastaaPoista
 29. Ehdottomasti mukana! Juuri valeäitihetken kokeeneena. Kannattaa laittaa tuo itikkaverkko vaunujen päälle ja jättää ne hyttyset sinne sisälle...ja lisäksi siellä oli vielä sellainen hapsenkakkiainenkin (en tiedä möttiäisen oikeaa nimeä)!

  VastaaPoista
 30. Löysin sattumalta tämän sinun blogin ja voin sanoa, että osu ja upposi. Piti lukea kaikki postaukset läpi. Joten arvonnassa mukana.
  -marjut84-

  VastaaPoista
 31. Ilmoittaudun mukaan arvontaan.
  Hiisukas

  VastaaPoista
 32. Tähän arvontaan minäkinm osallistun!

  VastaaPoista
 33. Osallistun, terkuin hampaidenkiristäjä

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.