Talobudjetti ratkaistu

tiistai 5. huhtikuuta 2016 Valeäiti 8 Kommenttia

No nyt! Olen aina ajatellut, että blogin suurin varsinainen ilo ja hyöty on varmaan verkostoituminen. Tänään jo melkein rekrytoin yhden ihanuuden välillisesti tämän ansiosta ja nyt vielä talobudjettikin ratkesi! 

Se aiemmin etsimäni satanen kun otti ja löytyi. Todella ystävällisen ja hyvin kohdennetun tarjouksen muodossa, joka blogin kommenttiboksiin noin vain taivaanlahjana ilmestyi: 


En mä tiedä, mitä te sanotte? Onhan toi nyt tosi vakuuttava ja meille sopiva tarjous? Hän käyttää kuitenkin ystävällisesti tätä minullekin selvästi sopivaa keskipitkää ja faksissakin löytyy. Ja hei siis motto! Yritys jolla on motto, vieläpä noin iskevä, ei voi olla läpeensä paha. 

Vähän kyllä arveluttaa tuo kielenkäyttö. Kun välillä niiltä meinasi verbit unohtua. Sitä vaan mietin, ettei tämä nyt vaan ole joku maahanmuuttaja?

Tai islantilainen ex-poliitikko?
 

No nyt! Olen aina ajatellut, että blogin suurin varsinainen ilo ja hyöty on varmaan verkostoituminen. Tänään jo melkein rekrytoin yhden ihan...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Haha, itselleni tuli myös joskus sähköpostiin samantyylinen viesti missä olin voittanut YHDEKSÄNTUHATTAEURON. Ei tarvinnut kuin kaikki henk.koht.tiedot lähettää vastausviestillä. Hmm, enpäs lähettänyt kuitenkaan :D Muutenkin teksti oli hyvin samantyylisesti kirjoitettu kuin tuossa kommentissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YHDEKSÄNTUHATTAEURON! ETKÄ LÄHTENYT!

   Poista
 2. Heh, ja tuohon kun vastaisit niin talo-ongelmat ja pari uhmaikäistä olisivat "palat kakkua vaan" =) tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, voihan sit aina ongelmiaan vaihtaa!

   Poista
 3. "Asioilla on tapana järjestyä" :D

  VastaaPoista
 4. Siis Wau, tuohan tipahti suoraan odottavan käteen!
  Minäkin olen mm. voittanut kaikenlaista, on siis uskomaton tuuri ollut!!! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta miten hyvin asiat aina järjestyykin! :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.