Hullu paljon maksaa, fiksu ei mene ollenkaan

perjantai 12. lokakuuta 2012 Valeäiti 10 Kommenttia

Teksti sisältää mainoslinkin (merkitty *)

Tänä vuonna vältyn siltä jo pakonkin sanelemana. Tuplarattaiden työntely Hullareilla on muutenkin aika idioottihommaa (ei ne tilaa vie normaaleja enempää, mutta kahdesta lapsesta tulee kahdesti paheksuvia katseita), mutta supertyhmää siitä tekisi tämä jättisynttäriviikonloppu. Sitäpaitsi viimeksi iski vähän pimeä hetki ja mitään-en-osta muuttui kolminumeroiseksi visalaskuksi. Onneksi venäläisittäin palautin siitä puolet.

Keltaisia kasseja olen bongannut muutamia kaupungilla, mitään haamuhuhuiluja en ole kuullut, enkä ole työpaikalla kuuntelemassa mitä kaikki ovat ostaneet, samalla kun syödään jonkun tuomia mokkapusuja. Kaksi päivää olen siis jo niitä lähes kokonaan vältellyt. Sitten menin ja käväisin siellä verkkokaupassa*. Apua. Tämähän vie koko hulluuden pois hulluista päivistä, ja tekee shoppailusta lähes fiksua. Jonottamatta, penkomatta, hikoilematta ja tungeksimatta lasten kengät ja ne ihanat laukut.
Varmaan pitäis käydä nämä ostamassa.
Kuva Stockmann.com*

Onneksi synttärihulinat pitää mut ehkä aika kiireisenä vielä tämänkin päiväuniajan, eikä kauppaan tarvitse mennä. Tai siis surffata. Iik.

P.s. Ollaan oltu hieman touhukkaita, sanoisin. Lastenhuoneen katto ja seinä on maalattu, yksi porkkanakakku ja pinaattifetapannari on leivottu, marenkeja on tehty kolme satsia ja olen tehnyt koristeluja. Siis mitä helvettiä, minä mitään koristele. Varsinkaan jollakin lehdillä. Yäk. 

P.p.s. Tänään oli aika vahvasti Ihan Oikea Äiti tunne: heräsin vauvan itkuun puoli kuudelta (vasta!!!), ja imettääkseni jouduin ensin siirtämään päälläni makaavan 12kg taaperoa, joka nojasi päällään mukavasti henkitorveeni. Selittää näkemäni kuristusunen, mutta ei sitä, miten voin olla heräämättä kun kahvaton kuula möyrii sulokkaasti päälleni ja hakeutuu siinä (itselleen) mukavaan uniasentoon.

P.P.p.s Nyt on sitten eka mainoslinkki ever tungettu tänne. Nyt on sielu myyty.

Teksti sisältää mainoslinkin (merkitty *) Tänä vuonna vältyn siltä jo pakonkin sanelemana. Tuplarattaiden työntely Hullareilla on muutenki...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

10 kommenttia :

 1. Kun alla pohdit mainoslinkkien merkkausta, niin pakko myöntää että tässä kohtaa on aivan erinomaisesti merkitty, pointsit kotiin Valemutsille! Postausta lukiessa jäin tosin pohtimaan, että onko se tehty linkitysten takia (epäilen ettei, mutta silti ajatus mieleen hiipi, eikä se ole hurjan kivaa).

  Mutta sit vielä lopuksi ristiriitaisuuksien ristiriitaisuus (omalta osaltani): mä en ikinä, ikinä, ikinä klikkaa mitään mainoslinkkeja (koska 99,9999% kerroista ei linkkien laittajat kerro että kyseessä on mainoslinkki ja muutenkin ne ärsyttää mua ihan älyttömästi) mutta tänään aattelin päräyttää ja ihan huvikseni klikata noita ylläolevia ;)

  Aijuu ja hullareista pännimisosastoa. Nettikaupasta joutuu tilaamaan kotiin eikä voi haketa pölyn laannuttua tavaratalosta (postikulut 5,90 euroa ja kaupanpäälle pitkä jonotus postissa, meidän ihana lähiposti siis lakkautettiin, kiitti vaan Itella ja nyt paketin noutaminen vaatii 15-30 minsan jonotuksen ja sitä ei bebe kestä, eli meille tilataan vaan matkahuollon paketteja kun ne saa lähisiwaan). En tykkää (vaikka ymmärrän Stokkan logiikan). Mutta erityisesti en tykkää, että otin eilen lapsen rattaisiin, tein täsmäiskun yhden tavaran perässä ja jumantsuikka, sitä ei ollut tavaratalossa (netissä taas on, siellä se ilkkuu mulle päin naamaa tälläkin hetkellä...haluun, mut en haluu postitse, ärh). Pikkuisen siinä pisti ärsyttämään ja päätin että pitäkööt tunkkinsa koko hullut päivät. Nih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että merkintä oli hyvä! Mä mietin kans että nyt kaikille tulee sellainen olo että kirjoitan tämän takia tästä..mun piti kirjoittaa jo keskiviikkona tosta verkkokaupasta, mutta tämän mainospohdinnan takia en ole jotenkin uskaltanut. Se tässä koko kuviossa tyhmää onkin, pistää aina epäilyksen alaiseksi kirjoittamisen motiivin.

   Säästelen varmasti siis jatkossakin noita linkkejä sellaisiin asioihin joista ihan varmisti olisin jotain sanonut ilman linkkejäkin. Ja jos rupean liikaa miettimään onko joku postaus riittävän "sisältörikas", jää täältä varmaan alla paljon postauksia tulematta :D

   Eli turhaa höpinää tulee edelleen ja joskus siihen saattaa liittää linkin.

   Ja jee että klikkaat, nythän musta vasta rikas tuleekin! Tupla-annos kaurapuuroa kaikille! :D

   Poista
 2. Todella asiallinen ja hyvällä maulla tehty tuotepostaus. Ja ihan varmasti olisit maininnut hullikset blogissasi muutenkin. Tunnen kuitenkin sut niin shoppailijana ja itse kuulun samaan syntiseen kuluttajakuntaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Rehdisti merkitty mainoslinkki! Sen kunniaksi klikkasin molempia, että kippistä vaan sitku susta tulee näiden avulla sikarikas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Tykkään tästä teidän tavasta tukea rehtiä mainostamista :D mähän oon kohta aivan kroisos.

   Poista
 4. Kliketiklik!
  Shoppailut hoidin tavaratalon puolella, lapsi hoidossa (ahhh) :) Toisaalta nyt kun oli aikaa ja rauhaa kierrellä, tuli sitten ostosteluakin sen mukaan.. Noh, eipähän tarvii lapsen talvella palella, sen vertis paljon on nyt lämmikettä keltaisissa pusseissa :)
  Juhlavaa viikonloppua ja onnea pienelle sankarittarelle!
  -tintti

  VastaaPoista
 5. Klikkailin ihan vain klikkailemisen ilosta. Ja että saisitte kolmannetkin kierrokset kaurapuuroa pöytään. Oonko mä nyt ollut myötävaikuttamassa sun sielun myymiseen, iiks! Kiitos aivan huikeasta blogista, jota tulee ahmien luettua vaikkei lapsia nurkissa pyörikään. Jatka samaan malliin, kiitos kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todella siistiä että te klikkailette ihan vaan solidaarisuudesta, minä tykkään kovasti :) Ei sitä rahaa niin ikkunoista tule, mutta kiva että vastaanotto on posiitiivinen! Ja kiitos kauniista sanoista, onpa kivaa että viihdyt täällä lapsettomanakin :)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.