Ei (melkein) mitään sanottavaa

torstai 7. helmikuuta 2013 Valeäiti 9 Kommenttia
Tämä viikko on kyllä ollut. On se. Ja kohta sekin on ohi. Jotenkin paljon on tapahtunut niiden hetkien välissä, kun näennäisesti emme ole tehneet mitään. On ollut keuhkokuumetta, menestyksekkäitä seisomaharjoituksia, uusia kenkiä, tukkeutunutta lavuaaria ja sen ratkaissutta ihkaelävää Mr.Musclea, kipeitä lapsia, terveitä lapsia, kiukkuja, iloja, haleja, treffejä, kevätvaatteita, oven takaa kurkkimista, hengitettävää lääkettä, tylsistymistä, sisustusprojekteja, käytäväjuoksuja ja niihin kuuluvia kiljahteluja, muksahteluja ja niihin kuuluvia karjahteluja, syöttötuolia, kantoreppuraatoja, pientä tyttöä, isoa tyttöä, työpäivää, tyttöjen iltaa, kipeää selkää, kipeää mahaa, Kolmosesta keskustelua (eikö ikinä vai vastako viiden vuoden päästä) ja imetyksen lopettamista.

Vaikka tänään päästinkin takaisin tahtiin "pulkkamäkeä ja puistoa", jotenkin tuntuu että se minun omakin henki kulkee vähän huonosti tällä hetkellä. Ilman röngtenkuviakin tiedän, että minun putkissani kiristää bakteerin sijaan loskainen sairasteluviikko ja epämääräisyyden olotila töihin paluun lähestyessä. Vanhaa Turkulaista sanalaskua mukaillen, gyl tää kai taas täst.

Sitä odotellessa yritän keskittyä puhumisen ja kirjoittamisen sijasta valokuvaamiseen, siihen kun ei vaadita hirveästi älyä. Jos oikein alhaiset tavoitteet asettaa, ei tarvita taitoa eikä edes taiteellista silmää, voi vaan tsempata ja yrittää osua niihin hetkiin.

Ja niin sitä näköjään olikin taas paljon sanottavaa. Puhepata se vaan porisee vaikka lämmötkin on jo pois.

P.s. välitön koukuttuminen tohon täysin uuteen tuttavuuteen, Blogloviniin! Voisko kaikki mun lemppariblogit lisätä ittensä sinne nyt heti kiitos, toimii paljon paremmin kuin joku Blogger!

Tämä viikko on kyllä ollut. On se. Ja kohta sekin on ohi. Jotenkin paljon on tapahtun...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

9 kommenttia :

 1. Peptikö teilläki on käytössä? onko sopinut? Meillä poju vieläkin vähän vierastaa makua, mutta koko ajan paremmin laskee :)Ja kiitos, tällänen kuva postaus oli mukavan kevyttä lukemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peptiä taas käytössä juu, ei olla meidän perheessä kyllä paljon perusnan:ia koskaan kulutettu ;) hyvin tolle uppoaa, ei tarvinnut edes totuttaa. Noin niistä vaan sitte tulee pullolapsia vaikka alkuun ei suostunut muka mitään syömään..

   Poista
  2. Meil meni tuota 2vkon ikäisestä 2-4dl/vrk. Ei irvistelyjä, kun vaihdettiin soijamaitoon 10kk jälkeen niin sitäkin uppos heti pullollinen. Tyyppi nirsoilee sitten ruokia, eläisi maidollaan jota on kaapissa vikat 18 purkkia.

   Poista
  3. No sit kai vaan maitoa vähemmälle että ruoatkin uppoaa?

   Poista
 2. Suorastaan huojentavaa, että muutkin (äidit) vatvoo kolmos asiaa. Ärrh. Ärsyttävä! Luulin jo, että se olis ollut selvä nou, tämän jälkeen... Mutta kuinkas kävi? Sama pyörii mielessä.

  Ja millons se tunnettu työhön paluu on? Mennään aikas samoissa teemoissa...

  Tsemppiä. No niin no. Ihan kaikkeen :)

  Vadelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä :) toisina päivinä laskeskelen jo tulevia ikäeroja ja toisina mietin miten helpottavaa olis jos täm olisikin jo tässä.

   Töihin paluu on ihan kohta, huhtikuussa. Kivaa ja kamalaa :D

   Poista
 3. Mahtava blogi sulla! Saako tiedustella, mistä oot noin ihanat kengät löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kengät oli kaverin bongaama alelöytö Nilson'sin valikoimasta, http://www.putfeetfirst.com/se/nilsonshoes/Kvinna/Kangor_och_Boots/CLOU%252C_ANAIS/p/274416

   En tiedä löytyykö vielä!

   Poista
 4. Tosi kiva kun pistät kuvia elävästä elämästänne. :) Niitä on kiva kytätä. :D Terveisin: Tämmöset hämärät tyypit kuin minä.

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.