Haetaan: Joustavia moniosaajia

lauantai 22. joulukuuta 2012 Valeäiti 10 Kommenttia

Kasvukoti on voimakkaasti kasvava, kotimainen palveluyritys. Olemme toimineet Suomen markkinalla jo kaksi vuotta, joiden aikana olemme tuplanneet sekä tuotantomme että liikevaihtomme. Toimintamme on vahvasti voitollista. Tavoitteenamme on tilikauden 2013 aikana laajentaa myös kaupallisiin palveluihin, työelämäsektorille. Alati kasvava toimintamme uusine haasteineen tarjoaa mahdollisuuden todelliseen näköalapaikkatyöhön. Jos olet joustava, pitkäpinnainen, nopeasti oppiva ja tehokas moniosaaja, tarvitsemme juuri sinua. Tule mukaan kehityksen kärkeen!

Etsimme nyt: 

Keittiöpäällikköä: 
Työtehtäviisi kuuluu viiden aterian (kaksi lämmintä) valmistaminen päätuotteiden 1 ja 2 sekä ylimmän johdon (toimitus- ja talousjohtajat) tarpeisiin päivittäin. Työtehtäviisi kuuluu ruoanlaiton lisäksi raaka-aineiden hankinta, työpisteen ja ruokailutilan puhtaanapitäminen sekä jätehuolto. Olet kokenut ammattikokki, joka ei pelästy tyhjintäkään jääkaappia. Osaat suunnitella viikottaiset annokset ottamalla huomioon tärkeimmät ravitsemukselliset vaatimukset ja kauden raaka-aineet. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on oltava tiukka ote budjettiin, kiireisiin aikatauluihin ja vaikeaan asiakaskuntaan.

Vaatehuollon projektipäällikköä:
Tehtävänäsi on hankkia, puhdistaa, varastoida, korjata ja valita päätuotteiden pakkaukset. Osaat ennakoida vuosittaisen kasvun, sekä ottaa huomioon eri vuodenaikojen asettamat haasteet. Löydät oikeat välineet vaikeisiinkin tilanteisiin, etkä jää neuvottomaksi katastrofitilanteissa. Vastaat suoraan yrityksen johdolle, joten sinun on muistettava palvella useampaa sidosryhmää. Toivomme, että sinulla on hyvä visuaalisen silmä, budjettiymmärrystä ja käytännöllinen ote.
 
Energiavastaava: 
Tehtävänäsi on vastata kahden päätuotteen henkisestä ja fyysisestä kuluttamisesta optimaalisesti niin, että Keittiöpäällikön ja Univahdin työtehtävät voidaan täyttää. Saat valita mielesi mukaiset toiminnat, mutta sinun tulee sekä täyttää viikottaiset vaatimukset ulkoilma-ajasta että pysyä digimediabudjetin rajoissa. Sinulla on rajoitettu määrä välineistöä käytössäsi, mutta uskomme että huippuosaajan tärkein työväline on lentävä mielikuvitus! Olethan koulutukseltasi vähintään kasvatustieteiden maisteri.
 

Logistiikkainsinööriä:
Mahdollistat päätuotteiden kuljettamisen tehdas-alueelta pois ja sinne takaisin. Avullasi saamme tuotannon liikkumaan niin jalan, pyörillä kuin vedessäkin. Työssäsi sinun on otettava huomioon vuodenaikojen vaihtelu, mahdolliset vaaratilanteet (kuten uudemman tuotteen äkillinen vuoto tai vanhemman käyttöliittymän oikosulku), sekä muiden aktiviteettien mahdollistaminen. Raportoit Vaatehuollon projektipäällikölle uuden pakkauskaluston hankinnan osalta, ja hoidat itsenäisesti kuljetuskaluston huollot renkaiden täyttämisestä kantoreppujen hankintaan. Huomaa, että tarvitset myös tiivistä kommunikointia Jätevastaavan ja Univahdin kanssa.
 

Univahti:
Huolehdit siitä, että päätuotteet asettuvat niille mitoitetuille lepohetkillä päivittäin. Saat itse valita miten ja missä, mutta aikataulusta et saa lipsua. Päätuotteiden fyysinen käsittely tai huumaaminen ei ole missään nimessä sallittua. Tässä tehtävässä menestyy vain rautaiset hermot omaava, virkeä ihminen. Huomaa, että tehtävää hakiessasi sinun tulee toimittaa psykiatrinen lausunto henkilöstöosastolle. Tehtävästä maksetaan vaarallisen työn lisää henkisen kuormituksen osalta.

Jätevastaavaa: 
Huolehdit päätuotteiden tuottaman kuonan poistamisesta. Tarkemmat yksityiskohdat annetaan haastattelussa. Tehtävästä maksetaan vaarallisen ja likaisen työn lisät.

Laitossiivoojaa:
Mahdollistat koko tehtaan toiminnan toimittamalla tarvikkeet oikeille paikoilleen, pesemällä työvälineistöä ja toimittamalla jätteet pois tehtaan tiloista. Olet tehokas ikiliikkuja, joka noukkii nopeasti, luuttuaa tehokkaasti, pyyhkii pikkutarkasti ja tarvittaessa vaihtaa lamput. Mikään roska ei ole sinulle liian pieni, yksikään lammikko liian epämääräinen. Huomaa, että työ on kokopäiväinen kolmivuorotyö.

Mikäli löysit sinua kiinnostavan paikan, lähetä avoin hakemus sekä psykiatrin lausunto meille. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi, aina saa toivoa. Hakuaika ei pääty koskaan.

Kasvukoti on voimakkaasti kasvava, kotimainen palveluyritys. Olemme toimineet Suomen markkinalla jo kaksi vuotta, joiden aikana olemme tupl...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Unohtui mainita, ettei sairaspäiviä myönnetä :)

   Joata tuli mieleen, miten teillä menee? Ykkönen kyseli keskiviikkona että mennäänkö Kaapon luo, vaikka en ollu edes mainostanu! Tänäänkin yhtäkkiä se muisti että Minttu on niin kipeä :) Niin että miten on , onko se Minttu kipeä? Ja hei onnea Bella-blogeista, mahtavaa!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja sit hei alkaa huutoäänwstys, mikä hommista on sun lemppari, mikä inhokki? :) Mä voisin olla Keittiöpäällikko, jos mitään muuta ei tarttis tehdä :)

   Poista
  2. Keittiöpäällikkö ja/tai Vaatehuollon projektipäällikkö oli mun lempparijuttu. On muuten tuttu firma :D

   Poista
  3. Niin mehän ollaan itseasiassa koko maan kattava monopoli, jota valtio tukee :D

   Poista
 3. Tsihi!! Erityisesti "vanhemman käyttöliittymän oikosulku"...
  mullakin on 2 vee tyttö ja ajoittaiset toimintahäiriöt tuttuja ;D

  Keittiöpäällikkyys menee, Univahdin hommia välttelisin.

  Ps. mahtavan ihana blogi sulla, kiitos!!!

  VastaaPoista
 4. Noin kun sen muotoilee, niin tässähän tuntee itsensä ihan supersankariksi! Mitäs liksaa sais se, joka hoitaa noi kaikki pestit - ai joo, sen kotihoidontuen... ;)

  Muuten, käsittääkseni kun teillä on noita haasteita päiväunille nukahtamisen suhteen, niin mun on ihan pakko jakaa mun eilinen keksintö. Onnistuminen varmaan riippuu lapsesta + siitä mikä se nukahtamisen ongelma on. Meillä kun välillä lapsi ei vaan millään malta rauhoittua, joten ei se unikaan sitten tule, kun koko ajan vain huudellaan sängystä "en tahdo nukkua, ei väsytä". Mä siis brändäsin xylitol-pastillin uni-tabletiksi: "Äiti antaa nyt sulle uni-tabletin, sen kun ottaa suuhun ja rauhoittuu sänkyyn ja pitää pään tyynyssä, niin se alkaa vaikuttaa ja sitten se uni tulee." Ja -simsalabim- tää upposi kuin kuuma veitsi voihin. Vähänkö hämmästyin. Jäin sitten kyllä miettimään teon moraalisia näkökulmia: pohjustinko lapsestani just jonkun nappuloilla nukahtajan? Mut koska se toimi ainakin kerran, niin jätän taikatempun takataskuun seuraavankin haasteellisemman nukahtamisen varalle. Illalla se tietty kinusi taas uni-tablettia, mutta "niitä saadaan vain erityistapauksissa". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on tälläinen muutaman sadan euron bisnes :)

   Hyvä kikka, valitettavasti meidän päiväuniongelmat löytyy tuolta pienemmästä päästä. Ykkönen nukahtaa nykyäään ihan miten vaan melkein, menee ite sänkyyn jopa. Mutta toi toinen dorka ei aina osaa. Tai siis ikinä.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.