Olisi omakin piha riittänyt

keskiviikko 19. syyskuuta 2012 Valeäiti 6 Kommenttia

Edessä hieno ja mahtava leikkipuisto, jossa ei ole vielä koskaan käyty. On liukumäkeä, keinua, hiekkalaatikkoa, polkuautoa ja ihan mitä vaan.

Ja mihin se parkkeeraa kun vihdoin pääsee vaunuista vapauteen? Metrin päähän vaunuista, ekaan kuralätäkköön.

Sainpahan perusteltua ne saakelin kurahousut.

Edessä hieno ja mahtava leikkipuisto, jossa ei ole vielä koskaan käyty. On liukumäkeä, keinua, hiekkalaatikkoa, polkuautoa ja ihan mitä vaan...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Puistojen vaihtelu onkin kai enemän äidin mielenterveyden hoitamista. Ainakin meillä. En vaan itse aina jaksa tota samaa lähipuistoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin. Hirvittävän jännää nähdä välillä ihan eripäin asetellut keinut.

   Poista
 2. tää on vähän sama, ku että leluja on (isoveljen perua) ihan sikana, röykkiöittäin vaikka mitä kehittävää tai sit ei. ja sitten taapero leikkii tunnin verran iloisena sirkuttaen 0,5cm x 1cm balsapuun palalla, jonka on löytänyt lennokkiaskartelijoiden jäljiltä parvekkeelta.

  (mun sisko takavarikoi kerran nelivuotiaalta lelut, että jätkän sais ajoissa tarhaan - no tyyppi leikki vartin kädellään jotain eläintä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhahaah huutonaurua käsieläimelle :D :D Mahtavaa!

   Poista
 3. Terveisiæ vaan mun elæmæstæ. Ei mene æidin ja lapsen virikkeet yksiin. Eilen ostin kalliilla rahalla læhes mærkæpukuun verrattavan kuravaatetuksen. Nyt ei tarvi ainakaan estellæ juniorin vapaa-ajan huveja. Ja sori næmær skandit. Kerrankin sai æiti uuden lelun.

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.