Rakas lapsemme Kissi

maanantai 20. kesäkuuta 2016 Valeäiti 6 Kommenttia

Perheeseemme saapui tänään uusi jäsen. Olemme pohtineet jo pari vuotta, uskaltaisimmeko. Miettineet onko hänelle paikkaa, mahtuuko hän. Saatuamme monta hyvää kokemusta vastaavista lapsiperheistä, päätimme lopulta taipua toiveidemme edessä. Kyllä hänet on saatava perheeseemme, kyllä me pärjätään sen kanssa!

Niin kuin usein käy, aika lapsen toivomisesta lapsen saamiseen voi olla pitkä. Odotusaika on aina pidempi kuin ajattelisi ja saattaa mennä jopa yliaikaiseksi. Lopulta kuitenkin suurin osa lapsista löytää tiensä maailmaan, perheisiinsä.

Näin iloisesti kävi meillekin ja lopulta viikkojen odotus palkittiin. Nyt hän on täällä: odotettu, rakastettu, kallis(arvoinen) ja taatusti pitkäikäinen rakkautemme. Saanko esitellä, Kissi Vähäveivari!


Kissi on rodultaan Christiania Bikes, ja luonteeltaan avuliaan reipas. Kasvattajana toimii kunniakas Classic Bike Mechelinkadulta, joka on tunnetusti tuonut kymmeniä muitakin laatuyksilöitä suoraan kuninkaallisesta Tanskasta meidän tavallisten pulliaisten saataville. Me saimme oman pyörämme pientä alennusta vastaan, vastineeksi kuvista blogissa. Mutta voi kuulkaa, taitaa saada Classic Bike vähän enemmän kuin ajatteli. Tästä rakkaasta lapsesta tullaan kertomaan vielä monta tarinaa. 

Jos törmäät Helsingin kaduilla ensin pieneen suhinaan ja sitä seuraavaan mielipuoliseen nauruun, se olen vain minä. Olen juuri antanut Kissille vähän lisää vauhtia sähkömoottorista ja nauranut koko ylämäen verran. 


Perheeseemme saapui tänään uusi jäsen. Olemme pohtineet jo pari vuotta, uskaltaisimmeko. Miettineet onko hänelle paikkaa, mahtuuko hän. Saat...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Ai että, se on uljas yksilö! En malta odottaa, että voidaan kruisailla yhdessä. Meidän kaverilla on kyllä paljon vähemmän päheä nimi, mutta eivätköhän Kissi Vähäveivari ja Laatikko tule hyvin juttuun keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikkohan on nimistä parhain! Niin sanostusti oikea mies hommaansa! :)

   Poista
 2. Oi vaude, tosi pähee!! Nyt kelpaa kurvailla siellä keskustassa :)
  Ja voi että se Christiania on magee paikka, muutamat kerrat siellä käyny Roskilden festareiden yhteydessä. Ne festarit kandee muuten kokea ainakin kerran elämässä! Me ollaan mietitty, että vielä joskus mennään sinne, mahdollisesti lasten kanssa. Hmmm...? 10-15 vuoden päästä..?
  Liisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tullut mieleen [nolotus] että Christiania on joku hieno paikka johon voisi mennä. Täytyy mennä, kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on! Tosin vähän myös epävakaa, opin tänään kun kukkaruukkua päin ajoiN :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.