Menovinkki: Rush trampoliinipuiston Naperopomppu

keskiviikko 26. huhtikuuta 2017 Valeäiti 2 Kommenttia

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Rush Trampoliinipuisto


Muistatteko, mitä meidän pieni Robin teki siellä sirkuskoulussa aikanaan? Hyppi trampoliinilla. Pelkästään. Jonotti vartin omaa vuoroaan, pomppi kaksi minuuttia frontsideollieeee huutaen ja palasi sitten jonoon.

Oli muuten hyvin investoitu harrasteraha se.

No, nyt on löytynyt paikka, jossa Kakkosen kanssa saa niin sanotusti rahalle vastinetta. Rush trampoliinipuisto on juuri sitä, miltä kuulostaakin. Lähes pelkkää trampoliinia silmän kantamattomiin, ja niiden välillä kiireessä juokseva tramppalover12. Kun jokaiseen pitäisi ehtiä.

Viime perjantaina me ehdittiin juosta vihdoin koko puiston kaikki trampat läpi. Päiväkoti oli kiinni, joten otettiin ilo irti arkivapaastamme ja käytiin tutustumassa Rushin uuteen Naperopomppuun, jossa koko puisto on varattu puolentoista tunnin ajaksi vain alle kouluikäisille.

Konsepti oli aivan mahtava!


Puistossa oli ihanasti tilaa, eikä tarvinnut pelätä että pieni Robin juoksee jonkun isomman lapsen tuplatriplavoltin alle innoissaan. Kaiuttimista raikui (ja välillä vähän särisi) lastenmusa ja ilokseni vanhat Disney-klassikot (jos näit jonkun laulavan Hakuna Matataa ja eläytyvän Let it Gohon polttopallokentän korkeimmassa kohdassa lasten odottaessa kärsivällisesti sitä heittoa, se en ollut minä).

Siellä me upouusissa tahmasukissamme sitten pompittiin niin että aivot tärisi. Tai siis minä instailin ja Rushin Petteri pelasi lasten kanssa polttopalloa. Puistossa oli toki paljon muutakin kuin tramppoja: vaahtomuovimonttuja, koripallomeininkejä ja jotain joka näytti lähinnä Gladiaattorien radalta.Aikaa touhuiluun oli varattu se puolitoista tuntia, mutta noin 50 minuutin kohdalla tyypit alkoi näyttää tältä:Suunnilleen näissä kohdin Ykkönen pyysi multa vienosti että voitaisko me jo lähteä kotiin. Pakkasin kaksi hikistä, punaista, väsynyttä ja kaikin puolin onnellista tyyppiä takapenkille ja mietin kateellisena, että olisin minäkin kyllä pomppinut, jollei olisi tämä selkä. Ja nämä synnyttäneet sisuskalut.

Ei siitä sen enempää.Jos sulla on tulevana perjantaina aamupäivällä aikaa, kotona energisiä lapsia ja lantionlihaksissa voimaa, pakkaahan koko konkkaronkka pienelle retkelle Pitäjänmäkeen!

Tämän viikon perjantain (28.4.) Naperopomppuun saat liput -20% alennuksella kun kerrot superyllättävän ja salaisen koodin "valeäiti" verkkokaupassa lippuja ostaessasi (koodia kysytään vaiheessa 3).

Naperopompun lippujen hinta normaalisti 7€/1h tai 10€/1,5h / hlö (Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi) + pakolliset Rush-sukat 3€ /hlö.

Kaksi viimeistä kuvaa by Jukka Kiistala, editointi minun.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Rush Trampoliinipuisto Muistatteko, mitä meidän pieni Robin teki siellä sirkuskoulussa aikanaan? Hyppi trampolii...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

  1. Voi miten valloittavat kiharat teidän mini-robinilla! Kaveri oli aikuisten kavereidensa kanssa käynyt myös pomppimassa (lasten seassa kuulemma) ja oli ollut huippukivaa! Hän muuten on myös selkävaivainen ja esim hyppiminen ei tule kuuloonkaan, mutta trampalla selkä ei valittanut yhtään - toki selät ja vaivat ovat erilaisia, mutta selkävaivallakin kannattaa kokeilla, jos paikalle raahautuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei apua anteeksi miten tämä on jäänyt vastaamatta! Näin, luin ja hymyilin kun tämä tuli :) Kiitos!

      Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.