"Huiiiiii!!"

maanantai 21. toukokuuta 2012 Valeäiti 2 Kommenttia

Ykkönen on jo pari päivää selkeästi leikkinyt jotain laululeikkiä. Se taputtaa reisiään, mumisee jotain epämääräistä ja lopuksi heittää kädet ilmaan sanoen samalla "huiiiii". Ehdin jo pohtia että onkohan tässä kyseessä jokin suuri kevätjuhlayllätys, mutta sitten se tajuttiin: Pikkuiset Kultakalat! Sitten kokeilemaan:

Pikkuiset kultakalat lammessa ui, 
pikkuinen kalaäiti huolestui, 
uikaa, uikaa jos osaatte
ja ne ui ja ne ui sen uskotte

Hop hop däbä däbä hop hop hui!!
Hop hop däbä däbä hop hop hui!!
Hop hop däbä däbä hop hop hui!!

Ja ne ui ja ne ui sen uskotte

Välittömästi laulun alettua syttyi Ykkösen silmiin iloinen valo: nyt te tajusitte! Ne pienet hiekan kuorruttamat kädet viuhtoi kamalaa vauhtia kertosäkeistön mukana ja loppuun tuli tietenkin rehvakas "huiiiii!!". 

On toi vaan niin mahtava tyyppi, laulaa ja kaikkea. 

Ja on se niin järkyttävän ärsyttäväkin. Huhheijaa mikä tahtojen taistelu on nykyään menossa. Siitä lisää joskus myöhemmin, nyt en enää kehtaa kirjottaa tänne tältä päivältä.

Ykkönen on jo pari päivää selkeästi leikkinyt jotain laululeikkiä. Se taputtaa reisiään, mumisee jotain epämääräistä ja lopuksi heittää käde...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

 1. Toi on niin mahtavaa. :) Mulle on kans käyny pari kertaa niin, ettei oo oikein meinannut valjeta mikä on musiikkiesityksen aihe, mutta sit yhtäkkiä välähtää -- ja lapsi on riemuissaan.

  Sä kun oot hyvä laulaja, niin voisin suositella F-kustannuksen Kultaista lastenlaulukirjaa. (Saa sen kyllä huonotkin laulajat, kuten minä, ostaa :) Sieltä mä oon löytänyt sanat ja nuotit melkein kaikkiin vanhoihin suosikkeihin ja uudempiinkin tuttavuuksiin. Aika hyvä paketti, jos tykkää lauleskella lapsen kanssa, muttei mee parinsadan lastenlaulun sanat ihan ulkomuistista. Kirja auttoi mm. siihen, kun Pikku Kakkosen mainoksessa se täti laulaa "nyt musta lippu liehumaan, hulabaluubalai" ja mä osaan niitä sanoja tasan sen verran. Vähän kävi pitkäveteiseksi laulaa esikoisen toiveesta sitä samaa pätkää kerta toisensa perään AINA sen mainoksen tullessa ja vähän muulloinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuotteja, apua. Ihan tuli vanhat kunnon piEnotunnit mieleen.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.