Chandler-tauti on synnynnäinen ja parantumaton

maanantai 14. marraskuuta 2016 Valeäiti 10 Kommenttia

Tiedättekö, kun ihminen saa neljännen mahdollisuuden leikkiä glamöröösiä gaalatähtöstä. Kun se oikein ostaa kolme minuuttia ennen junan lähtöä Vero Modasta paidan hameensa kaveriksi. Kun se unohtaa luomivärit kotiin ja on vahingossa jo kuudelta vähän hurlumhei. Kun se parhaansa mukaan esittää hauskaa, luovaa ja uskottavaa bloggaajaa ja siemailee ihan reteesti vähän jägeriä muiden mukana.

Kun se saa oikein palkinnon gaalassa: 


Kun se pysyy baarissa nyrkki pystyssä melkein pilkkuun asti ja on kauhean tyytyväinen kun tuli niin kauhean hyvin bailattua. Että kyllä nyt sai kyllä hyvin tutustuttua uusiin ihmisiin ja päästyä loistavan hauskoihin kuvaseinäkuviin varjoawards-hengen mukaisesti. Ihan kuin ne oikeat bloggaajat!

Ja kun se sitten menee ja kuola poskella odottaa, kuinka kauniita kuvia se superlahjakas Eino on siellä juhlissa varmasti ottanut, ja löytää nämä ajattomat hetket:

The "You're a tiger, wrrraauuu!!"


 The "I wonder if I could hide the body into the dumpster"


The "Pretty girls making ugly faces"


Missasitko? Ei se mitään, ymmärrän että valovoimaiset Laura, Hanne ja Pinja vei huomiosi. Tässä vähän lähempää: 


The "Trump" The "WTF"


The "WTF, sequel in series"


The "Please stop already".


Täytyy nyt erityisesti korostaa, että Eino todella on äärimmäisen lahjakas valokuvaaja, eikä tämä johtunut hänestä. Chandler-efektille nyt vaan ei voi mitään - se on synnynnäistä. Löysin kuitenkin yhden mielestäni minusta onnistuneen kuvan:


Melkein saman tarinan, ilman yhtä onnistunutta kuvaa, voit lukea vuoden takaa tästä ikivihreästä tekstistä, jossa esittelin vinkit gaalakuvissa onnistumiseen.

Ei jumalauta.

Ensimmäistä lukuunottamatta kaikki kuvat Eino Nurmisto, joka toivoo minua parempia malleja.

Tiedättekö, kun ihminen saa neljännen mahdollisuuden leikkiä glamöröösiä gaalatähtöstä. Kun se oikein ostaa kolme minuuttia ennen junan läht...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

10 kommenttia :

 1. Mun yks entinen esimies sanoi aina ajattelevansa, että on vain niin ilmeikäs ja eloisa, ettei oikein onnistu siksi valokuvissa.

  Käytän samaa puolustusta. Saat sen lainaksi.

  Nyt meen vähän hirnumaan tonne, mutta silleen rakastavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei siitähän se tietty johtuu!!! KIITOS, nyt on kaikki mun elämäni ongelmat ratkenneet, huh.

   Poista
 2. Hetkinen. Sun esimies on pölliny mun sloganin / selityksen. Siis totuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on nyt siis joku universaali juttu johon mua ei ole ennen päästetty. Onneksi Liina päästi mut mukaan tähän salaisuuteen!

   Poista
 3. Jaamme siis tämän ja frendit-sitaatit. :D Mulla tämä kuvissa epäonnistuminen on jo ihan legendaarista: aikoinaan ylioppilaskuvissa kuvaajakin tuskaili ja kymmenien yritysten jälkeen sain sitten tehdä valintani kolmesta ihan ok kuvasta. :D Mies ei meinannut aluksi uskoa mutta seitsemän vuotta yhteisiä kuvia on tehnyt tästä ihan jo yhteisen vitsin varsinkin kun miehellä on sama syndrooma - tosin huomattavasti lievempänä - joten hyvät yhteiskuvat meistä ovat toooosi harvassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frendi-sitaatit on parasta! Oon yrittänyt sitä 1-2-3-ylös metodia mutta ei sekään auta. Pitäisi kai oikeasti harjoitella peilin edessä kuin mikäkin jenkki.

   Poista
 4. Vuosia sitten ystäväni halusi ottaa potretin ammattikuntamme matrikkeliin. Menimme yhdessä valokuvaamoon ja hän toivoi kuvaa, jossa näyttäisi tyyneltä ja arvokkaalta; ehkä hillityn hymyn kanssa. Muutaman minuutin kuvaussession jälkeen ruudulla oli sarja kuvia, joissa ystäväni nauraa suu auki. Kuvaajapoika (söpö!) sanoi, että näin parin minuutin tuttavuuden perusteella nämä ilmentävät paremmin ystävääni kuin vakava poseeraus. Matrikkeliin päätyi kuva, jonka leveä hammasrivistö saa minut aina hyvälle tuulelle, kun avaan kyseisen sivun.

  Mutta hei, teillä näytti olleen tosi hyvät bileet! Ja sä olet niin kaunis nainen, että näytät noissakin kuvissa vain kauniilta naiselta, joka ilmeilee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmwah, kiitos! 😘 Ja ystävälle terveisiä että mun parhaat kuvat on kans aina niitä joissa nauran.

   Poista
 5. Ahhahhaa! Kyllä, iloinen ja ilmeikäs epäonnistuu helpommin kuvissa. Myös mun lohtulauseeni. En silti käsitä mitä tossa Trump-kuvassa oikein tapahtuu! :D Kädet on kyllä silti yllättävän haastavat. Käsitin (!) eräänkin juoksutapahtuman kuvia katsellessani miksi on kehitetty "kuninkaallinen käden heilutus".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annan vinkin: kaikki muita kourivat kädet ovat minun. Ne on yllättävän pitkät.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.