Insinöörillä leikkaa...joskus

sunnuntai 25. marraskuuta 2012 Valeäiti 6 Kommenttia

Viimeisen viikon, ehkä pidempäänkin Kakkonen on nukkunut kuin mikäkin onnellinen pieni possu: heräämättä. Aloin jo hieman toivoa, että herra tissikeisari olisi vaikka oppinut nukkumaan. Sitten valvoimme taas viikonloppuna: kumpanakin yönä se heräsi neljältä ja nukahti vasta tunnin päästä, maidon jälkeen.

Epätoivoisena odotin tätäkin yötä, kunnes Insinööri keksi sen. Meille tulee viikonloppuhesari. Kakkonen nukkuu eteisessä (sori). Hahaa! Ehkä se siis ei herää tänä yönä postilaatikon kolahdukseen?

...ja mietitkö miten niin Insinöörillä leikkaa sitten vain joskus? Kalastin tänään kohteliaisuutta ja kyselin, miten se jaksaa olla mun kanssa vaikka olen niin kauhea.

"Et sä aina ole kauhea".

Voin kertoa, että mahdollisista vastausvaihtoehdoista tämä kuului niihin vääriin.

EDIT: Se nukkui. Koko yön. Taju kankaalle klo 22 ja eka herätys 08.15. Taitaa mennä Hesari katkolle.
EDIT 2: Tämän välittömänä seurauksena minä en ole ollut kauhea. Koko päivää.

Viimeisen viikon, ehkä pidempäänkin Kakkonen on nukkunut kuin mikäkin onnellinen pieni possu: heräämättä. Aloin jo hieman toivoa, että herra...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. No kyllä, koko yön! Taitaa olla Hesariteoriassa vinha perä.

   Poista
 2. Halleluja! Se on siis mahdollista! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Tosin juuri nyt valvon kun eräs herra haluaisi leikkiä vaikka millä. Olisi pitänyt antaa se välukuolema illalla, nyt se otti sen yhdeksältä ja meno on sen mukaista...puuh.

   Poista
 3. Täytyy kyllä myöntää, että vain vähän kirpasee ja kateuden puna nousee poskille noista yöunista.. :) Onneksi edes jossain vauvat oppii/osaa nukkua!

  ~Ria~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know, olen melkein itse itsellenikin kateellinen. Toivon että teilläkin kääntyy posket punaan kohta nukkumisen ilosta!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.