Arvonta lähestyy

torstai 13. syyskuuta 2012 Valeäiti 6 Kommenttia

Seuraajia on enää kolme vailla arvonta, niin kuin aiemmin uhkailin. Kun siis 75. liittyy, lähtee hurja arvontapyörä liikkeelle! Sitä ennen pitäisi vissiin a) opetella näitä blogiarvontakäytäntöjä ja b) keksiä jokin arvontakohde.

Koska aurinkolomaa, tanskalaista mieshierojaa ja kampaajaa ei ole kovin edullista lähettää postitse, ottaisin mielelläni vastaan ehdotuksia. Mitä te haluatte Valeäitiyspakkauksen sisältävän? Mikä himottaisi niin kovasti että jaksatte osallistuakin tähän arvontaan?

Muistakaa siis ettei sitä hierojaa saa.

Edit 16.30: Apua, The Internet on niin voimakas. Tunti meni ja 75 on täynnä. Kiitos, tervetuloa ja nyt niitä ideoita saakeli! 

Seuraajia on enää kolme vailla arvonta, niin kuin aiemmin uhkailin. Kun siis 75. liittyy, lähtee hurja arvontapyörä liikkeelle! Sitä ennen p...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Se oikea äitiyspakkaushan sisältää n.98% sälää lapselle, liukkaria, kortsuja ja opasvihkosia. Valeäitipakkaus sisältää siis tietysti 98% asioita äidille, joku pikkujutska lapselle ja tietty niitä opasvihkosia.

  Ehdotan, että äidin tavaroissa on esim. kuulosuojaimet, suklaapatukka jne. Lapselle taas vaikkapa jarrusukat, jotka hieman vähentää kaatuilua ja samalla vähenee siis myös äidin työnmäärä (ehkä). Opasvihkonen sisältää totuukisa siitä, että ihan oikeasti ei haittaa jos kaikki ei mee niin ku ne oikeaäitiyspakkaus opasvihkoset kertoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG tää oli tässä! lähetätkö sen myös mun puolesta?

   Poista
 2. Kannatan edellistä ehdotusta. Ja suklaata. Pääasia, että on suklaata.

  VastaaPoista
 3. kyllä, suklaata. Kahvia ei kannata lähettää, kun se jää juomatta tai kaikki ei sitä juo. Suklaata syö jokainen äiti. Tai jos ei syö, niin sitten on tosi iso häpeä.

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.