Q&A - te kysyitte, minä vastasin!

lauantai 19. marraskuuta 2016 Valeäiti 8 Kommenttia

Viime viikolla meinasi iskeä aikamoinen Blogger's block. Ratkaisin asian laittamalla Instaan tälläisen pohdiskelevan selfien, pyytäen teiltä kysymyksiä joihin voisin vastata:


Minulle tulleiden kysymysten turvin voin nyt kirjoittaa Valeäidin ehkä ensimmäisen (?), blogimaailmassa perinteiseksi tulleen Q&A -postauksen. Nämä on aina jänniä, ei tulisi itse ajatelleeksi mitä muut haluavat sinusta tietää ja vastauksetkin voivat yllättää! Noniin, tässä mennään, Q&A! Te kysyitte, minä vastasin!

Valeäidin Q&A: 

Satu Reykajvikista kysyy: "Kerro meille, miten sä oot saanut noin hienon tukan - ja miksi se näyttää aina hyvältä? Kerro sun kammasta, sampoosta ja balsamicosta. Mua kiinnostaa (oikeesti) :)"

Valeäiti vastaa: Kiitos! Se on ihan lahja luonnolta, pitkä ja paksu pyytämättä. Mutta ah, hän on äärimmäisen takkuuntuvaa luonnetta. Niinpä hiusten hoitoon kuuluu ihan tavallinen pesu marketti- tai kampaamotuotteilla (useimmiten Bed Head, nyt joku muu jota en edes muista) ja aina, aina, aina hoitoainetta pituuksiin, pitkällä vaikutusajalla. Harjaan hiukset ennen ja jälkeen pesua Tangle Teezerilla ja vaikka se on parasta ikinä, hommaan menee puoli tuntia. Hiukset pitää harjata uudestaan heti kun ne vaihtaa asentoa. Löytävät tiensä ristiin. Föönaamiseen kuluu toiset puoli tuntia. Hiusten auki pitäminen johtaa alle tunnissa ns. naimatakkuun, jonka selvittelyyn menee tunti. Siksi ne on melkein aina ponnarilla. Balsamicoa en käytä.


Noin! Siinä se Q&A oli, olipa hauska! Kiitos kaikille ja oikein mukavaa lauantaita tämän tekstin parissa!

Viime viikolla meinasi iskeä aikamoinen Blogger's block. Ratkaisin asian laittamalla Instaan tälläisen pohdiskelevan selfien, pyytäen te...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Ahahha, yllättävin Q & A, jonka olen lukenut :D Mutta hiuskuningatar, tästä tuli mieleen, että mulla saattaa olla sun Tangle Teezer. Löysin ylimääräisen sellaisen matkalaukusta, kun nyt kahden reissun jälkeen pääsin purkamaan laukkua kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAAA siellä se on!! Mä mietinkin että olen sen johonkin juonut ja käyttänyt vain Ykkösen pinkkiä :D Voit varmaankin nakata sen remppalavalle, haen itselleni uuden kun tuo vanha on jo tämän pehkon käsittelyssä kokenut kovia.

   Poista
 2. Ihanaa, nyt vihdoin tuntuu, että pääsee ihan lähelle <3 Kiitos, kun vastasit niin avoimesti! Myös tosi inspiroivaa - mietin että pitäiskö ihan itekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä pelotti näin laajasti avata omaa elämää mutta selkeästi se kannatti! Kokeile sinäkin!

   Poista
 3. Miksi kysyä instassa jos asia koskee blogia..? Just asking.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys. En tiedä 😂 Insta on musta helpoin tapa jutella nopeasti kai.

   Poista
 4. :D Ja on kyllä ihana kuva ja aiheellinen kysymys!

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.