Kanssakärsijät ymmärtävät heti

sunnuntai 18. marraskuuta 2012 Valeäiti 9 Kommenttia

Ei nopeille nousuille, ei edes kyljen kääntämiselle. Millä ihmeellä vauva pitäisi saada sängyn kaukaiselta laidalta mukaan? Lapsi syliin, toinen syöttötuoliin. Onkohan tota peppua pakko pestä nyt? Tule tänne suihkun alle jooko. Turvakaukaloon en ainakaan koske. Otsaan jääköön pinnasängyn laidasta jälki, en millään viitsi nostaa sua sieltä ylös. Käsi. Käsi takkiin nyt, tule tänne. Sun pitää nyt auttaa äitiä tässä. Kiipeä itse niihin rattaisiin, pliis. Velikin osaa kiivetä itse syliin, tule sinäkin.

Jos se oli alle euron kolikko, en nosta.

Latiialle kalahtaa taas lusikka. Syöttötuolin putsaus, roskien tunkeminen täyteen koriin. Vaunujen kääntäminen ja nostaminen eteisen kynnyksen yli. Koko jälkikasvun kuljettaminen yli tietyömaan ja kuoppaisen suojatien. Talvikin on vasta tulossa. Grande finale; lapsen nostaminen auton turvaistuimeen toisen roikkuessa rintarepussa.

Napa sisään, nosta jaloilla. Miten se tehdään, kun nostettavana on kaksikymmentä kiloa madon lailla vääntelehtivää tankoa?

Ostetaan hyvä selkä.

Ei nopeille nousuille, ei edes kyljen kääntämiselle. Millä ihmeellä vauva pitäisi saada sängyn kaukaiselta laidalta mukaan? Lapsi syliin, to...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

9 kommenttia :

 1. Tänne kans, MISSÄ niitä myydään?? Vaihtoehtoisesti kelpuutetaan myös rautaiset vatsalihakset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laita mullekin niitä vähän pakettiin!

   Poista
 2. Jep, kannettavia vaan se yksi mutta kolme kerrosta eikä hissiä. Viime viikolla iski noidannuoli selkään joka kyllä oli jo vähän aikaa oireillut. :( Sain hoidettua kylmähoidolla jotenkin kuntoon (suosittelen pitämään geelipakkausta pakastimessa)ja nyt pohdiskelen miten saan itseni vähintään kerran viikossa joogaan että välttyisin vastaavalta tulevaisuudessa. Onneks on niin paljo ylimääräistä vapaa-aikaa että eiköhän tää tästä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, harrastaa pitäisi. Ja tehdä niitä hiton syviä lihaksia, mutta en jaksa. Näköjään on kivempaa kärsiä infernaalisista selkäkivuista ja niistä aiheutuvista migreenesitä sitten aina tasaisin väliajoin.

   Poista
 3. Been there, done that. Vasta piti soittaa miehelle töihin että sun on pakko tulla kotiin kun en pärjää. Se oli lähtenyt töihin alle tuntia aiemmin... Siihen mennessä olin vaihtanut vauvalle yhden vaipan ja meinannu tiputtaa sen sänkyyn laskiessa. Taaperon pistin kiipeämääm itse syöttötuoliin ja suostuttelin nostamaan pyykit koneesta, että sain ripustettua ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt vois tietty sanoa että miksi ihemeessä ripustit pyykkejä :) Mä oon kans jotunu kerran soittaa siskon hätiin kun alko lähteä taju päänsäryn takia. Saas nähdä tuleeko ensi viikolal samanlaisia päiviä kun tänään on jo mennyt vilunväreitä..

   Poista
  2. Koska meidän oli tarkoitus lähteä reissuun, ja vauvan vaatteita oli pakko pestä. Tuossa vaiheessa vielä kuvittelin, että voisin lähteä, mutta eihän siitä mitään tullut. Migreeni on toinen perkele, jonka voisin lahjoittaa pois. Onneksi se on viime aikoina vieraillut harvoin. Ja tosiaan, kuka niitä jumppaamisia muistaa silloin, kun ei mikään jumita tai kolota.

   Poista
 4. Back on trackin selkävyö pelastaa muuten paljolta, se auttaa toimimaan vaikka kolottaakin kun pitää veren liikkeessä selässä ja lämmittää lihaksia. Akuuteissa kivuissa sitten vuorotellen kylmää 15min, ja sit lämmintä 15min, ja taas alusta, tunnin päästä on jo paljon helmpompaa. Sit ne jumpat ja fyssarit joo.. Ja luojalle kiitos Panacodista, aamen. t. arvaa vaan kuka selkävammanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, tämä eroottisen kuuloinen selkävyö ehkä paljasti ;) Panacod on valitettavasti mun no no listalla, kun siitä tulee rytäri. Mutta muut napit tänne kiitos! Kylmä kuumaa pitäis kyllä kokeilla....ja varaata aika jonnekin välihelpotukseen, tää alkaa mennä vähän naurettavaksi.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.