Hulavanteita ja sähköistä tukkaa

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013 Valeäiti 7 Kommenttia

Kävimme sunnuntai-iltana Insinöörin kotiutumisesta huumaantuneena (Kaksi aikuista, neljä kättä!) vähän ex-tempore tutustumassa vasta avattuun SnadiStadiin, tuohon ydinkeskustan HopLopiin. Ja kivaa oli!Suuri syy koko perheen riemuun oli varmasti ajankohta, oltiin niin myöhään illalla ettei tungosta ollut. Mutta oli siellä muutenkin mukavaa. Verrattuna siihen HopLopiin ihan pienten alueita oli enemmän ja ne oli antoisampia, muutenkin koko paikassa oli vähän muutakin kuin vain niitä isoja kiipeilyalueita liukumäkineen ja pomppulinnoineen. (Pomppulinnojakin tosin oli erillisinä varmaan kymmenen, joten aina löytyy varmaankin tilaa).

Lisäksi oli liukumäkiä, Plasto-mopoja, konsolipelejä, pillimehuja ja ne kaikki muutkin "pakolliset". Erityisesti kuitenkin ilahdutti se kaikki muu, mitä en ainakaan itse ole HopLopissa nähnyt. Suuren suosion meidän perheessämme saavutti ainakin jättimäinen hiekkalaatikko, jossa meidän sandlovers vuosimallia -10 ja -12 vetivät hiekkaa kaksin käsin ja vähän ämpäreihinkin. Into oli kirjaimellisesti käsin kosketeltavaa. Lisäksi sieltä löytyi valtavia palikoita, autorataa, jumppanurkkaus hulavanteineen, air hockey, skeittipuisto ja koriskenttä (!), jaloilla pelattavat kosketusnäyttöpelit, tapahtumalava, golf-simulaattori (isille aikuisille), pikink-alue viltteineen...


Hienosti suunniteltu väritys pomppulinnassa,
ottaen huomioon asiakaskunnan.
Miinusta uskonnollisesta nimityksestä.
En tosin ymmärrä missä tässä oli se Nooa
kun ei ollut arkkia, vettä eikä eläimiä.

SnadiStadi oli aika vahvasti tuotteistettu Muksun, Hevisaurusten ym. voimin, mutta mua se ei kyllä haittaa (ylläri). Kivaahan se on kun saa eväät paikan päältä ilmaiseksi. Maksulliset eväätkin oli aika ok, listoilta löytyi vähän normaalempiakin ruokia niiden iänikuisten ranujen ja hodarien kylkeen. Ekstrabonuspisteitä tilojen siisteydestä vessoista lähtien ja mukavasta henkilökunnasta, joiden mielestä Ykkösen lähtöraivarit oli ainoastaan sympaattista. SnadiStadi järjestää myös kerhoja, leirejä ja jokapäiväistä Muksu-klubia. Aika kivaa, sanoisin.

Ihan kohtuullisen hinnan lisäksi (8€ yli 1v) paras puoli on ehkä sijainti. Insinööri sen keksikin; jatkossa meidän perheen viikottaiset ruokaostokset tehdään niin, että toinen suhaa kaupassa ja toinen hiekkalaatikolla, auton odottaessa kiltisti parkkihallissa. Enää pitää päättää, kumpi saa tehdä ja mitä. Apus hulavanne!
Kävimme sunnuntai-iltana Insinöörin kotiutumisesta huumaantuneena ( Kaksi aiku ista, neljä kättä! ) vähän ex-tempore tutustumassa vasta ava...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

7 kommenttia :

 1. Kiitos kovasti kun jaoit kokemuksen. Tämän aukeamista on kovasti odotettu, mutta testaamaan ei vielä ole päästy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menkää ihmeessä kokeilemaan! Mä luulen että vähäisellä lasten määrällä oli tässä varsin suuri merkitys....

   Poista
 2. Mä kävin kurkkaamassa sunnuntaina kysyäkseni mahdollisista 5v synttärimenoista siellä, ja kun hissin ovet aukesivat, melu oli korvia huumaava. Meinasin jo kääntyä takaisin, mutta kävin kuitenkin tiskillä tiedustelemassa. Synttärimenojen kulut (esim. jo pelkät popparit 5e/lapsi) nousevat niin taivaalliseksi, alle 200e ei siis pääse millään, eikä tarjonta mitään hääviä ole, niin synttäreitä ei ko. paikassa vietetä. Tässäkin kohtaa olisi voinut todella satsata johonkin muuhun meininkiin kuin nitriittinakkeihin ja ranskalaisiin, mutta kun ei. Vähänkö olisi äidit jonossa, jos jossain tarjottavassa olisi organic-leima. Miks tätä ei tajuta?? Muutoin kyllä, olemme riehumaan menossa ihan piakkoin. Meidän lapsille se onkin huikea kokemus, kun ovat säästyneet leikkiluolilta ja hoplopeilta tähän saakka! Kauhee äiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi LOL tota poppareiden hintaa! Mä mietin kans taas noita safkajuttuja, en voi tajuta. Tekisivät vaikka 50l jauhelihakeittoa, olis halpaa ja uppoaisi.

   Poista
 3. Kiitos raportista! :) Itse suunnittelen menoa ja tuo valaisi mukavasti. Mitenkä tuo hiekkalaatikko toimi käytännössä? Tempaistiinko taaperot sinne ihan normitrikooleggareissa ja siitä sitten sujuvasti pomppulinnaan samoissa kledjuissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän noi sukkiksillaan möyri. Oli siellä semmosia sinisiä asuntonäyttöpussukkoita, kauniina ajatuksena että ne laitetaan lasten kenkiin ja sit on kaikki hyvin. Käytännössä siis hirveä kasä sinisiä, reikäisiä myttyjä, joiden vieressä sellainen kenkäharjateline :) mutta siivoustahti niillä oli kyllä kova, koko ajan oli joku imurin kanssa suihkimassa!

   Poista
  2. No jopas. Meillä sellaiset pussukat pysyisivät jaloissa jopa melkein sen laatikkoonmenomatkan. ;-D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.