Elämähack: ohjeet aikuiselle naiselle

sunnuntai 27. marraskuuta 2016 Valeäiti 11 Kommenttia

Mun mummo osasi heittää kannat kattoon.

Olen nyt kypsässä 33,7 vuoden iässä. Vanhin lapseni täytti juuri kuusi ja toinen täyttää kohta viisi.

Rakennan kohta taloa ja olen juuri siirtynyt uratykistä yrittäjäksi. Aivan, olen nyt valmis. Täydellinen aikuinen, täydellinen elämäntapavalmentaja. Olen niin kaiken kokenut ja nähnyt, että voin kirjoittaa The Ultimate Ruuhkavuosioppaan. Tätä voi käyttää vaikka hääpuheessa jollekin, jos siltä tuntuu, sillä tässä tulevat kaikki tarvitsemanne vastaukset ruuhkavuosibussin tiukkoihin käänteisiin.

Elämänohjeita noin kolmekymppiselle ruuhkamutsille: 


Lämmitä einekset pannulla. Se on kokkaamista.

Näyttääksesi urheilulliselta, mene vartin lenkille auringon jo noustua mutta pue silti yllesi heijastinliivi. Kaikki vastaantulijat luulevat sinun olleen jo ainakin tunnin verran lenkillä.

Silti: Urheile, viikottain. Edes se vartti.

Fiksuja kirjoja ei ole pakko lukea.

Turhiin bileisiin ei ole pakko mennä.

Ei, se kynsilakka ei ehdi kuivua ajoissa.

Käy aina pissalla kun voit. Seuraavasta mahdollisuudesta ei ole varmaa tietoa. 

Älä koskaan kieltäydy skumpasta. Seuraavasta mahdollisuudesta ei ole varmaa tietoa. 

Osta kuivashampoota ja kirkas huulipuna. Käytä niitä kun väsyttää (päivittäin on ihan ok). 

Konmarin hengessä ulkoista kaikki, mikä ei tuo sinulle iloa: 1. Pestaa siivooja. 2. Hommaa miehellesi rakastajatar.

Uni voittaa myöhäisleffan, puhelu kaverille on tärkeämpi kuin duunimeilit ja villasukat on aika usein korkkareita paremmat jalassa.

Käytä korkkareita, näytät upealta.

Ylipäänsä: näytät ihan hemmetin hyvältä. Nyt on ne vuodet kun siihen saa jo uskoa. (ja samat vatsamakkarat on kaikilla.)

Jos silmärypyt tekee rajausten vääntämisestä vaikeaa, tee paksummat rajaukset.

Osta ryppyvoidetta viimeistään nyt.

Jos vaatteet kiristää, älä laihduta vaan osta isompia vaatteita.

Lopeta nolostelu, katuminen ja huono omatunto. Ne on kaikki ihan ajanhukkaa. Jos teit jotain tyhmää, naura tai pyydä anteeksi.

Käy kävelyllä, juo vettä.

Sano harvemmin "pitäisi" ja useammin "haluaisin".

Ole kiinnostunut ihmisistä, juttele tuntemattomien ja satunnaisten tuttujen kanssa. Siitä seuraa yleensä jotain hyvää jollain tosi yllättävällä tavalla.

Talvella pukeudutaan talvivaatteisiin. Unohda kauniit villakangastakit ja osta kunnon vermeet. Menee se jääpuikkojen tutkiminen kotimatkalla paljon pidemmällä pinnalla.

Darrattomuuden salat: Ota tiukka etunoja iltakuuden ja kahdentoista välillä. Silloin saa olla melkoisen nosteessa, kunhan tottelee tärkeintä - lopeta juominen etkojen jälkeen. Tanssi baarissa 2-3h ja ota yötä vasten litra vettä + särkylääke. Älä juo shotteja, älä polta tupakkaa.

Tylsisty rohkeasti. Siitä ne ajatukset syntyy.

Tanssi, laula ja tee kuperkeikkoja. Eiku, älä ehkä teekään kuperkeikkoja. Todennäköisesti selkäsi ei kestä sitä.


Mun mummo osasi heittää kannat kattoon. Olen nyt kypsässä 33,7 vuoden iässä. Vanhin lapseni täytti juuri kuusi ja toinen täyttää kohta ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

11 kommenttia :

 1. Aaaahahaahaa, mutta miten voit olla noin nuori!? Tai Mää näin vanha? Se lounas. Soitan sulle huomenna! T. Tiskari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tajua, aika vain pysähtyy mun kohdalla! ;) Soittoa odotellen!

   Poista
 2. Mä rupesin alkuun nauramaan mutta täähän siirtyikin aika nopeasti syvälliseksi. Rämmin juuri myös itse syvällä ruuhkavuosisuossa ja tämä oli hyvä muistutus ja herättely. Elämä kun kaikesta huolimatta on juuri tässä ja nyt, vaikka useimmiten tekisi mieli vain ryömiä sänkyyn ja nukkua. Silti ryömin sänkyyn ja nukun vain muutaman tunnin yössä, kun se oma aika on raastettava lasten nukahtamisen jälkeen. No, mitä mä selittelen, kaikki pienten lasten vanhemmat tietää nää jutut. :D Mutta kiitos tästä, hyvä postaus. Ugh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tälläinen mä olen, äärettömän hauska ja kuitenkin niin kamalan fiksu ja deep :) Tsemppiä ruuhkaan!

   Poista
 3. Olen näköjään huomaamattani alkanut seurata blogiasi. Kaikki alkoi siitä, kun päätimme kokeilla lihatonta lokakuuta ja löysin Valeäidin postauksen. Pidän kirjoitustyylistäsi! Niin ja tästä aiheesta; meillä perheessä kulkee motto: "Aikuinen on terve kun se leikkii". Lauantaina pikkujouluissa lumisotaa korkkareilla ja villakangastakilla. Jostain syystä kaikki eivät osallistuneet. Jännä juttu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Yllättäen ja pyytämättä Valeäidin imuun joutunut uhri! :) Tosi kiva kun olet täällä. Lumisota on PARAS. Jos sen jälkeen on heti sauna. muuten: bbrrrrr.

   Poista
 4. Niin mun elämää, hyvä kun muistutit näistä viisauskosta. Välillä elämä on niin tappavan tylsää,mutta en IKINÄ vaihtaisi sitä sinkun tai lapsettoman parin "vauhdikkaaseen" elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään sillai kokonaan! Mutta ehkä tunniksi, tai pariksi päiväksi, tai...;)

   Poista
 5. Ihaanaa! Jouduin jo valistamaan postauksella synttäreitä juhlivaa pikkusiskoa =) mä voisin vaihtaa välillä viikonlopuksi lapsettoman parin villiin elämään.. pah, pelattaisiin pleikkaa kuitenkin miehen kanssa ja otettaisiin sitä skumppaa.. heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toivottavasti ohjeista oli hyötyä :D Pleikka ja skumppahan on just parasta!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.