Ammattilaisen jälkeä

maanantai 25. maaliskuuta 2013 Valeäiti 14 Kommenttia

Jjjaaaaaaa näin se vauvauintiura lopetetaan, Valeäidin tyyliin:

 • Saavutaan paikalle kolmisen minuuttia ennen uinnin alkua.
 • Otetaan pukuhuoneessa lapselta vaippa pois, pyyhitään tästä seuranneet tuoreet pissat paperipyyhkeellä.
 • Annetaan itkevälle lapselle kaapin avain käteen, palautetaan pian pulaan jääneelle (vieraalle) äidille. Annetaan itkevälle lapselle omat uikkarit syötäviksi. 
 • Etuillaan suihkujonossa, em. lapsi kiipeää toisten lasten kylpyammeeseen.
 • Itse uinnissa heitellään lapsia vähän huolimattomasti, vettä nenään ja jalkaa naamaan.
 • Jahdataan pukuhuoneesta pakoon juokseva ja iloisesti kikattava alaston taapero takaisin pukuhuoneen puolelle. Harmitellaan, että oltiin itsekin alasti ja se pako-ovi käytävälle oli auki.
 • Sanotaan vitsillä että "et nyt sitten vielä pissaa", kun lapsi on kumartuneena vieraiden turvakaukaloiden äärelle (2kpl)
 • Asetetaan käsi välittömästi alkaneen virtsasuihkun eteen, sen päätyttyä pyyhitään turvakaukalo ja lattia lapsen pyyhkeellä.
 • Syötetään lapsille iltapuurot eteisessä lusikalla jahdaten. Kun purkit on tyhjät, nostetaan marjan väriseksi muuttunut lapsi patterin päältä ja poistutaan vähin äänin hirveällä kakofonialla kotiin.

Mikä harrastus pilattaisiin seuraavaksi?

Jjjaaaaaaa näin se vauvauintiura lopetetaan, Valeäidin tyyliin: Saavutaan paikalle kolmisen minuuttia ennen uinnin alkua. Otetaan pukuhu...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

14 kommenttia :

 1. Lukijana tää vaihteeks taas nauratti kovasti. Vauvauinnin viikon päästä aloittavana alkoi ehkä hiukan kauhistuttaa ;) Ei vaan, ihana huippua luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha, sori! :D jätin kertomatta kuitenkin kaikki pahimmat kakkatapaukset ;)

   Poista
 2. Mä niiiin odotin että olisitte kruunannu koko uinnin kakkauksella altaaseen. Muuten toimitte esimerkillisesti. Meilläkin oli tänään Vauvauinti, mutta ei siellä kukaan tehnyt mitään noin hulvatonta, emme edes me. Kunpa oltaisiin oltu samassa ryhmässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans tosi huonona kun sitä ei päässyt koskaan tapahtumaan. Mutta toteutettiin se kyllä silloin Kaliforniassa, Ykkönen lilluskeli ties kuinka pitkään kamat housussa lastenaltaassa! :D taas muistutus siitä ettei aikuisen parane laittaa lastenaltaan vettä lähellekään omaa naamaa...mistä tuli mieleen että kerran tuolla vauvauinnissa koko ryhmä päristeli vedessä suulla ja yritti opettaa samaa vauvoille, siitä kolmen minuutin päästä opettaja ilmoitti että uinti pitää lopettaa kun joltain tuli sen verran vetinen ripuli. Mmmm..

   Poista
 3. Oi, mieleen muistuvat ne viimeiset kerrat, kun käytiin kahden lapsen kanssa vauvauinnissa... Tosin me taisteltiin lounaan kanssa ja yritettiin saada sidottua tenavat syöttötuoleihin sitä varten, mutta muuten :)

  Miten olis joku jäälaji? Niissä on niitä teräviä teriä kenkien alla. Tai sit laskettelu! Voi, pakoon pääseviä suksia ja lumilautoja äkkisyöksynä alas mäkeä ja kuperkeikat hississä ja.. Niin, olishan noita.

  VastaaPoista
 4. Radiossa aamulla Yle Puheessa tuli uutisena, että lapset ovat nykyisin tosi burn out jo ihan pienestä. Turhia harrastuksia joka päivälle, vanhemmat väsyneitä ja ihan loppu, tarttuu lapseen kuulema.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan moni onkin, mutta meillä nyt ei musta kaksi iltaa viikossa vielä ihan loppuun kuluta. Ja kai sen sitten itse omasta lapsestaan huomaa, tai itsestään, jos ei enää jaksa. Että nyt olis parempi olla vaan kotona. Nopeasti noi harrasteet kyllä lisääntyy, meilläkin Ykkönen ihan itse haluaa tanssimaan tai uimaan, katsotaan mitä se seuraavaksi keksii!

   Poista
 5. Hahhaa, kiitokset taas hauskasta postauksesta! Otteita suoraan elävästä elämästä. Itse välillä mietin, olisiko nuo muksut pitänyt viedä aikanaan vauvauintiin, että olisi se uiminen hiukan verran mukavampaa myöhemmälläkin iällä. Mutta toisaalta, miksi poistua kotoa mihinkään, jos pystyy järjestämään lähes vastaavan shown myös kotioloissa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kyllähän kaikki showt muuttuu yleisön edessä hauskemmiksi :D

   Poista
 6. Olipas teillä rattoisaa! (Ja toivottavasti se jonka turvakaukalo tuli pissatuksi on vähän rennompi mamma kuin mä:) Oisin niin vetänyt herneet nenään, vaikka tietenkään en olisi voinut sulle sanoa mitään, mutta kotona olisin sitten mukissut, miten sitä ei voi sen vertaa lapsiaan vahtia, että päästetään pissaamaan toisten tavarat, ja nyt mä joudun pesemään kaukalon päälliset jonkun toisen lapsen pissasta ja ja...) Kylläpä tuli lukiessa mieleen, että olipa se vain hyvä kun en omien lasten kanssa yrittänytkään vauvauintia. Ihan turhan extremeä mun hermoille. Oli se vain muskarissa niin paljon helpompaa.
  Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olipa kiva että kirjoitit näin, noin se ihan varmasti olikin! Paitsi että ei se nyt _ihan_ siihen päälle pissannu ja kyllä pyytelin anteeksi..ja kyllä se näytti siltä että sitä vitutti :D Mut mä oon kyl vähän tälläinen, annan lasten vähän liikaa tehdä kolttosiaan muiden ilmoilla. pitäis petrata.

   Poista
 7. Huutonaurua, ihana kuvaus! Ja onneksi ei menty vauvauintiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no ehkä se ei kaikilla muilla ihan näin haastavaa olisi :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.