Illan ennusteena hunajaa ja oksennuskuuroja

tiistai 30. lokakuuta 2012 Valeäiti 8 Kommenttia

Arvatkaa kuka kuulostaa San Franciscon satama-alueen elukalta? Kumisee kuin hylje tuo pari päivää kiukutellut tyyppi. Sinänsä positiivista, jos tolle äkilliselle luonnevialle löytyy nyt syykin flunssan muodossa.

Vanhoja oppeja noudatellen Ykkösen sänkyyn on pedattu kosteussuoja ja matto on otettu valmiiksi pois alta. Saa nähdä osuuko sisäinen kyynikkoni tänään oikeaan.

Ps. Silti aika kova saavutus: jos nyt flunssa tuleekin, se on oikeastaan syksyn ensimmäinen. Tarhan lopettamisen etuja?

Arvatkaa kuka kuulostaa San Franciscon satama-alueen elukalta? Kumisee kuin hylje tuo pari päivää kiukutellut tyyppi. Sinänsä positiivista, ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Pakko olla - tarhanaloitusbonuksena meillä ollut jo kolme. Per naama.
  (Ne Pier 39:n hylkeet on vaan ihania!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönettävä että vähän sitä mäkin mietin. Yksi flunssa ollut nyt tosiaan ja se tuli juurikin 3. tarhapäivänä. Sitä ennen kevät meni vauhtia kaksi viikkoa, yksi flunssa. Et joo, kai sieltä tarhasta sitte enemmän tulee. Voisin silti olla ottamatta näitä yhtäkään kun toi on tollainen laattailija. Semikypsää pestä lakanoita ja kuunnella aina että nytkö se laattasi..

   Poista
 2. Toivottavasti hylkeen laituri ei lainehdi yön jäljiltä. Käy kurkkaamassa http://tuumat.blogspot.fi/2012/10/luottokamat.html :)

  VastaaPoista
 3. Meidän yskälaattaaja muuten on lopettanut sen nyt 2-vuotiaana! Lähetän paljon aiheeseen liittyviä hyviä viboja sinnepäin samalla kun koputan ite puuta.

  Meillä on ollut nuha päällä enemmän tai vähemmän jatkuvasti siitä alkaen kun 1,5 kk sitten päiväkoti alkoi. Kuitenkaan ystäväämme Ventolinea ei oo tarvittu kertaakaan eikä yhtään yskälaattaa siivottu (paitsi äidin jäljiltä lauantaina... mutta äiti osas ennakoida).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kop kop, mutt aoikein hyvältä näyttää täälläkin! Ei yhden yhtä laattaa, tuntuu että se osaa yskiä paremmin tai vaihtaa asentoa? Ja todella paljon pienempi flunssa tämä muutenkin on, ihan kuin ei olisi saanut niitä tarhan superpöpöjä..

   Poista
 4. Meillä tarhalaisella vasta yksi outo kuumetauti ilman muita oireita takana. Ei yhtäkään nuhaa tai köhää. KOPKOP. Paranemisia Ykköselle ja toivottavasti lauantaina nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Batman onkin onneksi jo sen verran vanhempi että pahin flunssailu on varmaan jo ohi? Me ei varmaan muuten päästä lauantaina, kun karataan taas mökille.. ilmoitan kyllä jossain paremmassa forumissa vielä kuin täällä :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.