150 hymyä

torstai 24. tammikuuta 2013 Valeäiti 14 Kommenttia

Se on nyt 150 tilaajaa täynnä. Huh, vau ja jee, kaikkia yhtäaikaa. Tervetuloa joukkoon Miiu, ja kaikki te muutkin. Uskokaa pois, että jokainen naama tuolla sivussa, jokainen kommentti anonyymeistä sukulaisiin ja jokainen uusi silmänjälki tilastoissa tekee minut ihan hurjan iloiseksi.

Lupailin joskus arvontaa, kun blogi täyttää vuoden tai 150 tilaajaa tulee täyteen, kumpi sitten ensin sattuukaan. Synttärit on vasta kolmen päivän päästä, joten tilaajat voitti. Laitan arvonnan sitten synttäreiden kunniaksi pystyyn, joten nyt saa vielä vaikuttaa: Mitä te haluaisitte verisellä kommenttikilpailulla tavoitella? Edellinen huippuarvontahan sisälsi vaikka mitä uniikin loistavaa tavaraa. Joko ne kaksi kortonkia meni, tarvitsetteko lisää?

Niin ja kiitos kaikille allergiasympatioista ja kommenteista, kyllä tuli taas niistäkin hyvä mieli. Tänään yritän vastata niihinkin samalla kun mietin sitä arvontapalkintoa. Nyt kuitenkin kaupungin toiselle laidalle fysiotaerapiaan ja sieltä jotenkin teleporttaamalla viidessä minuutissa takaisin kotiin. 

Se on nyt 150 tilaajaa täynnä. Huh, vau ja jee, kaikkia yhtäaikaa. Tervetuloa joukkoon Miiu, ja kaikki te muutkin. Uskokaa pois, että jokain...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

14 kommenttia :

 1. Onnea!

  Pullo skumppaa? Lastenhoitaja päiväksi? Suklaata ja korvatulpat?

  Mun piti kommentoida noita monia aiempia tekstejä, saat tässä tälläisen tiivistelmän:
  - Tula on siis uusi Manduca, sen verran se on saanut myönteistä blogijulkisuutta! Mä oon ollut aika tyytyväinen Manducaan mutta nyt se alkaa taas olla turha, ehkä Tula pääsis kokeiluun taaperokäyttöön. Sun mies näyttää tosi tutulta (jos se siis oli sun mies eikä joku kantajasherpa, jolloin sen voisi laittaa myös arvontapalkinnoksi?). Tulipa taas stalkkeri-olo (oho, kuopus kaato mehutölkin pöydälle....).

  - Mä ymmärrän niin paljon tota vaiennettu äidinvaisto-juttua.
  Esikoisella maitoallergia, joka oireile vauvana vaan refluksina ja vatsavaivoina. Tosi pitkään sai kuulla olevansa hysteerinen esikoisen äiti joka ei kestä yövalvomisia kunnes reagoitiin. Prkl.

  Mut hei jee, 150, way to go!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä diggaan tällaisesta ADHD kommentoinnista, tosi tehokasta! Mäkin kokeilen:

   - Tula on siis ihka aito blogirepppu!
   - Ehkä te siis tunnette, mistä sä stalkkasit teidän salaisen historian?
   - Sherpa on mahtava idea, vielä skumppaa parempi!
   - Siivoa se mehu ennen kuin menee kone rikki
   - Sua mietinkin paljon tossa äidinvaistoasiassa, on noita lääkäreitä kyllä psykiatrisilla taidoilla lahjottu, morjens sentään.

   Poista
  2. Eiku näytti noissa tula-kuvissa niin tutulta. Mä oon niin lame etten oo stalkannut ketään blogimutseja Facebookissa!

   Poista
  3. MÄ yritin eilen näytellä sille sun kuvia ja tarkkailla reaktiota että onko teillä joku kaunis yö takananne, mutta ei se näyttänyt tunnistavan :)

   Poista
 2. Vau, vuosi tulee ihan just täyteen! Onnea lukijamäärästä. Hurjasti siinä ajassa tapahtunut, kreisiä.

  Ps. mulla tuli juuri 3 kk täyteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä kumpi on suurempi vuosi, blogin vai Kakkosen eka :D

   hei sulla on siis blogikoliikki ohi, onnea! :)

   Poista
 3. Jei! Jaxuhali! t. tiskikoneentyhjentäjä, jonka täytyy kohta varmaan rekisteröidä tämä nimimerkki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, sit mä rupeen kutsuu sua Tiskariksi!

   Poista
 4. Voisitko harkita arvontamenettelyä, jottai tällainen verbaalisesti ei niin lahjakas voisi myös saada mahdollisuuden voittaa?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ei ollut siis tarkoitus tehdä mitään paremmuuskilpailua vaan ihan randomilla menee :) Ei hätää, saat olla lyhytsanainen! :)

   Poista
 5. Arvontaideoita ei kyllä nyt löydy - paitsi tuo jo mainittu suklaa - mutta oli ihan pakko tulla kiittämään blogista. Sen avulla olen selvinnyt tämänkin päivän, jolloin molemmat lapset (2v & 7kk) kitisivät, ulvoivat ja rääkyivät vuoronperään ja yhteistuumin noin klo 16.30-19.10. Kävin välillä lukemassa juttuja (oon myöhäisherännyt seuraaja, joten oon menossa huhtikuun teksteissä vasta sen lisäksi että luen uusimmat tietysti aina) ja niillä nauruilla meni pahin ärsytys ohi ja jaksoin taas hetken kuunnella lasteni vaatimuksia. Eli kiitoskiitoskiitos :) Ja onnea virstanpylväistä!

  Esikoiselta muuten terkkuja tuohon blogin otsikkokuvaan liittyen: "Otetaan vauva pois laatikosta."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Annukka, ihanaa jos pystyy jeesaa näinä päivinä :) Suklaa, check!

   Mä luin muuten tän kommentin eilen vikana ennen nukkumaanmenoa ja jäin hymyilemään erityisesti tohon esikoise terkkuihin. Ihana :)

   Poista
  2. Voisi varmaan sanoa, että nyt on tullut luettua riittävästi blogeja viime päivinä. Näin nimittäin viime yönä unta, jossa olin jossain äitiporukassa, ja Taaperotalon Jennin synnytys alkoi (terkkuja vaan toiseen suosikkiblogiin..). Eipä siinä mitään, nappasin käteeni Liberovaipan, painoin sen korvalleni ja sain yhteyden "Valeäidin valepuhelimeen". Sieltä sitten tilasin ambulanssin synnyttäjälle ja linjan toisesta päästä kuului kuiskaus "asia on hoidossa, pakko lopettaa, mulla on just rusinoiden järjestely kesken."

   Että näin meillä meikäläisen alitajunnassa.

   Poista
  3. Ahahahahahahaaaaaa tää oli aivan paras!! :D :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.